סופה של אהבה

אמממ3

New member
סופה של אהבה

המכתב הזה לא היה צריך להיכתב... תופי העצב והכאב בגללך, אהבה מתוקה שלי, היו אמורים לשקוע, לצלול אט אט אל מעמקי הזיכרון, ובשבריר שניייה, שאורכה כנצח, ליפול אל תהום השכחה... אך איך אוכל לשכוח אותך, אהבה מתוקה שלי?? הרי כל שנייה שחולפת רק מראה לי עוד תמונה שלנו יחד, שלך... אהובה... את נכנסת אל תוך לבי... אל מוחי ואל נפשי.. כל חתיכת עור ספוגה בניחוח המתוק שלך.. אהבה נפלאה.. את איתי בכל צעד שאני עושה.. את נכנסת אל ראותיי בכל נשימה שאני לוקחת בעולם הזה, אולם את מסרבת לעזוב ולצאת... חיפשתי אחרייך זמן רב, אהבה קטנה שלי... חיפשתי את נוכחותך המבורכת.. רציתי לתת לך להיות, סוף סוף, חלק מחיי.. והנה את באת אלי, פורשת על גופי את כנפייך, ומסרבת לעזוב... ועזרת לי לעוף יחד איתך.. פורשת את כנפייך המלאכיות.. הכל נראה פתאום אחרת, יפה יותר.. והכל הריח אחרת, מתוק יותר.. את היית בהכל..... ופתאום בחרת ללכת ממני, אהבה מתוקה שלי, השארת אותי עם רגליים רועדות, ופה פעור לרווחה... האם אוכל להיפרד ממף אהבה מתוקה שלי, ולשחררך חזרה לחופשי??? את לאט התפוגגת באויר ונעלמת מעיניי... אך את עדיין היית בהכל.. את נשארת חלק מנשמתי, מגופי.. האם אני אמורה לשכוח את הכל?? לתת לך להעלם לחלוטין?? ליפול אל מעמקי הזיכרון, אל תהום השיכחה...???? האם גם אני נופלת אל תהום השכחה, אהבה מתוקה שלי?? האם יבוא היום שאת לא תזכרי את גופי? את לבי? אז אני אחזיק חזק בכל חוט של אהבה, ואשרוט עד זוב דם.. כדי שתזכרי אותי לעד אהבה קטנה שלי, אני לא אהיה מוכנה להתפוגג באויר ולהעלם..... כי אני לא יכולה לשכוח אותך, וגם לא רוצה... כל מקום בביתי הקט ספוג באבק הקסמים שפיזרת.. המים החמים של המקלחת, שניקו את לכלוך יומי... את משתקפת מבעד לטיפות המים, ונספגת חזרה בגופי... והספה עליה שכבתי, ועצמתי את עיניי.. את באת, עטפת עם כשפייך, פיזרת מעליי את קסמייך.. ואפילו את ראית את החיוך שהעלית על שפתיי.. חלום מתוק, אהבה מתוקה שלי... הוא לאט מתפוגג כעת, ונעלם... ומיטתי הקטנה, את נמצאת שם.. עליה, מתחתיה, בתוכה.. המיטה שלי היא כבר לא שלי, היא שלך, אהבה קטנה שלי.. היא כבר לא מקום מפלט מהיום שעבר והיה... אם אפנה את ראשי לצד אחד.. אחפש אותך שם במקום מושבך הקבוע. ואם אפנה את ראשי לצד השני ואעצום את עיניי חזק.. צמרמורת תעבור בעורפי.. כי להתעורר בלילה למגע שלך, ללחישות האהבה, ולהרגיש אותך עוטפת אותי עם כנפייך, מאמצת אותי אל ליבך.. הכי קרוב שרק אפשר.... רגעי אושר קטנים ומתוקים שלי.. את נתת לי אותם אהבה קטנה ויקרה שלי.. המתוקה שבכל האהבות.. אך הם שלי עכשיו, וגם כנפייך המלאכיות לא יוכלו לגעת בהם... אשמור עליהם שלא יפגעו.. אגן עליהם בגופי השבור.. כי אני יודעת שאת שבירה, אהבה שלי.. ופנים רבות לך... אהבה קטנה ומתוקה שלי, שחררתי אותך לחופשי, ואימצתי אותך אל ליבי... עמוק עמוק, במקומך הטבעי.. הקמת לך בית, ושם את לעד תישארי... שברירית ומתוקה... שלי, ושל כולם... אהבה מתוקה שלי... תפרשי את כנפייך, לגעת בעולמותיהם של אחרים.. תגרמי להם לעוף אל השמיים.. תיזהרי שלא יפלו וישברו לרסיסים.. ותשאירי לי קצת... וקחי קצת ממני... אהבה מתוקה שלי... תודה!

Helly68

New member
מרגש...

כמה עוצמות יש בדברים שכתבת. כמה אהבה, כמה רגש וגם כמה השלמה! מאחלת לך ימים אחרים... ימים שבהם תהיי נאהבת בדיוק כמו שתאהבי, שירצו בך - כמו שתרצי את ושיאמינו בך כמו שתאמיני את. ממרחק הוירטואליות אני יכולה להגיד לך שאני גאה בך על התובנות שעוברות דרך המילים שלך, תודה ובהצלחה חלי

אלינור83

New member
כל כך מוכר...

כול כך עצוב , כול כך מרגש אוטנטי ומהלב. שולחת לך המון אור והבנות חדשות , מקווה שתצליחי להתגבר וכבר נראה שאת בהשלמה בוגרת ונפלאה. האהבה...על כול צורותיה היא מדהימה אך לפעמים לא תמיד פשוטה להכלה. דלת אחת נסגרת ובקרוב תיפתח חדשה. חיבוק גדול...יקירה.

אמממ3

New member
אז נצרף שאלה :)

דבר ראשון, תודה רבה על התגובות. אכן המכתב הזה הוא ההתחלה שלמקום חדש, והשלמה עם מה שנגמר. ולכן, שאלה- איך אתן מתגברות שמערכת היחסים נגמרת?? מתוך הנחה שבכך גם האהבה שלכן הולכת לה לדרכה... וכמובן, מתוך הוגנות, אני אענה ראשונה- אז אני בוכה המון!! כמובן שאני טיפוס רגשני שבוכה.. אבל הדמעות לא מפסיקות לרדת, במיוחד בלילה וכשאני חושבת עלינו ועל כל מני דברים קטנים שעשינו יחד... ההשלמה מתחילה כשאני חושבת עליה ועלינו- וחיוך עולה על הפנים של "איזה מזל שחוויתי כזו אהבה" והדמעות לא מגיעות אחריו. אחר כך אני מתחילה בטקסים קטנים- קוראת את המכתבים היפים שהיא כתבה לי, בוכה, צוחקת (פיצול אישיות קל) וסוגרת בארון. אחרי עוד כמה ימים של התמודדות והשלמה- לוקחת את התמונות שלנו (לא כולן, רק אלה שמראות קרבה זוגית) מסתכלת, בוכה צוחקת, קורעת וזורקת לפח... וכן הלאה וכן הלאה... טקסים קטנים שמבטאים בצורה סמלית, ואולי אף מלאכותית, סגירת מעגל.. וכמובן לחכות לזמן שיעשה את שלו.. אז מה אתן עושות???

אלינור83

New member
הי

פחות או יותר כמוך , גם אני בדרך כלל בן אדם שלא עוצר את הבכי למרות שבזה האחרון לא ממש בכיתי אלא בעיקר מאד כעסתי , חפרתי ותהיתי. אבל כן , גם אני בוחשת בתמונות , מחזירה אחורה רגעים , חוזרת למיילים , סמסים , מכתבים , תשוקות... נותנת להכול לצוף עד שזה נעלם - הזמן הוא האקמול הכי טוב שיש. מתישהו מכירים בזה וממשיכים הלאה. זיכרונות זה דבר טוב ואם יש כמה שהם טובים , אז עוד יותר. אני משום מה קשה לי קצת להיזכר כרגע ברגעים הטובים כי אני מאד כועסת והצד השני לא מוכן לשמוע את דברי. אבל גם עם זה השלמתי , נו , מילא , בעייה שלה, כבר לא שלי.

Helly68

New member
אני בעיקר מדברת...

וזו באמת סוגיה קשה - ה-איך הזה... כמה טוב שיש חברה.חברות שנותנות כתף ובעיקר אוזן (גם כשמדובר בחפירות אין קץ), אני יכולה לבכות (וככל שמתבגרים, משתמשים בזה פחות, מסתבר) אני חוזרת אל הזכרונות והמזכרות אבל לעולם, לעולם - לא אקרע או אזרוק אותן והכי חשוב - מקפידה להיות עסוקה!! אין ספק שהזמן הוא סוג של משכך כאבים אבל "להיות עסוק" לוקח אותו בסיבוב ועובד יותר מהר. בהצלחה
חלי

תמיד קשה להגיב כשאהבה נגמרת.

אצלי זה תמיד היה הרבה בכי. גם אם אני לא מרשה לעצמי לבכות ליד אנשים מסויימים, לבד בחדר, מתחת לשמיכה, זה המקום להתרפק על הזכרונות ולהתפרק מהגעגועים. אני נותנת לזמן לעשות את שלו. במקביל מחפשת קרבה של חברות, ומאזנת בין זמן עם חברות שמוקדש לבילויים וניקוי הראש, לבין זמן עם עצמי שמוקדש להתאבלות על מה שנגמר וניקוי הרגש. מעולם לא קרעתי וזרקתי תמונות, אבל כן דחפתי אותן למגירה הכי רחוקה בארון... אצלי סגירת מעגל מלאה אף פעם לא היתה מייד עם סיום היחסים. סגירת מעגל מגיעה בהמשך, כשהמעורבות הרגשית של שתינו נחלשה מספיק כדי שנוכל לדבר ולסגור עניינים בינינו בלי שזה יגרום לנו לנסות שוב להיות בקשר, או לחלופין לרצות למלוק את הגרון זו של זו.

קראתי והצטמררתי .

לא רחוקה מהמקום שאותו את מתארת . עוברת חוויות ומתמודדת ממרחק של 4 חודשים מפרידה מקשר משמעותי . יכולה לעודד אותך שזה עובר ובאמת ככל שעובר הזמן ואותה עלמה רחוקה מעינך גם הלב , מתחיל להרפות . אל תסגרי את הדלת להיכרויות חדשות ... למרות שזה בטח נראה לך הכי לא רצוי וקשור ... בהצלחה ! S

למעלה