סופה.

nitzan30

New member
סופה.

אני עובר מ-2*2 שטח ל4*4 ומה שאני חושב לרכוש זה סופה , אני מחפש פחות שיפורים (רק מינימום) ושנתון גבוהה יותר , אני מתלבט בין דיזל לבנזין ואינני יודע על מה לשים לב ומהו מחיר נכון או לא ,לשלם , האם ניתן לקבל פרטים נוספים , טיפים וכל דבר שיקדם אותי מעט? התקציב כ-50k .

yamgal2

New member
לי יש כזאת סופה

לי יש סופה במתכונת שאתה מחפש והיא גם למכירה בסביבות ה42k היא יפה ומטופלת והיא הרכב הפרטי שלי. היא סגורה עים קשת היתהפכות כננת מוגבההת גלגלים רחבים והכול מאושר ברישיון. סגורה קצרה שנת 95 גיר רגיל.וו גרירה במצב מכני מעולה. אים מעונין צור קשר לטלפון 052644724 רותם. אני גר בחדרה.

nitzan30

New member
עדיין..

היי , אני צריך ראשית למכור את האופנוע לפני שאתחיל לחפש ברצינות ,אני יותר מעוניין בהעשרת ידע כללי ולפי זה אחליט ,טיפים יתקבלו בברכה.

סופות

אל תיגע בדיזל מנוע חלש עם הרבה תקלות שיש מעט מאוד מוסכים שיודעים לטפל בו. מנוע הבנזין מנוע חזק מאוד אומנם הוא שתיין גדול. צריך לשים לב שקונים רכב כזה להסתכל במרב על סימני חלודה וקרעים בפח שקיימים בעיקר בדגמים הראשונים.נזילות מים לתוך פנים הרכב. ברכב שעבר שיפורים יש לבדוק אם יש לו את האישורים ממשרד הרישוי(דבר שיכול למנוע הרבה אי נעימויות בטסט הקרוב או עם משטרת התנועה). רוב הסופות בארץ עברו חיים קשים היו ממשלתיות לשעבר חברות וסתם כאלה שקרעו אותם.הסופה נותנת יכולת נהיגה טובה בכביש ובשטח גם ללא תוספות אז אם אתה רק מתחיל אל תתחיל עם רכב שמאובזר ומשופצר בצורה מוגזמת כי זה מתכון לתקלות יקרות מאוד.

nitzan30

New member
תודה .

ראשית תודה על המידע . דבר שני שרציתי לשאול הוא האם מחיר המחירון כפי שמופיע , משקף את מצב השוק (מדובר על רכב לא מאובזר). בתודה מראש

segevturgeman

New member
אנדריוס, אתה מבין וצודק ביותר

רק שאלה קטנה, הסופה שלך מאובזרת? אם כן במה? לי יש סופה וחוץ מגלגלי בלון שאישרתי אותם ברישיון אין כלום. על מה אתה ממליץ?

למעלה