סופי צדקה!!!

סופי צדקה!!!

יו קניתי ת´סינגל שלה היום... עלה 16 שקל מה קרה יקרררררר בשביל שיר אחד מסכן... קיצקץ איך שהגעתי הבייתה הסתקרנתי ישר השמעתי ואני רוצה להגיד לכם שאני בשוק אני בהלם אני ה מ ו מ ה!!!!! שיר מהממםםם כל מילה שנייה אמרתי לעצמי בלב -ראסמי- כאילו הכוונה שלי זה שהמילים שם נורא נכונות.... (דרך אגב אני שומעת עכשיו.... "לבד לבדדד" שרה לעצמי....) שיר נורא קליט ישרררררררר קלטתי הכל שיר אחלהההההה מקווה שזה יתפוססססס!!! אחלה שיר!!!!!

באמת שיר יפה מרוב ששמעתי

אותו הוא כבר נמאס עליי .אבל לי הוא עלה 9.90 איפה קנית אותו? 16 שקל זה באמת מוגזם!

בטאוור רקורדס...

איזה גנביםםםםםםםםםםםם שימותו למרות שהשיר שווה את זה....... אני עכשיו שרה איתה.......

ADIDIDIDI

New member
דנדוש

אניש שמחה שקנית!!!! אמרתי לך שהוא יפה!!!! ובקשר למחיר מי שקנה ב 10 שקל זה רק היה מבצע כמה ימים כשהיא מחרה אותו!!! אבל המחיר הוא 16

סופייייייייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

WOW! אני ממש שמחה לשמוע שאתם אהבתם את השיר שלה1 אמרתי לכם- הוא פשוט מהמם! וסופי ממש הפתיע אותי (וכולנו) עם הקול המקסים שלה! יש לה ממש קול צלול ועמוק! והיא שרה פשוט יפיפה!!! "לבד לבד עם הזכרונות, מעיניי שוב זולגות הדמעות...מדוע אהבות לרוב מאכזבות?...." אחלה של שיר!!

אווווווווף לא משמיעים את הסינגל

ברדיו. הדרך היחידה שלי לעשות משהוא בעינין היתה לשלוח אימיילים לאתרי רדיו כמו 103fm וגלי צהל ועוד ולבקש מהם להשמיע את הסינגל.אולי אם גם אתם תעשו את זה מישהוא יקשיב לנו ויתן לסופי במה.

casperit

New member
אני...

ממש לא אהבתי אותו... אני באופן כללי שונאת מזרחי וסופי נשמעה לי כמו אחת שמסיבות לא מובנות מנסה לחקות את שרית חדד. אז לא אהבתי תשיר... יעל

למעלה