סופסוף, אנשים!

Lady ligeya

New member
סופסוף, אנשים!

הגיע הרגע שאני מתחילה ללמוד נהיגה! אני צריכה שתיעצו לי על מורה נהיגה מאוד מאוד סובלני... רצוי בבאר-שבע, ת"א או ירושלים. תודה!

tygger

New member
קודם תהיה סגורה על מקום אולי?

באר שבע/תל אביב/ירושליים הינם מקומות מרוחקים עד מאוד. האמת היא שאין יותר מדי הבדל. כולם מלמדים אותך לעבוד טסט ותו לא. לאחר מכן אם את רוצה ללמוד כמו שצריך, מומלץ לעבור לבית סיפרו של גידי פרדר ולעבור קורס "אופנוען מאומן".

orenk9

New member
צריך להגדיר את הקורס של גידי בחוק!

מישהו חושב שיש סיכוי למועדון לדחוף לדבר כזה? למשל: כל בעל רישיון לאופנוע (/רק מעל 500) ושהוא גם בעליו של אופנוע בפועל חייב תוך שנה/שנתיים (למשל כדי לחדש את הרישיון) לעבור את שלבים א' וב'. אבל, במחשבה שניה, זו מדינת ישראל, מה אני מצפה?

el presidente

New member
באמת הגיע הזמן, כבר נמאס לנו לחכות

nunimon

New member
שלומי אופנועים ! (חולון)

בהנחה שכולם ילמדו אותך לעבור טסט, אז אצלו זה הכי מהיר ובלי יותר מדי משחקים. אני את הרשיון מעל 500 הוצאתי אצלו - אחרי 4 שעורים יצאתי לטסט ראשון... זה שהייתי מסטול בטסט והורדתי רגל בשמיניות זו לא אשמת המורה, אבל אחרי שבועיים בדיוק בלי שיעור נוסף, אותו מגרש , אותו אופנוע אחרי פחות מ20 דקות טסט, הרשיון היה ביד. המחירים שלו סבירים, והיחס מעולה. כבר מהפגישה הראשונה שלו את תסתדרי ... אגב, אני למדתי אצלו גם את ה50, גם עד 500 וגם מעל, ויחד איתי עוד חברה שלי, שעברה טסט ראשון, וכמה חברים שעברו טסט ראשון. ואני, עלי עובד מרפי.. הסנדלר הולך יחף.. בכל מקרה, זה ברור שזה בהנחה שלומדים בשביל הטסט.. ולעבור אותו. את כישורי הנהיגה תלמדי אצל גידי. שיהיה בהצלחה ! אורי נ.ב אני לא יודע אם אפשר לפרסם בפורום, אז שלחתי לך מסר עם הפרטים של שלומי.

black enigma

New member
על פי החוק החדש הייתי מייעץ לך

לעשות את שעורי הרכיבה במחוז בו את גרה . אחרת תאלצי ללמוד במקום אחד להגיע למחוז שלך שם למצוא מורה שיסכים לעשות לך טסט כאשר לא למדת אצלו ולעשות אצלו את הטסט ... לא חבל ? לדעתי מה שנובע משאלתך זה אולי השמועות שהגיעו לאוזנייך שבמקומות מסויימים יש קומבינות וכדומה ... נכון לעכשיו באר שבע ירדה מהפרק לאחר החשיפה של אהוד ובעקבות כך החוק החדש שמאפשר לך להבחן מבחן מעשי רק במחוז שלך .

למעלה