סופרלנד

סופרלנד

לא. לא הזדיינתי בסופרלנד.
חכו לסוף ותבינו.

עבר חודש או אפילו קרוב לחודשיים.
הנסיעה היתה חלקה ומהירה.

הדלת נפתחת, אני נכנסת פנימה, התיק מונח על הרצפה (אני בד"כ מקפידה שלא, אבל הפעם, ללא מחשבה מקדימה).
חיבוק. נשיקה. תשתי משהו?
לא. אומרת ונצמדת אליו, נשיקה והיד מוצאת את מקומה על הזין שלו מעל התחתון.
הפיות מתחברים, לשון עולה על לשון. הידיים מטיילות לאורך הגוף שלי, שלו. הוא מרים את החצאית ומחדיר את האצבע.
הכוס הרטוב מקבל אותה בהתלהבות יתרה לאחר ציפיה רבה.
אוחחחחח התגעגעתי אני אומרת כשהוא חופר בי ומרווחת את פתח רגליי, מאפשרת גישה נוחה יותר.
האצבעות שלו בתוכי קוראות אותי בקריאה הנכונה. מפעילות את המתג הזה.
מרגישה את הנזילה שיוצאת מהכוס בין רגליי.
הוא מכה בישבניי ואני מנשקת את פניו, מכוונת את שפתיו אל בין השדיים.
עומדים כך בפתח הבית, משלימים את החוסר.
אני רק אוחזת בזין שלו כשהוא גורם לגוף שלי להתענג ולהגיע לסיפוקו. משתוקקת להכניסו לפי, ללקק אותו, למצוץ אותו.
מתקרבים לספה ומתיישבים עליה. עשן קטן עולה בין שפתותינו, הוא נושף אותו פנימה אל תוך פי. שאיפה אחר שאיפה כך מתערבלת בפי ביחד עם לשונו. טעם העלים וטעם המנטה מתערבבים והם כה טעימים.
אני רוצה לכרוע ולמצוץ אותו אך הוא מקדים אותי ושפתיו כבר מונחות על שפתיי הרטובות, הרגליים נפתחות והלשון חודרת אט אט ומפלסת את מקומה.
לפתע אני עליו, איך זה קרה ומתי? אני מחדירה את הזין שלו אליי כשאני ישובה עליו ומכוונת את פניו אל השדיים.
הוא מכוון את הזין ורוצה אותו באחוריי. מתהפכת ומנסה. שמן נעים נמשך על פתח הישבן ועל הזין שלו, קולות חיכוך האיברים מדליקים אותי והזין שלו חודר לאט. שלב אחר שלב עד שהוא כולו עמוק בישבני. הוא אוחז בי ומקפיץ אותי, מקפיץ את האגן שלו.
הזין עמוק ועמוק יותר בתוכי. הכוס שלי מלפנים נפער. אני נוגעת בו והוא שונה מהרגיל. הוא פתוח ופעור כלוע ענקי.
אתה מזיין לי את התחת?! - אני שומעת את עצמי בקול רם, ספק אומרת ספק שואלת, כאילו שאני מחכה לתשובה. הוא הרי מזיין לי את התחת עכשיו! הגוף מגורה כולו, הראש מסוחרר והטירוף בוער עד שאני מחליקה החוצה.
מקלחת טובה וחמימה מאווררת אותנו וגורמת להתלהטות יתר. בואי לחדר, הוא אומר ומוביל.
חושיי היו מעורפלים, בעיקר זוכרת את הפלאים שהוא עשה בי.
איך הלשון שלו לִיהַטְּטָה, בין ירכיי ואצבעו הוסיפה את המגע שלה. איך גמרתי בזה אחר זה אחר זה, מבלי לקחת אויר לנשימה. כי בכל הזמן הזה הזין שלו היה אצלי בפה.
איך פעם אחר פעם הזרמים האלה עברו בגופי. איך הלשון שלו מיטיבה איתי כשהיא עוברת על פנים ירכיי, גם על לחיי הישבן, איך האצבעות שלו עושות נפלאות בכוס.
אני לא זוכרת אם זו הפעם השלישית או הרביעית - זה מה שאני זוכרת שאמרתי לו כשלא הפסקתי לגמור ברצף אינסופי.
ואז זה קרה שוב. בדיוק באותו האופן. רק שהפעם הוא גם שחרר את הזרע החמים שלו היישר לתוך פי, עמוק כ״כ בתוך הפה, שהוא נפתח ועבר את מחסום הבליעה ונשפך היישר לגרון.
מותשים שכבנו על המיטה, מצחקקים, מדברים. העפעפיים כבדים ונעצמים, נוחתים מטה, העיניים נעצמות. בראש המחשבות רצות רוצות לצאת, אך הפה כבד ולא מוציא הגה. אני שומעת, מקשיבה, רוצה לענות. עונה אבל לא יודעת מה. חלקי משפטים, חלקי מחשבות. כל שאני רואה באותם רגעים זה אותי מסוחררת, מסתחררת, עולה ויורדת, קופצת, נשכבת, מזדיינת, מצחקקת. כל השעות האלה כעת מצטרפות לי לתסריט קטן אחד בו מופיע המתקן הישן והטוב של הבלרינה שעומדת פורשת ידיים ומסתובבת בלי סוף.
המתקן אמנם שייך ללונה פארק אבל אני לגמרי הייתי בסופרלנד.
בסופרלנד הפרטי שלי.

giligil55

Member
זה אמיתי זה...

גם אני רוצה להיות בסופרלנד כמו שלך ...מקנאה בך לגמרי ...אבל קינאה מפרגנת ....

yaron599

New member
ממש עושה חשק

לדמיין לעצמנו את הסופרלנד (הסופר וורלד)שלנו ...בצורה הכי מזוקקת..הכי חודרנית ונעימה
&nbsp
ממש התחברתי לכל מה שכתבת....נפלא

giligil55

Member
התמונה הזו ...

קצת מזכירה לי את הסופרלנד הפרטי שלך ...

למעלה