סופרים משניים ברומח הדרקון

La Gamba

New member
סופרים משניים ברומח הדרקון

מיהו לפי דעתכם הסופר הכי טוב ברומח הדרקון פרט לסופרים המקוריים?

SaberTooth

New member
גבמה יקרה...

תוכל לתת לי רשימה של כמה מהסופרין המשניים שאתה זוכר (אני פשוט גרוע עם שמות) ואולי נהפוך את זה לסקר בפורום.

strahd

New member
רשימת סופרים משניים

1. דאגלס נילס - מיוצרי רומח הדרקון כותב הספרים (בין השאר): הדרקונים, חלמיש המלך, קיסר אנסאלון. 2. מארי קירצ´וף - העורכת של רומח הדרקון כותבת הספרים: טרילוגיית מגני הקסם, קנדרמור, הלהק השחור. 3. מייקל ויליאמס - משורר רומח הדרקון כותב הספרים: מזלו של הסמור, גיילן האביר, לפני המסיכה. 4. פול ב. טומפסון וטוניה ר. קארטר - הצמד השני של רומח הדרקון כותבי הספרים: טרילוגיית אומות האלפים, הדארגונסטי, טרילוגיית הברברים, שנות הצל של תאניס. 5. ריצ´ארד נאק - המינוטאור של רומח הדרקון כותב הספרים: האגדה של הומא, קאז המינוטאור, הפושטים על ים הדם. 6. כריס פירסון - התגלית החדשה והרעננה כותב הספרים: נשמת הרוח, נבחר האלים. 7. דן פרקינסון - חביב הגמדים כותב הספרים: טרילוגיית אומות הגמדים, שערי תורבארדין. זה מי שאני זוכר בשליפה. יש עוד סופרים וסופרות, אבל אלו הידועים ביותר.

EverMan

New member
אירוני שאני ולגמבה נפגשים פה הא?../images/Emo13.gif

לא נורא , יש דברים ששנינו אוהבים ככל הנראה
הסופרת המשנית שאני הכי אוהב היא ג´יין רייב. מחברת הדור הבא והעידן החמישי ...

La Gamba

New member
לא שמעתי על הספר הזה

"הדור הבא"? תסביר. (רק שאני בנוע"ם, ואילו אתה לא בנוע"ם כרמיאל) פורום נוער מסורתי.

strahd

New member
ג´יין רייב????

היא האדם האחרון שהייתי שם ברשימה. הסדרה של העידן החמישי היא זוועתית, הדמויות שטוחות, הכתיבה נוראה ומתאימה לילד בכיתה ג´. זאת הסדרה השנואה ביותר על ידי אוהבי רומח הדרקון בכל העולם, והיא הסופרת האהובה עליך?

EverMan

New member
מבחינת העלילה היא |ספויילר|

ממש לא גרועה ואל תשכח שמלחמת הנשמות גם מתרחשת בעידן הזה. הדמויות לא שיטחיות , הם גם דיי נחמדות (דיימון למשל). ללה גרדיה. העידן החמישי זה העידן שאחרי דרקוני להבת קיץ , שהאלים עזבו , ודרקונים ענק כבשו את העולם , ועכשיו זה המאבק של המין האנושי להשתחרר מהם.

La Gamba

New member
אני די מעודן בכל מה שקורה, יש לי את

שני הספרים האחרונים בבית ויש לי א הסדרה שנשמעת די טובה "גשרי הזמן" ולפי דעתי הדור הבא נשמע יותר מדי כמו הדור השני.

La Gamba

New member
מעודכן,

ולמה אני לה גארדיה!!!! ולה גמבה זה לא שם של בת (אני מקווה, כי אני ממש אוהב אותו, אחרת אני אשנה אותו ל"לה עמבה")

EverMan

New member
אתה קראת בכלל

את כל הnext generation ? the dawning of a new age day of the tempest & the eve of the mouselium ? אלו ספרים ממש נחמדים שאני גמרתי אותם ממש מהר.

strahd

New member
קראתי ובקושי ../images/Emo58.gif

העלילה של העידן החמישי היא נהדרת וכתבו ספרים טובים על הנושא, אבל ג´יין רייב, איך אגיד את זה, ממש ממש לא. היקמן וטרייסי כתבו את מלחמת הנשמות בכזו פיוטיות שאתה פשוט מרגיש את המקום, הזמן, בספר הראשון של רייב הרגשתי כמו שיעור היסטוריה, פאלין שם הוא מחורפן לגמרי, סהר-פז אנמית ודיימון היא הדמות היחידה שעוד ישר לה קצת בשר. מה עם הקנדר המטומטם שרוקד על חביות ושובר את המפרקת (אחד הקטעים הטפשים ביותר של הסדרה), זה אמור להראות לנו שצריך לפחד. כל דמות מתאהבת בדמות אחרת תוך שלושה עמודים וכל הספרים כלום לא קורה. כמעט קורה משהו, ואז שום דבר. מדכא לחלוטין.

ערפד1

New member
שאלה אחת

פרט למי? טינה דניאל נחשבת כתור סופרת מקורית או שלא? הסופרת של לב אפל על קיטיארה וזה ספר מקסים עליה!

strahd

New member
טינה דניאל

טינה דניאל הייתה סופרת מתחילה שקיבלה אישור לכתוב שני ספרים בסדרת שישיית המפגשים. אך מכיוון שהיא לא המשיכה מאז, היא נפלה מהרשימה מאוד מהר.

ערפד1

New member
טוב זכותה לא להמשיך

אבל זה לא אומר שהספר שהיא כתבה לא היה מצויין! הספר שהיא כתבה לבדה! לב אפל! ואוו ספר מקסים!

alond

New member
הייתי אומר richard knaak

הספרים שלו the legend of huma kaz the minotaur היו הכי טובים מבין הגרורות.

EverMan

New member
בהחלט שניהם טובים

אבל הם מתחילים לאט מדי. והוא הפך את הסיפור של הומא לדיי משעמם האמת ... הוא איבד אתכל הפלפולים שנתנו לו לאורך כל הספרים ... מאכזב משהו ... בתור סיפורים הם טובים , בתור רומח הדרקון --> לא משהו !

EverMan

New member
אהבתי את שישיות מפגשים

הבעיה היא שאני לא עד כדי כך זוכר אותם כי זה היה באיזה כיתה ה´ או ו´ ... (התחלתי מהם עוד לפני שהכרתי את הסדרה). את טרילוגית האגדות אהבתי ...

חבל על הזמן

הספר הטוב ביותר מבין ספרי ה"ספין" היה Lord Toede, פשוט אין מה לדבר - ספר מדהים! קורע מצחוק! כמובן שהסדרה החדשה (Soulforge, Brothers in arms) מצויינת, אבל היא אינה ספין, אז נשאיר אותה בחוץ. ועוד משהו - הסופר הגרוע ביותר - מייקל וויליאמס. לעולם לא אשכח לו את הסיוט שעברתי כשקראתי את "The Dark Queen", סיפורה של טאקיסיס, כמובן. ספר זוועה. פשוט נורא. גם משורר הוא לא משהו. ליאור חיימוביץ´ (ובגלל שאתה התעקשת להזכיר זאת -) נוער הליכוד נתניה.

למעלה