סופרמוטו מרכז

סופרמוטו מרכז

אהלן לכולם. חן SM הזמין אותי יום שישי אחד לפני שבועיים לרכיבת מגרש + קצת שטח. הגעתי לשם והתרשמתי לטובה מהחבר'ה האיכותיים ומהרכיבה בכלל. קצת מגרש, קצת שטח, בסוף קצת בירה וההבדל בין מה ש"התרגלתי" לבין מה שהיה שם - לא באים למסלול נטו עם עגלות.. באים ברכיבה רוכבים על כל סוג אדמה אפשרי כולל המגרש כמובן ומסיימים בבירה עם אבק או בוץ תלוי במזג האויר. כולם מוזמנים בכיף לבוא לרכב איתנו. הרוב הכמעט מוחלט של אופנועים הם סופרמוטו אבל יש גם כמה חוטאים עם גלגלי שטח, ולכן התוואי מתאים לכל סוג גלגלים. מוזמנים רוכבים בכל הרמות שרוצים להינות מלתת בגז וללמוד אחד מהשני (בין ה"קבועים" יש מגוון של רמות רכיבה וזה חלק מהכיף). ההצטרפות היא במסרים, וחובה שנכיר אתכם, עקב ענייני משטרה וכל מיני דברים לא רצויים (לא שיש משהו לא חוקי בענין, פשוט שוטר עצבני יכול לחלק קנסות על הכל החל ממראות, מספרים, השתוללות וכולי - אין רכיבה בכביש ציבורי אבל מגרש חניה נטוש אף פעם לא מספיק נטוש). כמו כן פתחנו קומונה שנקראת "סופרמוטו מרכז", זאת לא קומונה חברתית כמו שהיא פורום מוגן לקבוע בו ולתאם בו רכיבות, ולכן לא כולם מוזמנים אליה, אלא רק מי שמעוניין לבוא לרכיבות. יש לשמור על קהל מצומצם שיודע את כל הפרטים כדי למנוע תופעות כחולות. מי שמעוניין להצטרף שישלח בקשת הצטרפות לקומונה, מי שלא מכיר אותי או את חן אישית יאושר רק אחרי בדיקה שאכן הוא רוכב ואכן הוא מוכר ע"י מכרים מדור ראשון שלנו. ביום שישי הקרוב מתוכנן טיול שיכלול תוואי מגוון ופחות "לתת בגז" ויותר לטייל ולהנות מהפאן החברתי שבעניין, זה יהיה טיול פתיחת הקומונה והוא מסמל תקופה חדשה של רכיבות ביום קבוע עם חברים קבועים - שזה הכי כיף. בואו בהמוניכם (גם הוותיקים...)

SMחן

New member
ח"ח לבלוזי שפתח לנו קומונה

מגניבה ביותר! סחטיין גבר גבר. אני כבר מחכה לשישי...

dink11

New member
היי

קוראים לי רועי הייתי אתכם בשבוע שעבר עם הדרוזי הצהוב (ולא רכבתי רק הסתכלתי
מכל מקום אשמח לבוא גם השבוע, אם תשלחו לי פרטים בה.פ תודה ויום נעים

dbug

New member
שחר,באתי לבקר אותך

לפני יומיים אבל אמרו לי שפספתי אותך בשתיי דקות.

תזכורת - טיול פתיחת הקומונה היום.

12:00 עד אחה"צ \ ערב. מקום מפגש כמובן מפורסם רק בקומונה. מי שמעוניין להגיע שיצור קשר פה, בטלפון או בקומונה. עמרי 0528959729 בין חברי הקומונה יש עדיין חבר'ה שלא שרשרו
להגעה לטיול ולא לקחו על עצמם להביא משהו מהרשמ"צ... כנסו שרשרו ותודיעו מה אתם יכולים להביא... מכיוון שזה הטיול הראשון, וכתוב בתיאור הקומונה שהחדשים עוברים זובור, השבוע הזובור יהיה עדין וקולקטיבי...
(זה רק אני, או שאני צריך לשנות את השם ל"בלוז בלוז" ולרכב על BMW גדול?!) :-S

למעלה