סופי בגרנד!

casperit

New member
סופי בגרנד!

טוב, אז אני ושחר נסענו לשם וישר קנינו את הסינגלים שלה שעדין לא שמעתי והם בטח גרועים, ואז סתם הסתובבנו... בינתיים הגיעו מלא מעריצים\ות, בכל מקרה היא לא שברה את השיא של יהודה והגיעה באיחור של רק חצי שעה ככה... היו שם מ-ל-א אנשים! הרבה יותר משהיו בפעם הקודמת שיהודה היה בגרנד ובשבוע הספר! היה כ"כ קשה להידחף ולהשיג חתימה, מלא אנשים דוחפים ומזיעים ובעע... כמעט התעלפתי, אבל בסוף המשימה הושלמה כרגיל (שלחו אותי לאיפה שתרצו אני אצליח להשיג חתימה!), והשגתי חתימה לי ולחברה שלי שקצת כעסה עלי כי בפעם הקודמת לא השגתי לה של יהודה... מה שהיה מגניב שהיו איזה ילדות פרחות שכל הזמן נדחפו ואני פשוט עמדתי, מישהו לקח לי את הדיסקים שאל איך קוראים לי ( "יעל ונוגה" ,נוגה ו...?" "יעל" "יעל ו..." "נוגה!") והחזיר לי את הדיסקים חתומים ע"י סופי אחרי כמה שניות. אחרי זה צילמתי כמה תמונות שלה (כל כמה שניות היא עלתה על כיאס או משהו ונופפה לכולם ואז התחילו לצלם, אז עליתי על שולחן, והיא עלתה ונופפה לכל העולם והיא נופפה לי והיא עשתה לי מין כזה סימן של תצלמי... נו אז זהו היה מגעיל אבל המשימה הושלמה!!!! יעל

casperit

New member
מקפיצה

יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יהודה לוי יעל

AdidasTheOne

New member
גם אני הייתי!!

והיה שם איזה 150 איש... זה נראה הרבה כי פשוט כולם עלו על כולם!! ואת האמת סופי הרבה יותר יפה במציאות...!! והיא ממש חמודה והשיר שלה יפה והכל... אבל כולם שם עלו אחד על השני וזה היה נוראי... היה נשם איזה אבא אחד שמן מיוזע שעלה עלי
וגם... איבדתי מצלמה עם כל התמונות שצילמתי אותה... וצילמתי בזויות ממש טובות.. אבל כמובן... נקרעה לי השקית והמצלמה והפלאפון נאבדו אבל הפלאפון נמצא לבסוף...
עדי

נשמע אחלה- כיף לכם!

יו בא לי לראות שוב את סופי, איזה באסה! נשמע שהיה לכם נחמד, יופי! סופי באמת יפה יותר במציאות, היא סופר-יפה! אויש, הדחיפות האלה....כמה מגעיל...

נחמד?

נחמד? אהמממ... לא הייתי מנסחת את זה ככה... סיוט נשמע קצת יותר קרוב למה שהיה שם. כשאני אומרת דחיפות ומחיצות רציניות אני לא צוחקת. אני כבר עברתי הרבה מפגשים עם דחיפות אבל דבר כזה עוד לא היה . מכל הצדדים שלי היו מעריצים שמשום מה נדחפו דווקא עלי הייתי צמודה (מזה צמודה? דבוקה) לזכוכית של טאוור רקורדס ולא יכולתי לזוז, בסוף, ואל תשאלו אותי איך, הצלחתי לקבל חתימה אבל אני ממש לא בטוחה שהייתי עושה את זה שוב, זה היה נורא!!! בעצם הייתי עושה את זה עוד פעם רק אם זה היה יהודה. תאמת כשכולם צרחו עוד לפני שהיא הגיעה הסתכלתי על יעל במבט כזה של "מה אנחנו עושות פה לעזאזל?!" כאילו אני לא מעריצה את סופי טופי והיא לא ממש מעניינת אותי כאילו חמודה והכל אבל.... תאמת באתי לשם פשוט כי לא היה לי משהו טוב יותר לעשות בשבת בערב....

אמיר ט

New member
גם אני הייתי שם

לא ידעתי שסופי תהיה שם וסתם באתי לגראנד וראיתי איזה חמולה ענקית שם וחשבתי כבר יש איזה מכות משהו שווה להסתכל, ואז אמרו לי שסופי שם (ואני יודע שאני הולך לחטוף על זה צעקות) אז הלכתי משם כי לא היה שווה להשאר.

למעלה