סופונה

gilgamesh

New member
סופונה

התיקייה של סוף עונת התפוזים נמצאת בכונן C במחשב הראשי, (להיכנס לmy computer, ומשם לכונן C)

G4rfi3ld

New member
אחלה ותודה אספוש

שמופי. ובלי קשר: פתחתי לעצמי מייספייס בשעה טובה ובאיחור לא אופנתי. http://www.myspace.com/omrili

מזל טוב עומרילי ממוש

(הביטויים "אספוש" ו"שמופי" מזכירים לי תקופות אפלות בעברי....) ולגבי המייספייס - אני חושבת שמחובתך לספר לגולשי הפורום את כל האמת. חבל שמישהו ייכנס במיוחד כדי למצוא בחברים שלך את קים דיל ויתאכזב....

G4rfi3ld

New member
אסף הוא חקיין נטול בושה

סתם. ככל שיהיו ליותר פעילי רדיו מייספייסים כך יעלה גם הרייטינג שלנו, או לפחות המודעות לזה שאנחנו קיימים.

G4rfi3ld

New member
עמרילי דווקא כן שם

תמיד כשיורדים על קים דיל אז הראיה מתדרדרת.

לא אמרתי שהוא לא שם

אמרתי שבפעם האחרונה שבדקתי (שהיתה בערך בשתיים בלילה) הוא לא היה שם. וגם אם כן, תמיד כשאמצע הלילה אז הראיה מתדרדרת. (אני? לרדת על קים דיל? קים דיל שולתתתת!!!!!!1)

G4rfi3ld

New member
כמו שכתבתי לאסף במייספייס

לאסף יש דובי גל, לי יש ג'ואנה ניוסום.

G4rfi3ld

New member
לאסף אין בושה

פשוט לקח את כל הרשימת חברים שלי, גם אנשים שהם חברים אישיים שלי באמת! גררר. אולי תעשי גם מייספייס תמר? זה גזעי.

gilgamesh

New member
אתה יודע כמו מה זה נשמע לי?

אוי-אוי-אוי, לאסף יש חברים יותר שווים, אוי-אוי-אוי, דובי גל חבר של אסף ולא שלי, אוי-אוי-אוי. סתם, אני פשוט בתהליכי השתלטות על החיים של עמרי. (עמרי וודאי תופס את ראשו כעת, מניע אותו מצד לצד ולואט לעצמו, או מיי גוד, יצרתי מפלצת מיי-ספייס)

המממ....

עכשיו אני סקרנית מה כל כך מיוחד בחיים של עמרי שהם שווים השתלטות. עמרי - אני הייתי ממליצה לך לשים עין על חברה שלך (או לחלופין, על חברה של אסף).

למעלה