סופסוף......

סופסוף......

אחרי עונת קיץ משעממת לחלוטין הגיעה הענה החמישית והכובשת והנה ליאון חזר..... והעיפו את שירי בן ארי (אבל השאירו את מורן איזנשטיין). ושוב פעם אפשר לשבת מול מסך הטלויזיה ולמצוא אותך מחייך, סתם פתאום מחייך........ אה...... היו ימים

*GormE*

New member
מה?!?!

העיפו את שירי בן ארי והשאירו את מורן הכונפה הטיפשה? ועוד הביאו את החבר הקוף שלה???? מה קורה להם שם בYTV אם כבר להעיף אז את רפיק ולהביא לליאון את התוכנית בלעדית!

dor302

New member
לא נורא שניהם מנוסים

אני ממליץ לך לנסות לראות את העונה הזאת כי היא נראית טובה!!

באמת לא ברור למה הביאו את צינו

אבל אין לי ממש בעיה עם זה ומורן אחלה לדעתי, בעונות הראשונות משום מה לא אהבתי אותה במיוחד אבל אחרי זה התחלתי לאהוב את התשובות שלה והכל לאנשים גם אתה רפיק אני די מחבבת ושלא נדבר על אריקקקקקק השווה, איזה מותק! וליאון, ליאון בסדר :)

clubmed girl

New member
העונה הקודמת

הייתה פשוט על הפנים זה שהם היו בבגדי ים- פשוט מגוחך ואיך הם גרמו לאריק משעלי הלוהט להיראות כמו רבע עוף כל פעם מחדש.. ושירי הגבר הזאת עם הבגדי קוויק סילבר שלה לדעתי התוכנית נהרסה

שמיימית

New member
בעונה הקודמת ראיתי אולי רק את

התוכנית הראשונה הם לא היו הם בחוץ ולא היו להם פינות משהו וגם למצוא חברה לאריק כבר עלה על העצבים בסופו של דבר ידענו את התשובות של אריק היה צפוי עכשיו העונה החדשה נראת מבטיחה סוף סוף צחוקים באולפן ד"כ אישתו של רפיק מתוקה לאללה איזו עדינות איזו נינוחות

clubmed girl

New member
זאת הייתה אשתו?

התחלתי לראת רק בסוף. תביניף בשביל להיות אשתו של רפיק חייבים נינוחות מסוימת.. שנטי כמובן. מי מסכים איתי שהנחייתו של חיים ממש על הפנים וכל ההתקשקשויות בינו לבין מורן מגוחכות לגמרי? וגם מי אחראי שם על המלתחה? איך הלבישו אותו מסכן? ולמה שמו למורן את הגרביונים הורודים האלה עד שכבר נתנו לה שמלה יפה

מורן מתלבש פשוט נוראאאאא..!

וכן זאת אישתו של רפיק אני מכירה אותה כבר לפני כמה שנים שהיה את התוכנית בהודו "אופטימיות קוסמית" ורפיק היה שם ה"כוכב הראשי".. <זה היה סדרה תיעודית כזאת> וראו שם את רישיקה וגם את אחותו של רפיק

dor302

New member
דעתי../images/Emo70.gif

מורן מתלבשת פשוט מדהים ולא רק מדהים היא גם קורנת מרוב היופי שהיא מוציאה מעצמה!!!! רק מה שמעצבן אותי אצל מורן הוא שיש לה שפתיים מאוד גדולות!!!

תיקון בקשר לרישיקה

כבר תיקנו אותי פעמיים וצודק/ת זה שתיקן/ה אותי רישיקה היא לא אישתו של רפיק אלא היא בת זוגתו ואם בנו בלי נישואים

mancha

New member
אין בעיות.. רישיקה ממש חמודה וגם

גיתי פשוט פ-ש-ו-ש

למעלה