סופסוף, יש לי את off the map

MasterD_iL

New member
סופסוף, יש לי את off the map

כן כן, קצת איחרתי, אבל כשלא מוצאים, אז לא מוצאים... (עד אתמול) ודעתי על הדיסק:(אפילו אם קצת חרוש העניין) רואים את ההבדלים של ההופעות לפני BTW,ואחרי. ההופעות פשוט יותר קצביות, בהרבה. יותר שירים מBSSM,ואפילו כמה עוד יותר ישנים. בהופעות עם BTW יש יותר איטיות ורוגע אצלם, שזה פשוט... לא זה. (דווקא אני אוהב את BTW, קצת שינוי כיוון, אבל לא כל כך בהופעות) דבר מיותר: הקטע ששמו 5 שירים כבונוס. בשביל מה? זה סתם מציק. השיר search and destroy, פשוט מדהים! הג'אם בסוף נותן טעם טוב לסוף של הופעה, שלא הרבה להקות עושות דברים כאלה. חג שמח לכולם.

Metapsy

New member
טעות בידך.ך.ך..

קוראים לשיר seek and destroy/// לא שזה מפריע לי... פשוט...........אומרים seek and destroy ולא ,search and destroy , אבל אתה יודע , הם מילים כמעט בעלי אותה משמעות... סיק זה חולה וסירץ' זה לחפש... אז שתי השמות האלה הם בעצם אותו דבר!!! אז מה הבעיה לרשום סיק במקום סירץ'. אההההההההההה? תחשוב על זה!

Metapsy

New member
אופס!

חשבתי שאני בפורום מטאליקה! search and destroy אז לרד הוט יש שיר כזה?!?!?!?!??!?!

Rock and MetaL

New member
סיק אנד דיסטורי זה של מטאליקה

סירצ' אנד דיסטרוי זה קאבר שרד הוט עשו לאיגי פופ ולהקתו

michaelblum

New member
אני דווקא

מאוד אוהב את ה5 שירי בונוס. ביצועים מדהימים לכולם.

נכון ראיתי אותם בלופ מתמשך

עד שאח שלי הגיע והחליט שהוא לא רוצה לישמוע "היתעללות" כזאת אחרי מכון כושר (אני לא הבנתי מה זה אומר)

למעלה