סופרמוטו 2005

kramberg

New member
סופרמוטו 2005

חבר'ה, היה כיף לבוא, לעודד, להסתכל, לחזק ולחרוק שיניים ביחד איתכם, אין ספק שללהיות מרשל יש יתרונות, אך אני מקווה שזה תפקידי האחרון בתור אחד כזה, להבא, רק בתור רוכב. כיפאק לכפיר ולדוקטור, שני מתחרים מעולים שאני אישית מאוד אוהב, כפיר סיפק טונות של אקשן במלחמה העיקשת מול שלום, ואת אביעד היה פשוט תענוג לראות. לוני שהוריד לי את הלב לתחתונים בכל פעם הרגשתי כאילו שאני רוכב ביחד איתו, גידי שעשה עבודה חלקה ונקיה, ניר שרכב מעולה לדעתי (לא ראיתי את החליקה, אבל לפי התמונות אתה יכול לעשות בלט על הקרח) שחר האומו הראשי שהחזקתי לו אצבעות שיתפוס את שי דני, שי דני על רכיבה מעולה, על החלקות לפנים בקטע האספלט ובכלל אקשן מעולה, לאייל שרכב נעים וחלק (אייל! מה אתה חושב שעשיתי על המקפצה, פילאטיס? סימנתי לך לנסוע יותר מהר
) לאריאל שלא וויתר למרות הטראחות (תאמין לי, אני יודע שטראחות זה חלק מהעניין
) וכרובי כוכב המירוץ שנתן שואו מגניב בקטע השטח וגם הוציא עקיפות מהתחת. זהו, תמה לה עונה מגניבה, אני רוצה להודות לאחת והיחידה, סימה שהייתה איתי בכל התחרויות שלי, בכל התחרויות של העונה הזו בכלל (הגענו מצופים למשתתפים למרשלים ולצוות ניהול המירוץ) ובכלל על זה שהיא תומכת ומפרגנת. היא כבר הביעה את רצונה להיות עם רוני בגריד בעתיד. חבר'ה, תמשיכו להיות אחלה אנשים, אתם הגדולים ביותר! ולסיום, הנה משהו שאני הולך לשים באיביי, בכמה אתם חושבים שאני אמכור? מדובר בידית הקלאץ' של שלום (PEACE) אוחיון שנפלה לו בטראחה שתקע במקצה הדירוג, למי שלא ראה, הוא נפל בערך מהגובה שהוא קופץ אליו (שזה הרבה) הסיבה היחידה הנראית לעין שבגינה הוא המשיך זה בגלל שהוא כזה ש... אמממ ג'מוס, הוא כזה ג'מוס. אולי בעצם אני אמסגר ואתן לכפיר
אוהב אתכם אנשים. להתראות באימונים.

kramberg

New member
שכחתי להגיד תודה

גם לילד זין 1 וילד זין 2, על העידוד, התמיכה והדאחקות.

kramberg

New member
וגם ל

להומו הכי גדול מכולם, איגור, שלא הגיע למירוץ בכלל למרות שקנה כלי מגניב וחדשץ

LY 192

New member
חותם על כל מה שאמרת, אם כי בחלק

של סימה , אני חושב שמשהוא כאן כבר קצת מוגזם. כאילו מה עוד? בסוף יסתבר שהיא גם עושה לך טיפולי 10 לאופנוע. ברגע שהידיים יחזרו לתיפקוד , היא תקבל את ה... שהבטחתי לה.

kramberg

New member
חבוב

אני הפסדתי כסף עלייך במירוץ, אני צריך לבוא להתאמן איתך לוודא שאתה עושה את הטראחות נכון. התכוונתי את הקפיצות...

LY 192

New member
מרשל יקר

כל פעם שעברתי את הפיטס במרוץ השני ועדיין לא הצלחתי לעקוף את כרובי עברה לי המחשבה בראש:" שיט , עוד פעם קרמברג יעמוד שם במבט נוזף ויצרח- תן גז נו.." כאב לי לאכזב אותך מרשל יקר, אבל יותר מזה, כאב לי כל חלק בגוף . האמת שניסיתי, ופשוט לא צלחתי. לא נורא, נשאיר משהו לשנה הבאה.

kramberg

New member
אל תגלה לאף אחד

אבל שכרובי עבר צעקתי לו שיעבור כבר את פורטי, ושאתה באת מאחוריו צעקתי לך שתעבור כבר את כרובי, ככה זה שיש לך כמה מניות בענף, אני מעודד את התחרות.
ועדיין, עצבנת אותי
תזכור משפט שאמרו לי שבאתי לקחת את הדרוזי מאבניר. הסוכן הסתכל לי בעיניים ואמר לי בנימה סמכותית "ראשון למטה, כל השאר למעלה." כוסאומו, שנה הבאה.

45degrees

New member
ראיתי אותך מעודד, שמעתי אותך

צועק, אפילו קלטתי חלק מההוראות "תעמוד אחורה בקפיצות" וכדומה.... האמת היא שהכל הלך בסדר חוץ מידית הקלאץ' שהחליטה לעבור למוד מלחציים = אפשר ללחוץ אותה רק עם מלחציים". כיוון שכך יד שמאל בקושי עבדה, ובקטע השטח בכל פעם שעברתי לידך כל מה שחשבתי עליו זה - "רק להצליח ללחוץ קלאץ' ושלא ייכבה המנוע, עוד 9 הקפות".... בגלל זה רכבתי רק ב 80% ורק ניסיתי לשרוד את היום
באופן מפתיע - זה יצא המירוץ הכי טוב עבורי השנה
משהו אומר לי ששנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה

למעלה