סופה

*pank

New member
סופה

אומרים שהלילה תהיה סופה זה אומר קצת רוח ושלג מקופסה אומרים שהשבוע תהיה מלחמה היא לא התחילה ואני כבר קצרת רוח לראות את סופה אז ירדו טילים עם ראש מצניח חיש קל ישטוף את האוויר הגשם שיגיח. טיל חביב טיל קטן עוף הרחק הרחק מכאן לגדה ולשטחים שמעתי אין מסכות לערבים כבושים גז חרדל תפזר גם קצת קדחת נילוס איפה שחסר, ערפאת אז יגנח ויחרחר לא מלחמה כי אם קולות של מתפגר.

אופה3

New member
פאנקי,אהבתי את מה שכתבת, נחמד

מאוד, קצת צחקתי, וזה טוב לשעה הזאת של הערב כל טוב האופה

*pank

New member
תודה לך אופה ../images/Emo140.gif

כל פעם שאני רואה את השם שלך אני נזכרת בקונדיטוריה הנהדרת שבה הייתי קונה עוגת שמרים עם וניל מצופה באבקת סוכר. הקונדיטוריה נסגרה אבל אל דאגה תמיד יש את לחם תושיה, עוגות השמרים שלהם בהחלט שוות, ואפילו שאני אלרגית לפחמימות אני עושה מדי פעם גיחה לבזל בתל אביב, אז אולי תאפי לנו איזו עוגת שמרים וירטואלית נטולת קלוריות, יש מלחמות שלעולם לא מסתיימות כמו המלחמה על הגיזרה שבה את מתחננת להחזיר שטחים נרחבים אבל אף אחד לא בא לקחת. יש נשים שאוכלות כמו סוסים יתרה מכך אוכלות סוסים ונראות כמו אנורקסיות יש לי חברה כזו אבל מה בזמן האחרון פתאם במפתיע היא התחילה להשמין (אין דור המשך) ועכשיו סוף סוף היא מבינה מה עובר עלי כשאני עוברת בסופר ליד מדפי השוקולד וחופרת את הידיים עמוק בכיסים ונוזפת בעצמי בשבע שפות שש מהן ג'יבריש.

פאנקייייייי

סופה מעניינת ציירת לנו כאן אני אוהבת סופות מאאאאאאד וגם סערות ורוח וגשם וקור ובעיקר את השלוליות שאפשר לקפוץ לתוכן ופאנקיייי אולי את רוצה איזו עוגית שוקולד עם פצפוצי כוכבים?? רק טוב!!!

למעלה