סופו של דבר...

singular

New member
סופו של דבר...

אז אחרי חודשיים של בטלה וחיפוש אחר עבודה, אחרי שעברתי המון ראיונות, מבחנים, דינמיקות קבוצתיות למינהם התקבלתי לעבודה, התנאים מעולים וזה מרחק הליכה מהבית, אבל משום מה המוח לא מרשה לי ללכת, אני בן 24 ויש לי אפשרות להתחיל ללמוד בפברואר, יש לי בגרות מלאה, אבל בלי תואר, אז החלטתי לוותר על העבודה בנתיים וללכת ללמוד, כי אני מרגיש שאם זה לא יהיה עכשיו אז כנראה שזה לעולם לא, ובלי תואר אין עתיד (בד"כ) מה דעתכם?

אל תוותר על העבודה

קל מאוד ללכת ולהתחיל ללמוד בכל רגע ובכל זמן שתחפוץ ליבך אבל מאוד מאוד קשה למצא עבודה מתאימה בימים קשים אילו.... תנסה לשלב עבודה עם לימודים במידה ולא תצליח תשקל את צעדיך... אמיר

singular

New member
קצת בעייה...

זאת עבודה של משרה מלאה, אם אני יוצא לקורס (מתחיל לעבוד) אני מתחייב לתקופה של שנה ואם אני יוצא אני נקנס ב1000 שקל אם אתחיל לעבוד ובגיל 30 יתחילו לקצץ? ויפטרו אותי? מה אעשה בלי תואר? אתחיל ללמוד בגיל 30?

אני רואה שאתה מתלבט בין השניים

או להתחיל ללמוד או להתחיל לעבוד... שנת הלימודים 2004/5 התחילו כבר באוקטובר, לשנת הלימודים 2005/6 יש לך כמעט שנה... הרשם לשנת הלימודים הבאה ותתחיל לעבוד בעבודה שהציעו לך, אם יהיו מרוצים הם ממך, לא יותרו עליך, תומר שאתה מעוניין לצאת ללימודים לתואר (אל תומר להם את זה עכשיו) כשיגיע המועד לכך ונראה לי על פי שאם אתה תהיה חביב ונחמד שהם יעודדו אותך ואולי אך יתנו לך שעות עבודה גמישות כדי שתוכל לצאת ללמוד.... כל מקום עבודה מכובד פועל כך.. אני רק מייעץ לשיקולך האישי אמיר

singular

New member
תודה רבה,

רק שיש לי אפשרות להתחיל בפברואר, אני מתחיל בפברואר וכך מרוויח שנה, עדיף לי מאשר לדחות את זה עד לאוקטובר.

../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

לשיקולך.... אולי אחרי שתסיים את לימודיך, החיים כאן יהיו טובים יותר, ודלתות ההזדמנויות יפתחו מעצמן... בהצלחה
אמיר

אורום

New member
אני בעד הלימודים

הרי חייבים לעשות את זה משהו אז למה לא עכשיו. למה הלכת לראיונות עבודה- מבחנים וכו' אם תכננת להתחיל ללמוד במשרה מלאה?

singular

New member
לא ידעתי

לא ידעתי שאפשר להתחיל בפברואר ואז לחסוך שנה, חשבתי למצוא עבודה עד אוקטובר ואז להתחיל ללמוד, אבל עכשיו אני פשוט אתחיל ללמוד, אתחיל למלצר או לאבטח כמו כל סטודנט, עד לסיום התואר.

dae12

New member
יש לי הצעה בישבלך

שתוכל ללמוד ולהרוויח מעסק עצמאי ללא תלות באף אחד, מעניין ומצליח כבר 23 שנה. כן מדובר בMLM עם ההחזרים הכי טובים בשוק, חברה עם גב כלכלי בגידול מתמיד. אם מעניין אותך תשלח לי טלפון שאוכל ליצור קשר תודה

אתה לא מתבייש?

יש פה סטודנט שעומד להוציא עשרות אלפי שקלים על לימודים אקדמאים בתקווה שייצא לו מזה משהו, ובזמן זה אתה מציע לו להכנס להרפתקאות כלכליות שלא יובילו אותו לכלום. האם אבדה הבושה?

mulanit

New member
אני בעד לימודים בלבד

נכון שהעבודה נשמעת מפתה וכדאית אבל מניסיון, תואר קל יותר לעשות לפני שמשתקעים בעבודה רצינית כי אח"כ יש נטייה לוותר לגמרי על התואר כי כבר לא צעירים/ אין זמן / אין חשק. בהצלחה בכל מה שתבחר בכל אופן.

fezik

New member
איזה סוג של עבודה מצאת ?

אם מצאת עבודה בחברה גדולה ורצינית בתפקידי שירות ו/או מכירות אל תוותר על זה. תגיב לי איזה סוג עבודה מצאת לי ואתן לך כמה טיפים.

singular

New member
לא לוותר?

אתה מציעה ללכת על העבודה ולא על הלימודים? ואם יחליטו לקצץ עוד כמה חודשים? אז אני יצא קירח מכאן ומכאן ??? טיפים אני לא צריך (אבל תודה בכל אופן) כי יש לי ניסיון של 4 שנים ואני מאמין בעצמי, אבל אני יותר מאמין שבלי לימודים לא אהייה שווה כלום עוד כמה שנים.

fezik

New member
טוב תגיד איזה עבודה קיבלת ובאיזה

חברה. יש לזה משמעות אדירה בקבלת החלטה.

fezik

New member
בקיצור

מה שאני רוצה להגיד זה אם אתה נכנס לארגון גדול וטוב כמו החברות הסלולריות או חברות האשראי ותהקשורת בתפקיד קטן (שירות או מכירות) , אתה לומד המון על הארגון ועל דרך ההתנהלות שלו. ארגוניםן כאלו תמיד מעודדים צמיחה מבפנים ומקדמים עובדים טובים בתוך הארגון. בנוסף עצם השהייה בתוך הארגון מאפשרת ללמוד אספקטים שונים של ארגון (כספים, גבייה, ניול סיכונים, שירות מתקדם, מכירות ללקוחות עסקיים, בטחון, הונאה וכו') ועל פי זה תוכל לבחור איזה סוג לימודים אכן מתאים לך. אם תבחר את סוג הלימודים שאתה חושב שמתאים לך עכשיו ללא שהתנסית בזה בפועל או ללא עבודה מקרוב בארגון שיש בו מחלקות שסוג הלימודים שבחרת נדרש , תמצא את עצמך בעוד עשר שנים שואל את עצמך למה בחרתי את המקצוע הזה . לגבי מתי ללמוד - אף פעם לא מאוחר ובמסגרות הקיימות היום (מכללות ופתוחות למיניהן ניתן לשלב לימודים עם עבודה במשרה מלאה - זה לא בלתי אפשרי. אני עבדתי גם בויזה כ.א.ל וגם בפלאפון ואני יכול להגיד לך בודאות שכל מי שעבר מסלול שכזה לא מתחרט. בקיצור חשוב שתעסוק במה שאתה אוהב קודם ורק אחרי זה תבחר אם אתה רוצה לקבל את הדיפלומה הפורמלית של המקצוע. לגבי קיצוצים - אם אתה ממש טוב לא יקצצו אותך, ימצאו לך משהו אחר בארגון.

singular

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

אז ראשית כל התקבלתי בו זמנית גם לתפקיד טלר וגם לתפקיד טכנאי פלאפונים, בשל בעיות שלא אפרט כאן כרגע, אני לצערי לא יכול לשלב עבודה ולימודים (לא בהיקף שעות כ"כ גבוה כמו שהם דורשים), בכל אופן את ההחלטה שלי מה ללמוד, עשיתי אחרי 3 שנים של עבודה שבסופם ידעתי, שזה מה שאני אוהב וזה מה שאני רוצה לעשות, בסופו של דבר אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת ללמוד ולמצוא איזה עבודת סטודנטים לסופי שבוע, שלא תדרוש ממני שום התחייבות, ושאסיים את התואר אתחיל מחדש ואני מאמין ומקווה שיהיה יותר קל.

למעלה