עוד אחד משלי, כי בא לי!
טוב היה יום מוזר היום. הארי נכנס בסערה לקלחת הרותחת כשרון והרמיוני הלוכים באיטיות אחריו. הוא עבר בין השולחנות הצפופים תוך הפלת כסאות ודחיפת מרפקים לסועדים התמימים והלא כל כך תמימים שמילאו את המקום. "הארי, אם רק תקשיב לנו אתה תבין הכול" אמרה הרמיוני בשקט הארי התעלם ממנה ופנה לפונדקאי הנמוך "טום, תסדר לנו חדר נפרד" "הארי, אנחנו מצתערים" אמר רון בקול נכאים "באמת, באמת מצתערים" "לא איכפת לי" אמר הארי בכעס. כשישבו בתא הנפרד שלהם, שכושף בכשפים נגד רעש, והתחממו לצד האח, הארי הרגיש שהוא לא יכול לשמור בבטן את כל מה שהיה לו להגיד. הוא שלח את טום להביא עוד בקבוק של ויסקי אש, לקח נשימה עמוקה והסתובב אל רון והרמיוני. "אני לא מאמין שרימתם עלי בדוקים וגנבתם לי את כל הקלפים" צעק. " אבל הארי" אמרה הרמיוני "אתה רימת עלי במונפול" "ועלי במלחמה" צעק רון שכרגיל לא רצה שישכחו שהוא קיים "אתה החלפת את ה3 במלך ולקחת לי את כל הנסיכים" "לי מותר!!!, אני הנבחר!!!" צעק הארי לפתע, בזמן שהיו עסוקים בקרב צעקות נכנס הלורד וולדמורט, הוא עמד בחדר וחיכה שמישהו ישים לב אליו, כשהוא ראה שאפחד לא שם עליו החליט לעשות משהו בעצמו. "באתי להרוג אותך, הארי פוטר" צעק והתעתק לצד השני של החדר "לא, לא. אתה הרגת את ההורים שלי" אמר וולדמורט בקול מתחסד (הוא ניסה לחכות את הארי) והתעתק לצד השני "אתה צריך למות!" שאג וולדמורט (עכשיו הוא נסחף וניסה לחכות את עצמו - לא ממש הצליח לו) והתעתק לצד השני. ככה הוא עשה בערך רבע שעה בעוד הארי וחבריו צעקו זה על זה מילים בידיש (נגמרו כל הקללות באנגלית) לבסוף הסתובב הארי ושאל את וולדמורט את השאלה הגורלית: "למה אתה תמיד קורא לי 'הארי פוטר'?" "אממ, ענה וולדמורט "זה לא נשמע מרושע?. בהתחלה חשבתי על רק 'פוטר' או 'הנבחר' אבל זה עשה לי כאב ראש אז הסתפקתי בזה" "האמת" אמרה הרמיוני "לדעתי 'פוטר' הרבה יותר מרושע" "לא, לא" צעק רון שהרגיש ש5 דקות של התעלמות ממנו זה כבר יותר מידי (מה הוא עז?) "את טועה, הרבה יותר מרושע, וזאת המצאה שלי, זה 'אוקלה קממבולה'" "אני תומך ברון" צעק פרד שהופיע משם מקום "גם אני" צעק ג'ורג' (שהוא היה קטן הוא עשה על פרד את הנדר הכובל להסכים איתו על כל דבר" כך הם ישבו ודנו על כך להרבה זנמן, בעצם, עד עצם היום הזה. הסוף..................................................... שכחתי משהו?, מה זה היה? אממ? אה כן!!!!!!!!!! צלקת