סופסוף

GoOtZi

New member
סופסוף

כבר כמה זמן שאני מנסה לנצל את החופש שיש לי ולהתמיד בבדיקות מציאות ולנסות את כל השיטות למיניהן, אבל בנתיים שומדבר לא עבד ממש..עד אתמול. זה דווקא היה ממש לא מתוכנן, שמתי שעון מעורר להתעורר בבוקר, אבל כמו תמיד כיביתי אותו וחזרתי לישון. ברגע שנרדמתי ישר נכנתי לתוך חלום- עמדתי מול שעון שיש לנו במטבח על הקיר, והייתה לי הרגשה מוזרה שאולי אני חולמת, אז עשיתי בדיקת מציאות עם השעון. הסתכלתי עליו והיה 9 ורבע. אחר כך הסתכלתי שוב והוא התחרפן לגמרי, היו 2 מחוגים ללילה ו2 מחוגים לבוקר והוא היה צבוע בצבעים אחרים. אז חייכתי (ואני חושבת שבאמת חייכתי כי הרגשתי את זה במציאות חח) והחלטתי שאני רוצה לעוף. אז יצאתי החוצה ועמדתי על רגל אחת, ואז הרמתי את הרגל השניה, ופשוט ריחפתי לי משם (כל כך כייף :]). התחלתי לתכנן מה אני יכולה לעשות עכשיו אז עמדתי וחשבתי על זה, ובדיוק אז אבא שלי הגיע(גם בחלום וגם במציאות) והעיר אותי. זה היה מבאס למדי.. אני לא מצליחה להגיע לחלום צלול עם שום שיטה בנתיים.. או שאני תמיד נרדמת תוך כדי שאני מנסה (תמיד מעצבן בבוקר אחרי) או שאני פשוט ממשיכה עד שכבר איזה 5 בבוקר ונמאס לי אז אני נרדמת. כל החלומות הצלולים שהיו לי עד עכשיו (שזה בכללי רק איזה 3) היו במקרה..

etgershon

New member
מזל טוב

חבל שהוא העיר אותך מהחצלול. כעיקרון אני במצב דומה לשלך, את ישנה ארבע וחצי שעות ואז מנסה או ישר שאת הולכת לישון?

GoOtZi

New member
תודה

ואני לפעמים ישנה 4-5 שעות ואז מנסה ולפעמים לא.. תלוי איזה שיטה אני מנסה. אבל בכל מקרה אף אחת מהן לא עובדת לי עד עכשיו. אז כנראה שממשיכים לנסות!
ונקווה לחצלול בפוקס גם הלילה

unframed

New member
../images/Emo207.gifסוף סוף הסתכלתי במראה!

הלילה חלמתי חלום ואיכשהו במהלך החלום הבנתי שאני חולמת. במקרה היתה מולי מראה. אחד הדברים שדיי רציתי לעשות זה להסתכל במראה. בחלום, התחלתי ללכת לכיוון המראה והרגשתי פחד והלב דפק. ראיתי את הגוף שלי ואת החולצה האהובה עליי.. ואז הרמתי את המבט לפנים ..וזה היה הדבר הכי מוזר בעולם! במקום הפנים שלי ראיתי פנים של גמד עם כובע על הראש. הפנים נוטות הצידה למטה עם מבט קצת עצוב. [אני אדם מאוד שמח] בכל אופן זו היתה חוויה די מוזרה ומפחידה. יש פירושים לדברים האלו שרואים במראה..? ולזו שפתחה את השרשור, לפחות הצלחת לעוף. אני רק פעם אחת עפתי וזה היה במקרה בלי קשר לחצלולים. וגם לי זה דיי קשה לחצלל.אני מנסה WILD כל הזמן ואף פעם לא מצליחה , תמיד נרדמת.. אבל אסור להתייאש :)

gggssshhh

New member
קרה לי בדיוק ההפך

גם לי לא מזמן היה חצלול שהסתכלתי בו במראה - החצלול הראשון שלי. רק שאצלי זה היה בדיוק היפך ממך - נכנסתי לחדר שידעתי כבר מראש שיש בו מראה (זה חדר שיש לי במציאות בבית ובאמת יש שם מראה גדולה, אז בחלום זה היה אותו דבר). פחדתי בהתחלה להסתכל במראה, כי מראות תמיד מפחידות אותי בחלום, אבל הסתכלתי בכל זאת - וראיתי את עצמי, רק עם בגדים יותר אופנתיים וזוהרים, עגילים (ואין לי חורים..), וחיוך ע-נ-ק. ואני בד"כ אדם רציני... כמה מוזר! חח

למעלה