סופי ועודד...

1טופיפי

New member
סופי ועודד...

שמתי לב שהועלו פה כמה הודעות על הקשר של סופי ועודד מנשה, אז יש כתבה ברייטינג על זה, אין לי מושג אם היא נכונה או לא, הרי זה עיתונות... לכתוב לכם את הכתבה?

1טופיפי

New member
חחח טוב...

הנה הכתבה: לחיי האהבה עודד מנשה וסופי צדקה-היה או חלמנו חלום? (היה היה) בשבוע שעבר התיישבו עודד מנשה וסופי צדקה לארוחת ערב רומנטית באחת המסעדות השוות בעיר תוך שהם אוחזים עיניים. כמה ימים אחר כך הסתובבו עם עם עגלה משותפת בג´מבו בגלילות,ותוך כדי העבירו ידיים פה ושם. ושלא במפתיע,במסיבת עשור לששטוס בשישי האחרון,שבה נכחה התקשורת,התנהגו השניים כאילו אין ביניהם קשר. סופי? "אין תגובה.תרשום מה שאתה רוצה".

SofyTofy

New member
ידעתי על זה ממש מזמן...

זה היה כל כך ברור... תמיד ידעתי שהם נקשרו ואני מאוד מקווה שהם יוצאים, כי שניהם כל כך חמודים ומממש ממממש מממש מתאימים
בהצלחה סופי (ועודד...)

mikka123

New member
נראה שהם ביחד

היום בבוקר בתכנית של מרב מיכאלי בערוץ עשר דיברה שחר סגל על ערוץ הילדים ועל כל מה שקורה שם בתקופה האחרונה. היא דיברה על עדי עזרוני ומיקי גבע (שאת זה כולנו כבר יודעים) וגם אמרה בבירור שסופי ועודד ביחד. איזה יופי!!! אני ממש שמחה בשבילה. עודד נראה לי בן-אדם הגון ונחמד, והם נראים לי ממש מתאימים. מה דעתכם?

1טופיפי

New member
גם לדעתי...

שניהם נראים לי אנשים ממש ממש חמודים, ובכלל מתאימים אז שיהיה בהצלחה!!!

advab

New member
אני גם ראיתי בריטיינג... :)

וגם אני זוכרת שדיברנו על זה שהיא הייתה בערוץ הילדים ואז היא בכתה או משהו כזה ושמה את ראשה על הכתף של עודד. מה שיש לי להגיד זה בכיף שיהנו אם זה נכון אז אחלה!

למעלה