אני ממשת ממש רחוקה מהאופטימיות שלך... ואפילו מהאמון שאתה רוכש לשלושה שופטים מאוד מאוד לא מכובדים שהחוק, המשפט ובטח לא הצדק בגרונם.
הכל משחק בכאילו...
ברור היה לי ביום ה-7/10 כששני בני עזבו ביום חג את נשותיהם וילדיהם, את הדיר, והעדר, שבו נתנו יד לאביהם ובלי שאלות יתאו להילחם..., כשהחתן שלי עזה את משפחתו ויצא לגייס את הגדוד מילואים שבפיקודו..., שאנחנו לא מבינים דבר.
גם לא כ"כ ידענו מה לשאול..., אפילו הקפלניסטים המושבעים ביותר נדמו...
ידענוניחד עם זאת שהזמן ורק הזמן יספר לנו את הסיפור המלא.
והנה... חלפו להם 1,000 יום, השמאלנים כבר יודעים מי אשם כבר כ-1,500 ימים..., אבל המחקר יקח עשרות שנים, הספרים יכתבו בעוד שנים, והויכוחים לא יסתיימו לעולם...
לכן ניתן בשלב מוקדם זה ליקבוע לא בודאות שהיתה פה בגידת האליטות בעם...!
בגידה שתוכננה היטב הרבה לפני היום האיום ונורא ההוא..., ומרד גלוי שפרץ ברחובות ובכבישים מחד, במטות הצבא ובכל הדיפסטייט בהובלת ה'תקשורת' והאקדמיה...,
נס המרד... הדגלים שהונפו השפיץ של העפרון זו מערכת המשפט, וראשון, ראשון - משפט נתניהו.
ובמשפט נתניהו - תיק 4,000.
היה להם ברור כשמש בחודשי יולי אוגוסט שנתניהו כמו-
אריאל שרון
אבידור ליברמן
ח"כ ביטן
שר המשפטים לשעבר נאמן
ועוד... ועוד... ועוד... ועוד...
ברגע שיתפס בביצים, ועוד לפני לחיצה קלה או שיפרוש לא בכבוד... או שאם יוסכם יישר קו... או שיתאבד.
מאחר ובמרד משתתפים כל שופטי העליון, מרבית השופטים במחוזי, 100% מפרקליטי פרקליטות המדינה, מטכ"ל, שב"כ, מוסד, משטרה ועוד ועוד ועוד... הרי שהקרב לא תם.
המהפך לדעתי התרחש ב8/10/23...
חמאס לא עמד בהסכמים...
דעת הקהל השתנה, הלוחמים אמרו את דברם... הדור הצעיר אינו הדור של הרצי ובר...ועורך דין תותח, שכרגע ממש תופס לשופטים בביצים ולוחץ... (כולל הגברת הלא מכובדת שם...)...