סופסוף מחשב

סופסוף מחשב

קיבלנו אתמול בערב כונן וזהו. רק חסר לנו מסך, מקלדת, עכבר, מודם אלחוטי, רמקולים וכרטיסים למינהם. אם יש לכם אשמח לקבל. אני אנסה להשיג שינוע. תודה

רותה לי

New member
אם אני לא טועה מודם אלחוטי משמש

כאשר יש 2 מחשבים ומעלה בבית אחד, ואז נכון שאפשר לגלוש בשניהם על אותו מנוי.

roza01

New member
צהרים טובים רתה..

את צודקת ..חיית תקשורת בין כמה מחשבים..

אמרו לי פעם

אם יש לשכן אינטרנט אלחוטי אני יוכל להתחבר דרכו. ואין בזה בעיה חוקתית. זה נכון בכלל?

רותה לי

New member
לא יודעת אם חוקי או לא אבל...

אם אתה בעניין של קומבינות עם השכן זה עניין שלך אבל אז אתה בוודאי לא צריך מודם אלחוטי, ומי שצריך אחד כזה זה השכן שאתה רוצה לגלוש על חשבונו. על פניו נראה לי לא חוקי בעליל אבל זה לא עניין שלי ותעשה מה שבא לך. תדמיין לך שכל אחד היה גולש עם מודם אלחוטי על חשבון השכן שלו???? נראה לך הגיוני???? נראה לי, שלחפש מודם אלחוטי עוד לפני בכלל שיש לך מחשב עובד בבית, זה כמו לרתום את העגלה לפני הסוסים... קודם כדאי לארגן מחשב שיעבוד כמו שצריך ואחר כך לחפש עוד אחד שיעבוד כמו שצריך, ואז לחשוב על מודם אלחוטי אם יש לך כבר מחשב בבית ואתה מתקין את השני עכשיו, אז כן, מודם אלחוטי יעזור אחרי שתתחבר לאחת מחברות האינטרנט בהצלחה

טליW

New member
לא יודעת אם לא חוקי, אבל בטח לא יפה...

רוב האנשים מגינים על הרשתות שלהם בסיסמא - וטוב שכך. מה דעתך על מודם רגיל? חבילת גלישה באינטרנט בטח תעלה פחות ממה שאתה משלם בסלולרי...

טליW

New member
אני לא אשת מכירות של אף ספקית - תתקשר ותבקש

הצעות מחיר.

סאג 1

New member
וזה בהחלט ניתן למיקוח. צריך להשוות מחירים

ואחכ ללחוץ. ויש חבילות משותפות עם יס או הוט. וכן עם בזק/ או עם הוט אם האינטרנט הוא בכבלים בקצור.צריך לבדוק.

לפני כחודש קניתי עכבר חדש אופטי מעולה בסופר

ליד הבית שלי ב17:99 שקלים. אני יכולה לתת את העכבר האופטי הקודם-נמצא במרכז. אבל נראה לי שבשביל המחיר הזה- כל הנסיעות עד לירושלים, הטלפונים והטרטור של המשנע- לא שווים את זה. אם בכל זאת אתה מעוניין- בכיף. אני גרה בפתח תקווה.

מצטערת אבל

אני עובדת עכשיו מטורף על פרוייקט כל יום מ8-8 כולל ימי שישי ( עכשיו חזרתי מהעבודה) הלוואי שהייתי יוצאת מהעבודה בזמן שחנויות פתוחות. וחוץ מזה לא יקרה כלום אם תגיד תודה, או בבקשה או משהו.... ולא תשלח לי מסר עם הכתובת שלך בלבד-קצת נימוס.

0ziris

New member
בפועל: כשר - אבל מסריח

אם הרשת לא מוצפנת +יהיה קשה להוכיח ביצוע נזק לרשת . זו לא עבירה על החוק אבל ..............
מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך מצרף מידע: שבת שלום ומבורך

למעלה