סופרדיכוי

מאמאלה

New member
סופרדיכוי../images/Emo4.gif

בסופרפקט - תרסיס לאף שניתן לי לדיכוי רשום בעלון המצורף: ´פעילות רפואית: לטיפול בשלבים מתקדמים של סרטן הערמונית´. אין שום ציון לכך שהתכשיר מיועד אף לנשים בטיפולי פריון, היתכן? טעינו במוצר?

ליבליב

New member
כן, ראיתי את זה. אבל.......

אצלי לפחות, זה דיכא את הביוץ בדיוק כמו שרצינו.

ziziub

New member
לא ולא...

באמת סופר סופר סופר דיכוי, אין שום ציון, אך, מסתבר שכן, זה זה ולא אחר. לא רוצה לדכא אותך, אך אחרי סיבוב ראשון של טיפולים עם מינון של 10 שאיפות במשך שבועיים ועוד 5 שאיפות לשבועיים נוספים, הווסת שלי מסרבת להגיע ולא עקב הריון, האיחור הוא כמעט בן שלושה שבועות. אך, כמו שהרופאים אומרים כל גוף מגיב אחרת. שיהיה לך בהצלחה מרובה - סיגלי

ziziub

New member
לא ולא...

באמת סופר סופר סופר דיכוי, אין שום ציון, אך, מסתבר שכן, זה זה ולא אחר. לא רוצה לדכא אותך, אך אחרי סיבוב ראשון של טיפולים עם מינון של 10 שאיפות במשך שבועיים ועוד 5 שאיפות לשבועיים נוספים, הווסת שלי מסרבת להגיע ולא עקב הריון, האיחור הוא כמעט בן שלושה שבועות. אך, כמו שהרופאים אומרים כל גוף מגיב אחרת. שיהיה לך בהצלחה מרובה - סיגלי

רומי 007

New member
זו לא טעות

מרבית תכשירי הדיכוי (סופרפרט, דקא פפטיל ארוך וקצר ואחרים) הם במקור תרופות המטפלות בסרטן הערמונית בגברים. לי נאמר מהיום הראשון לא לשים לב להתוויות המקוריות. מסתבר שהתכשיר טוב גם ליצירת דיכוי אצל נשים. כנ"ל לגבי ויאגרה - ידועה יותר כגורמת זיקפה לגברים אבל מסתבר שיש לה השפעה על הזרמת דם לרחם ולכן לעיתים נותנים אותה לנשים לעיבוי הרירית. אז אל תשימי לב מה כתוב - תסניפי ותצליחי!

למעלה