סופים!!!

פרנק

New member
סופים!!!

היינו שם ב 48 וגם 67 היינו שם ב98 וכיום גם, ושוב פעם מוצא את עצמי מרוקן,חושב על כל מה שהיה ואיך הגענו לכאן, חושב על כל מה שיבוא ואיך ירגיש לי שם, חושב שלא יבוא אף פעם ושאולי עדיף שכך, חושב על עצמי ועל חיי, ונזכר בניקור שבינינו,ביני לבינה, חושב איך ניתן ליצר שנאה מזו האהבה, איך לעזאזל נתנו לזה לקרות והאם זה באמת בלתי נמנע ועם כן מה הסוד שלהבא נדע,ואם להבא אז מתי,ואיך,ומי ועד כמה זה ישפיע עלי שם איתה,ואיך פתאום להתמלא באותו המטען זה שרסקת ורוקנת ממזמן ושוב כבר נראה שחבל על הזמן ואולי אני קצת סקפטי לגבי אהבות ואולי עדיף להנמיך את אותם ציפיות שהרי זה כבר נגד כל הסיכויים ואם בכלל יש שם סופים אחרים.

פרנק, יחי ההבדל, הקטן או הגדול

זה כל אחד יחליט לעצמו. אני תכליתית אני מעשית, אין לי את הקטע של הבלהבלהבלה הזה. לכן לא שוקעת באשליות ולא טובה חלומות. תקוות בטח יש והמון. לכן כשהאהבה מקישה בדלת והיא נראית בדיוק לפי ההזמנה שביקשתי אני הולכת עליה ואם לא, אומרת שלום יפה. וזה אומר, תנמיך את הציפיות כל האהבות שתהיינה לך תהיינה לא צפויות ומפתיעות כל אחד לעצמה. אז יאלה חלומות באספניה. יונית

אורמור

New member
לא רע לחלום ב``ספניה..או במדריד``

או אפילו באספהן.. אבל אספניה..?לא הייתי שם התכוונת לאספמיה? מחייכת.. תוקן בחיוך ולא ברשעות.. מקווה שהובן.. אור

למעלה