סופסוף! סופ"ש

Simply Blonde

New member
סופסוף! סופ"ש../images/Emo42.gif

כמה חיכיתי לשבת הזו אלוהים. אני בדר"כ שונאת שבת
אבל חופש מהעבודה ארר
תקשיבו זה אחד השבועות הטובים שלי. קנו לי מחזיק מפתחות של סוסון ים. יאיייי (עכשיו גלי נמסה.נשבעת!) מקרה מזור שקרה לי השבוע
אמ בעבודה כמה ילדות ממש ממש מוזרות באו אליי וווווואי יש לך עינםי כמושל שלומי מכוכב נולד אתם כאלה מתאימים,אתם תתחתנו אנחנו נהיה מוזמנות לחתונה? נכון?
וזהו. בוקר אין יל כח לחשוב.עבודה מזדרגגת. אמממממממ שאלה סופ"שית. איזה איבר/חלק/וואטאבר(
) אתם הכי אוהבים בגוף שלכם?
*השאלה נובעת מכך שהשיער שלי חתיך +++ היום*

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

. צבע שיער?
לאדעת המ, יש לי כאבים נוראיים בפרק כף יד ימין ובאצבע שליד הזרת (לא זוכרת את השם, תהרגו אותי). אבא מהמר על דלקת בגידים, זה כואב רצח
המ. לא יודעת למה אני בכ"ז פה

linoy7

New member
קוראים לה קמיצה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

תרגישי טוב
ולכי לרופא!

happy apple

New member
סוף שבוע ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ההורים חזרו לפני שעתיים ככה מברצלונה קנו לי מלא דברים במיוחד מH&M
אז נחמד.... היו הולכת לים עם חברה בערב כרגיל קידוש עם אח שלי וגיסתי אבל בלי אחותי והאחיינית .... מחר בעיקר לנוח... ולשאלה היומית לא הייתי מחליפה את העיניים שלי

Black Balloon

New member
../images/Emo12.gif

בוקר טוב!
היום יש לאבא הזקן שלי יומולדת, כפרעליו ^^
אין לי ממש תוכניות לסופ"ש... אני מקווה שייצא משהו מועיל בסופ"ש הזה, בכל זאת. אמממ... אתמול גיליתי שמפטרים את המנהלת בצפר שלי, וזה כזה אושר גדול!
אני לא סובלת את הכלבה הזאת. אבל למה נזכרו עכשיו ולא מוקדם יותר?
. שונאת את הקיץ, שונאת!!!!111 כל הגוף שלי דבק ואנלא מפסיקה להתגרד
. ואמ... חלק מועדף בגוף שלי? אני לא יודעת... תלוי באיזה יום אם שואלים
.

TiNkErBeL13

New member
../images/Emo2.gifשני, מפטרים את ענת המנהלת?

ואם כן אז איך את יודעת??????

Black Balloon

New member
כן, כן

כתוב את זה באיזשהו עיתון מקומי, "כותרת" נדמה לי.. כתוב שמה. וגם שמעתי מאחרים שאמרו. אחחח, איך אני מאושרת מזה, אין לך מושג.

TiNkErBeL13

New member
איזה כיף.. סוף סוף פיטרו את המנהלת...

הקוקסינלית הזאת. הגיע הזמן אבל למה הם חיכו כל כך הרבה?.. את לא מתארת לך איך אני מאושרת עכשיו!! אבל זה בטוח שמפטרים אותה? זה לא יכול להיות שבקי תהיה המנהלת נכון? כי היא רק הייתה הממלאת מקום שלה השנה והיא גם בטח תמשיך להיות המחנכת של יב'1.... מעניין לדעת מי יהיה המנהל\ת שלנו השנה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאויי../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

אממ... חזרתי אתמול ממסיבת הפתעה לחברה ב- 2 וחצי! היה כיףףףףףףףףף! הלכתי לישון ב-3.. קמתי ב- 11 ואני עדיין עייפה
אה ו.. העיניים שלי
שבת שלום וסופ"ש נפלא!

גם אני הכי אוהב את השיער

תני כיף! ואם את תתחתני עם שלומי מכוכב נולד אז אני אתחתן עם קילי הייזל..

Wild Eye Joker

New member
המהמ

החדר שלי כמעט כמעט גמור. שידרגנו אותו וכו' השולחן הקטן עדיין לא הגיע..רק בספטמבר..אבל אחרי שאבא יתלה לי את המדפים והתמונה החדשה- אני אצלם לכם. יצא מסוקס לחלוטין! להלה

barakgl

New member
הגיע הזמן ../images/Emo13.gif

אני מת מעייפות.. ו..עיניים [זה משהו ירוק-כתום , די מגניב]

../images/Emo9.gif

יצאתי לקניות בשופרסל דיל ואיבדתי פעם אחת את אחותי ופעם אחת את אמא שלי,ועד שמצאנו אחת את השניה
ובקשר לשאלה היומית,אני לא יודעת

Simply Blonde

New member
יאי!

שבת לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן אין עבודה!! עד יום ראשון
אמאמאממממממ ולשאלה שלי
לא הייתי מחליפה את העינים שלי או את השיער שלי בשום מחיר. אפילו אם היו מציעים לי להתחתן עם יוני בלוך ולעשות גלח. אין מצבבבבב הייתי דוחה על כל סף

הן מדהימות!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ראיתי הרבה עיניים כחולות עד עכשיו,אבל שלך פשוט מושלמות!

Simply Blonde

New member
וואי תודה../images/Emo3.gif

האמתי. שגמאני חשבתי שהעינםי לשי הכי יפות שראיתי וזה עד היום אפעם לא שמתי לב אבל מאחורי כל הקמטים של דודה שלי יש לה עינםי מושלמות כמו ים בתאילנד או משהו

למעלה