סופרים - לא להתעצל!

tomoshe

New member
סופרים - לא להתעצל!

רשום נא פלייליסט מדוייק ככל שתוכל - זרימה ממש סבבה הייתה - לפחות בשעה שהקשבתי.

mc bige

New member
חח גם אני בדיוק באתי להגיד לו

שירשום פלייליסט בכל מקרה השעה הראשונה היתה פצצה זזתי לישון שמחר ירשום ביי

Super - Girl

New member
../images/Emo45.gif

למרות ששמעתי רק את החצי שעה האחרונה ממש נהניתי . אהבתי את הסיום המעולה עם "תן לזמן לנצח" , השיר הזה עושה לי טוב והוא נשמע ממש טוב ברדיו

Itai S

New member
תומאס בדוק את ההודעה

בגלל שנשפכתי אתמול מוקדם הקלטתי ויצא רק איזה שעה ומשהו,זה הפלייליסט - Sub feat Britney-הפרד ומשול רימיקס על הביט של Im not that innocent(
) Coo Coo Cal-In my projects Mary J blige-Family affair Lauryn Hill-everything is everything Outlawz-Worldwide mob figgaz remix Dr Dre feat Snoop & Nate Dogg-Next episode remix (על ביט של נפטונז) Nore-Nothing Ludacris-Move Bitch Christina Aguilera feat Redman-Dirtty Jarmain Dupri feat Ludacris P diddy, Snoop-Welcome to Atlanta remix P Diddy- Diddy Missy Elliot-Work it Nelly-Hot in here Eminem-Without me Justin Timberlake-הסינגל האחרון שלו מומי לוי מארח את קוטג´-גם אם לפעמים רימיקס -וזה בערך השעה הראשונה.ובאמת הייתה זרימה ממש טובה, בחירה ממש טובה שהייתה מותאמת למאזינים של הרדיו הזה... הפאק היחיד שהיה זה פיטץ´ גבוה מידי בMe & my girlfriend של ג´י זי, והיה קטע בשעה השנייה שסופרים הפגיז עם רימיקס על המקום ל- MOP-Ante up + BIG-Hypnotize + Mystikal-Danger + Jay Z-Im a hustler + Fatman scoop-Love like this remix

tomoshe

New member
איתי, בדוק יערות של קק"ל

אני שם עם מעדר, נוטע עץ לכבודך.

DJ$upreme

New member
אם כבר מישהו כל כך טרח אז אני אוסיף

ואספר שלמיטב זכרוני בשעה השניה היה סט של ניו יורק, שהתחיל ב jenny from the Block והמשיך לפי סדר שאני לא זוכר בכלל ל - Deja-vu Hypnotize Buddy X Remix (של ננה שרי, עם הנוטוריוסז ב.י.ג. לפני שהתפרסם) ונדמה לי גם ג´יי זי וביונסה ואז עברתי ל - Bow Down של WC לפארטי ברייקס שאיתי הזכיר וסיימי בסט יותר "conscious" שכלל את השיר החדש של פישי, אחי שמעו קולי, את "סתכל לתוך עיני" של החלוצים, "האדמה בוכה" של מוקי, השיר החדש של טאליב קוולי עם RES, ולסיום מומי לוי ואמורא - תן לזמן לנצח. לגבי היץ´ של ג´יי זי ובכלל - הקומפקטים שם היו ללא פונקציה שנקראת MASTER TEMPO מה שאומר למרבה הצער ששירים נשמעים רע כשהם בפיץ´ גבוה או נמוך מהמקורי, התופעה הזו מתבטלת במכשירים קצת יותר משוכללים. תודה למי שהקשיב.

למעלה