סופית, תהיה עונה תשיעית!

מיכאל1411

New member
סופית, תהיה עונה תשיעית!

כתבו בעיתון שהסדרה הולכת לעונה תשיעית, שתצולם בקרוב. בטח רבים מכם ישמחו על כך. סיימתי רק את העונה הראשונה, עד כה.

steelwater

New member
המממ

אני כבר לא מסתכלת על זה כסקראבס, זה יהיה הוזי. אני לא מבינה מה הקטע שלהם. "זהו, תיפרדו! אנחנו סיימנו! סתאאאם, עבדנו עליכם! אנחנו חוזרים ונעשה עוד אלף עונות! אז תמשיכו לראות, נכון?" אני כנראה אראה אותה, אבל אשתדל להתייחס אליה כסקראבס- דור ההמשך או משהו.

jess r

New member
../images/Emo45.gifיש מצב משנים את השם?

כי זה ממש הזוי לקרוא לזה "סקראבס".

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif

לא התעצבתי כמו שצריך בפרק האחרון כי היה לי בראש ש"אבל אולי תהיה עונה תשיעית אז מה הם רוצים ממני", ואחרי שראיתי אותו יהיה לי ממש מוזר לראות עונה תשיעית
למרות שממש קיוויתי שתהיה, וזה איכשהו כן משמח אותי. הם גורמים לי לבלבול

Roncha87

New member
עיתון "הארץ" שלשום../images/Emo26.gif

(תודה לגיל! אני אקדיש לך שיר בתוכנית
)

באתי לדרוש בשלום התצלום שלי.. ../images/Emo3.gif

ואת לא צריכה להקדיש לי שיר בתוכנית.. כי אחר כך אני אצטרך להקדיש לך שיר בתוכנית שלי, והשיר היחיד שעולה לי בראש הוא "נשמתי"..
(סתאאם.. אל תסקלו אותי באבנים.. בבקשה?)

Roncha87

New member
../images/Emo47.gif אם אתה מקדיש לי את השיר הזה אני...

אני... טוב בעצם אין לי מושג איך אני אגיב... תקדיש ונראה מה יקרה
ואל דאגה, לא סוקלים פה אף אחד בפורום הזה, רק מי שלא אוהב את יו ג'קמן

יו ג'קמן? אז ככה..

נתחיל בזה שהסיכוי שמאיה בוסקילה (כפרעליה) תנוגן בתוכנית שלי שואף לאפס - אבל לעולם אין לומר לעולם! מי יודע, אולי יום יבוא...
כשציינת את יו ג'קמן אז פתאום נזכרתי בסרט האחרון שיצא, סיפורו של וולברין (או משהו בסגנון?). לא ראיתי את הסרט אלא רק את הפרומו או את ההתחלה שלו (משהו עם ילד שרואה את אביו מכה את אמו ואז הוא מתעצבן ויוצאות לו המתכות מהידיים - סליחה אם הרסתי למישהו..). זה לא מסתדר לי, כיוון שבסרט השני של אקס-מן, הציגו את וולברין כתוצאת ניסוי מעבדה, כשהמדען היה זה שהחדיר לו את המתכת לגוף.. הכצעקתה??

creepy creep

New member
הייתה ירידה בנתוני הצפייה?

טוב, זה לא באמת מפתיע. חבל. תודה!

Roncha87

New member
זה ממש לא מפתיע..

ומאוד עצוב ומאוד מוזר שהם ממשיכים לעונה תשיעית. הם מעצבנים אותי. בכיף!

למעלה