נסגרת דלת לפעמים ... כן... אך אם תביטו לרגע הצידה..(אחורה, ימינה. שמאלה. למעלה, למטה..) תראו את החלון שנפתח במקביל.. ההכרה כי אותו אחד לעולם לא ´הלך´ מאיתנו - הוא תמיד איתנו, כאן.. בין אם זה בן זוג שנפרד מאיתנו או בין אם זה יקר לנו שהלך לעולמו. מה בעצם אנו מרגישים שאותו אחד ´הולך´ - מהם בעצם תחושות הגעגוע האלה שמלוות אותנו למן הרגע שהוא נסתר מעינינו? מה נראה לכם?
סוף במובן של מישהו יקר לנו שהלך - זה געגוע ורגשות החמצה או כאב מכך שהוא לא נמצא יותר וכו´ סוף של קשר, יש בו עוד הרבה רגשות שלא קשורים בהכרח לגעגוע - כעס, כאב, פגיעה אולי, פספוס, כל מיני כאלה שנובעים בעיקר מהלמה והאיך.
אנו מרגישים את תחושת ההחמצה - בין אם זה יקר שנפטר תחושת ההחמצה ל"לא מיצינו את הקשר עדיין.." מה שכנ"ל גם לגבי בן זוג שעוזב אותנו - אם אנו חשים עדיין כעס משמע - "לא מיצינו עדיין את הכעס...." אם זה פגיעה:"לא העברנו אל אותו אחד את כל מה שאנחנו מרגישים.." וכו´.... בשני המקרים התחושה היא תחושת הגעגוע, ההחמצה - לא משנה למה - רק שאותו אחד ´הלך´ בטרם עת. כעס הינו רגש כמו יתר הרגשות אם אנו כועסים על מישהו - משמע אנו מרגישים כלפיו אם אנו עדיין מרגישים כעס כלפיו אזי גם הצורך בלכעוס הינו געגוע.
אבל וא לא על המחשב הזה.. בכל סוף צריך לראות את הדבר החיובי..מה שאותו אדם הביא לחיינו.. מדובר שם על כך שהכל א לנו לעונה מסויימת, עונה בה אנו צריכים לקבל משהו מסויים ואותו אדם נשלח לסייע לנו.. אני אנסה להשיג את זה..בל הבטחות.. אני יודעת שהמחשבה הזאת עזרה לי לצאת מפרידה קשה וכואבת..כי ראיתי את מה שהוא נתן לי בתקופה הזאת..עונה יפה..עם שאריות טובות.