סופטי, גדול!!

moshe421

New member
סופטי, גדול!!

בדיוק אני בא לשאול אותך, מה בדיוק הקריטריונים להיות מנהל הפורום, מה צריך לעשות, ואיך זה שאני לא עומד בקריטריונים האלה... ןפתאום אני רואה את עצמי כחלחל טוב, תמיד הייתי, אבל לא ככה, קבל עם ועדה ערום ועריה שזוף וחטוב..(אממ... נגיד...) אז בכל אופן, יש איזה תפקיד למנהל הפורום? כי אם מישהי עכשיו רוצה טובת הנאה, אז אפילו שאני ה``מנהל``.. לכו לסופטי, הוא עדיין האיש החזק... בהנאה אחרת, אני דווקא יכול לעזור... משה. שכחול דווקא הולם אותו, לא?

softy

New member
מושון.....

לצערי הצלחתי לשבץ אותך רק לתורנות לילה. מה שאומר שעלייך להשאר ער כל הלילה ולענות לכל הפסיכים שעוברים כאן במקרה. המפתחות לפורום תלויים בפינה ליד מיכאלה-לה, אתה לא נותן לכל אחד להכנס, קודם אתה שואל מי שם? אם עונים, לא נכנסים! לא עונים, זאת הסיסמא. בקשר לתגמול - כרגיל כמו לכולם את ה- 10% הרגילים אחרי ניקוי הנוצות והפוך. יאאלה משמרת נעימה סופטי.

moshe421

New member
בשבילך... מה שתבחרי..

רק תגידי מתי ואיזה הנאה, והכל יהיה בסדר... אבל סופטי לא יקנא? את לא מכורה לסופטי?

משהההההה

מכורה גם מכורה... אבל מה לא עושים... בשביל הנאה... שמציעה ההנהלה... הכחולה... אפילו את המכורה... מוכנה למכור הנשמה... בשביל טיפת הנאה... מכורה לאהבה.

את השתגעת???

מה זו הצניעות הזו?! למה להסתפק בטיפה כשיש סביבנו כל כך הרבה ממטרות?! פסיספוגה עד העצם בהנאה

משההההההה

אתה עדיין כחול??? איך זה??קיבלת מינוי כזה גדול... בטח...חילקת שם הרבה הנאות... ואותי השארת עם אנחות... מכורה לאהבה.

moshe421

New member
רוצה גם את כזה גדול??

חוצמזה, אמרתי לך.. תגידי לי מה ההנאה שלך.. ואני אבצע..... בשבילך הכל, מכורה שלי

למעלה