סופסוף סופשבוע! D:

GrowingMadness

New member
סופסוף סופשבוע! D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום[חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרותיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

sapir158

New member
השבוע שלי ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הכרתי את אהבת חיי...
משהו רע שקרה לך השבוע:אממ האמת שאין.. היה באמת אחד השבועות היותר טובים! אכזבת השבוע: אין! שיר שלא הפסקת לשמוע: הדרך שלך - עידן עמדי (חדש!
) תוכנית השבוע:היפה והחנון סרט השבוע: לא יצא לי... ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע: במבה יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תשובות לגבי ראיון שעשיתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצויין! מה שלום החייל?בסיידר:) יוצא / סוגר? סוגר, אבל זה פה קרוב ככה שבשבת אני אבוא לבקר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שני, באתי אליו לבסיס ישבנו איזה 3 4 שעות:) תוכניות להיום[חמישי]- אממ בית ספר, ואז חברה הייתה אצלי ועכשיו כנראה הולכת לפאב באיזור עם חברות תוכניות למחר [שישי]- מסיבה עם חבריםם.. הפאב האהוב עלינו נסגר
תוכניות למחרותיים [שבת]- לראות אותו !
תוכניות לשבוע הבא- הרבה הרבה בית ספר

../images/Emo183.gif סופ"ש חורפי !!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהיה סופ"ש מדהים בנובי גוד, ושאחרי זה לא הרגשתי טוב והחמוד שלי טיפל בי!
משהו רע שקרה לך השבוע: בגלל שיצאנו בקור של ירושלים אני עם דלקת ריאות כל השבוע.. וזה באסה רצח
אכזבת השבוע: שהחבר בקושי יכל לדבר איתי כי הוא עבר בסיס..
שיר שלא הפסקת לשמוע: higher- tiao cruz תוכנית השבוע: האח הגדול, היפה והחנון סרט השבוע: חדשה בעיר ספר השבוע: מחברת תנך נחשבת? מאכל השבוע: מרק/פירה/תה חח
יציאת השבוע: מהספה לפוך :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להחלים, להצליח במתכונות ובמסכמים, לראות את החייל שלי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה לי שבוע גרוע
מה שלום החייל? בסדר.. עייף יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופ"ש שעבר את הקטע של התוכניות מחקתי כי אין לי כל כך תוכניות לסופ"ש הזה חוץ מלהיות במיטה הרבה עם הפוך שלי חח ולהחלים כמה שיותר מהר כי אני פשוט מתפגרת בבית כל השבוע הזה ונמאס לי!!!!
יהיה טוב? שבת שלום שתהיה לכולם!

סופשבוע ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי מד"א
ואז גיליתי שלמדריכה שלי יש גם חבר חייל אז התחלנו לדבר וזה
היה מצחיק רק היא יותר מידי בכיינית! משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול רבתי עם החבר , כל הבלגן של הצבא והמפקדים החראות שאומרים לו לסגור שבת בגלל שהוא הוציא גימלים שבוע שעבר.. אכזבת השבוע: הסגירה של החבר
שיר שלא הפסקת לשמוע: הלילה לא שקט - לירן טל
תוכנית השבוע: היפה והחנון סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: לחמניה על שניצל צ'יפס וסלט
יציאת השבוע: אתמול למד"א - חברות שלי קרועות , התחלנו להקרע מצחוק באוטובוס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ליום שלישי , שהחבר יגיע אלי לאפטר - הולכת להבריז מבצפר בשביל לראות אותו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף , לפני יומיים בכיתי מתוך תחילת השברות אבל התחזקתי שוב . מה שלום החייל? הוא מרגיש ממש יותר טוב משבוע שעבר , ומחכה כמוני לשלישי
יוצא / סוגר? סוגר , אוף
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום[חמישי]-נסעתי למד"א- פעילות ראשונה היה כיייייף
תוכניות למחר [שישי]- היום יוצאת עם חברות לקריון , לראות סרט או יושבות אצל אחת הבנות בבית. תוכניות למחרותיים [שבת]- אולי אולי אולי , לנסוע לחבר לבסיס (כנראה שלא)
, ולהתחיל להתכונן לעוד שני מבחנים הסימסטר תוכניות לשבוע הבא- יום שלישי החבר בא לכמה שעות
, ואממממממ.. זהו

GrowingMadness

New member
שבוז זוועתי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום בערך.. היינו אתמול בארוחת צהריים כל המדור והייתי בבית ב4:30 שזה שעה וחצי יותר מוקדם מבד"כ. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מ-ט-ו-ר-ף עם ההורים שלי בעקבות זה שיש לי בעיות עם הבנק והאשראי ועם סלקום... אכזבת השבוע: ההורים שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: פינק פלויד ורד הוט צ'ילי פפרז תוכנית השבוע: היפה והחנון והאח הגדול סרט השבוע:
ספר השבוע: וואי אני צריכה לחזור לקרוא ספרים.... מאכל השבוע: ספגטי בספגטים שאכלנו אתמול יציאת השבוע: אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא! אחד השבועות הכי נוראיים שהיו לי. מה שלום החייל? אחלה.. יוצא / סוגר? יצא לאיזה 6 ימים הביתה... הוא סיים את קו חברון אתמול. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת שעברה ועוד מעט הוא בא אליי תוכניות להיום[חמישי]- הלכתי לישון
תוכניות למחר [שישי]- החבר בא לישון אצלי עודמעט תוכניות למחרותיים [שבת]- נתפוס אליו טרמפים בצהריים ואז אני ישנה אצלו.. תוכניות לשבוע הבא- בראשון יש לי חופש ואני אהיה איתו
ביום שני אני גם אבוא אליו קצת אחרי הצבא.. ואז בשלישי ורביעי אני מאבטחת גיוסים ואולי גם מלווה אותם לבקו"ם בעע
וזהו.

maayanimi

New member
סופשבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: חבר שלי הצליח להוציא גימל וראיתי אותו לשעתיים (!) כי הייתה לי משמרת ערב בצבא.. אבל אני שמחה שהוא נהנה קצת! משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי! כמובן שהריתוק התקוע שלו, וזה שהייתי אצל רופא מומחה לגבי הרגל והוא הפחיד אותו עם דיברוים לגבי ניתוח
אכזבת השבוע: הריתוק שבעקבותיו חבר שלי לא יחזור השבוע וגם לא שבוע הבא (ויש לו שישי הבא יומהולדת:( ) שיר שלא הפסקת לשמוע:-- תוכנית השבוע:האח הגדול והיפה והחנון סרט השבוע:-- ספר השבוע:"מר אולי" - ספר מצחיק לאלה. מאכל השבוע: עם אמא במסעדה בת"א- סלומון ברוטב שמנת ועגבניות מיובשות, ובבית- פיצה. איזה שמנה אני חחח.. יציאת השבוע:שופינג עם אמא בראשון בת"א:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממממממממ.... אני לא יודעת... אולי שתהיה איזה הפתעה קטנה ובכל זאת יישחררו את חבר שלי בגלל היומהולדת?(אני יודעת שזה לא ייקרה אבל תמיד אפשר לחלום). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מבאס... אבל לא נורא מכאן רק יישתפר:) מה שלום החייל? שבוז...... אבל זה לא מפתיע יוצא / סוגר?סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום רביעי (לשעתיים!!!). תוכניות להיום[חמישי]- הכנתי עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס לחבר שלי, והייתי בסופר עם אמא ואבא! תוכניות למחר [שישי]- ללכת לבקר את החייל (כדי שלא יהיה לבד) ומסיבה!! תוכניות למחרותיים [שבת]-ללכת שוב לבקר את החייל (נכון שאני נשמה? חחח) וזהו פחות או יותר. תוכניות לשבוע הבא- צבא:/

Ditz 93

New member
סופשבוע :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואי כבר לא זוכרת מה היה. עצוב. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם דיכאון כללי. אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
תוכנית השבוע: האוס, היפה והחנון. סרט השבוע:
ספר השבוע: תעלומה בשישה קולות. מאכל השבוע: סלט במקדונלדס?
יציאת השבוע: חמישי- שבת עם החבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל ללמוד שיעורי נהיגה. ושהוא יעבור מהר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קשה... פעם ראשונה שהחבר סגר שבת. מה שלום החייל? מפציץ בטירונות. ממש מרוצים ממנו. יוצא / סוגר? יצא. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשבת לפני שבועיים. תוכניות להיום[חמישי]- נסעתי לבסיס של החבר להשבעה. אח"כ חגגנו את היומולדת שלו רק שנינו בהפתעה שארגנתי לו והוא ישן אצלי. תוכניות למחר [שישי]- סידרנו ביחד את התיק שלו והסתלבטנו ביחד ובערב הלכנו למסעדה עם כל החברים לחגוג ת'יומולדת שלו. תוכניות למחרותיים [שבת]- החבר היה אצלי והיה ממש נחמד. תוכניות לשבוע הבא- שיעבור מהר~!

למעלה