סופו של עידן

strahd

New member
סופו של עידן

הי חבר'ה, אתמול התפרסמה ידיעה באתר ISF שכבר אושרה על ידי גורמים רשמיים והיא שאסף אשרי, העורך של ספרות הפנטזיה באופוס עוזב את עבודתו בהוצאת הספרים על מנת להשקיע יותר בקריירה בה התחיל לפני שהיה עורך הספרים והיא כתיבה, והוא אף יכתוב סדרה לערוץ 2. אז אני, לפי דעתי בשם כל פורום רומח הדרקון, רוצה להודות לאסף על סדרת "מלחמת הנשמות" שלא הייתה יוצאת לאור בלעדיו ועל כך, שאפילו שאופוס היו בקשיים, הוא נלחם שהספרים הבאים יצאו לאור. על העתיד של אופוס אין לדעת ועל עתיד רומח הדרקון ממש אין לדעת, אבל אנחנו נמשיך לבקש את ספרי רומח הדרקון ובתקווה ספרי "התלמידה האפלה" יצאו לאור במהרה בימינו אמן. סלה.

NJS

New member
נצלש

מחר אני נוסע לטיול שנתי ככה שאני לא חושב שאני יהיה הרבה בפורום בימים הקרובים וסליחה שכתבתי את אותה ההודעה פעמיים פשוט לשרשור השני נגמר הזמן

חבל...

מה המצב באופוס כרגע? איך המכירות של מלחמת-הנשמות? ה"תלמידה האפלה" זה הטרילוגיה של מינה? זה קו עלילה ראשי?

LuLuLu iT

New member
החתימה שלך../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif../images/Emo103.gif

"אתה הופך לפינגווין, אנא הפסק זאת." (זה לא ציטוט מדוייק
)

Orbital Shadow

New member
אני זוכרת אני זוכרת../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

"אני הופך לפינגווין בטוח לחלוטין ולחברי הולכים ואוזלים הגפיים"
או משו בסגנון

Orbital Shadow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אני הכי אהבתי את הקטע של ה: "כן אנחנו עומדים למות... רגע!! מה זה המתג הזה שם?!" "מה??? איפה??" "סתם עבדתי עלייך, אנחנו עומדים למות" או משו כזה

LuLuLu iT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif../images/Emo103.gif

""ובכן, זהו זה," אמר ארתור. " אנחנו עומדים למות." "כן," אמר פורד, " אלא ש...לא! חכה רגע!" פתאום זינק לאורך החדר לעבר משהו מעבר לשדה הראיה של ארתור. "מהו המתג הזה?" קרא. "מה? איפה?" צעק ארתור, פונה לאחור. "שום דבר, סתם התבדחתי," אמר פורד, "אנחנו עומדים למות, למרות הכל.""

Orbital Shadow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

XD זה מצחיק וגם הקטע שהטילים הופכים לארגטל פטוניות ולוויתן. " או מה זה? מממ אני צריך למצוא לזה שם רחב ואוורירי! אה! אדמה! מעניין אם נוכל להיות חברים?"

סרינה99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif כשסיפרתי על זה להדר

היא חשבה שאני משוגעת

Orbital Shadow

New member
כי הדר שפויה לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

יש לי תמונות שמוכחות אחרת
והקטע הזה ממש הצחיק אותי

למעלה