סופו של RED BLOODED בגלגלץ! השיר נפל למקום 9 ממקום 3! נתראה בשוקולד!
K kyliefan18 New member 14/5/04 #1 סופו של RED BLOODED בגלגלץ! השיר נפל למקום 9 ממקום 3! נתראה בשוקולד!
ס סקייטר גירל New member 15/5/04 #2 תיארתי לעצמי שהוא ירד לשם=\../images/Emo4.gifשאלה: מחר בין 12 בצהריים עד חמש אחרי הצהריים[ככה כתוב בעיתון] בMTV יש ספישייל קיילי כבר דיברנו על זה השאלה היא מה יש בחמש שע' האלו בדיוק??? חחחחחחח
תיארתי לעצמי שהוא ירד לשם=\../images/Emo4.gifשאלה: מחר בין 12 בצהריים עד חמש אחרי הצהריים[ככה כתוב בעיתון] בMTV יש ספישייל קיילי כבר דיברנו על זה השאלה היא מה יש בחמש שע' האלו בדיוק??? חחחחחחח
P p i n g o New member 15/5/04 #3 גם היום היה ראיתי את המיייקינג אוף של סלואו וכל מיני קליפים. לפני זה היה את Story of ואחרי זה הלכתי לישון
גם היום היה ראיתי את המיייקינג אוף של סלואו וכל מיני קליפים. לפני זה היה את Story of ואחרי זה הלכתי לישון
ס סקייטר גירל New member 15/5/04 #4 ארגו הקליט לי מ11 עד 12 ומחר הוא יק יקליט מ12 עד 5 מה יש בחמש שע' האלו?!!??!
P p i n g o New member 15/5/04 #5 נו תסתכלי בלוח משדרים כל מיני תוכניות על קיילי שהיו כבר..... מישהו יודע מה זה "Eyes On Kylie Minogue"? לא נראה לי שראיתי את זה כבר
נו תסתכלי בלוח משדרים כל מיני תוכניות על קיילי שהיו כבר..... מישהו יודע מה זה "Eyes On Kylie Minogue"? לא נראה לי שראיתי את זה כבר
K kyliefan18 New member 15/5/04 #6 כן זה חדש היא מדברת שם כזה, על הקליפים של RBW ו SLOW. לא מיוחד. בסוף יש את RBW UK TRL LIVE