סופה וכל החברים

סופה וכל החברים

חברי הפורום הנפלאים אני אולי פעם ראשונה או שניה שממש כותבת אבל לעיתים קרובות אני נכנסת וקוראת מה קורה. ועוקבת אחרי הסיפור של סופה, ומה קורה אצל נאוה, ונועה של ים, וכל מי ששכחתי. אני לא הולכת לספר את כל הסיפור שלי אבל אני רווקה + ילדה בת 10 שנולדה בעקבות רומן עם גבר נשוי מתוך אחריות מלאה של שנינו(כך לפחות חשבתי כלפיו) ורוב הזמן הכל הלך על מי מנוחות לי היתה ויש עדיין תמיכה מלאה ממשפחתי, חברים, יש לי קורת גג משלי היתה לי עבודה יציבה ששכר לא רע בצידה. הייתי בחורה בריאה וחזקה. כך שהסכמתי שהוא ישאר מאחורי הקלעים במיוחד שהיחסים ביננו היו של אהבה כבוד, והתחשבות. עד כאן הכל נשמע יפה ובאמת כך היה אי אפשר לבטל זאת. רק שיום אחד החלטתי שדי לקשר האינטימי וזה גם לגבר מתוק מבין מתחשב קשה לקבל ובכל זאת עשיתי צעדיי לבד. שהוא ברקע לא מקל. קרה שעזבתי עבודה, חליתי, ומצבי הכלכלי הלך והפך קשה. חזרתי לעבוד בשעות מצומצמות, והשתמשתי בכל הרזרבות הכספיות. ואז פניתי אליו בלי להפחיד בלי לאיים, בלי צעקות , פשוט יפה לאדם שהעניק לי את הדבר היפה ביותר בעולם. בבקשה בוא ניצור מזגרת שתוכל עדיין בסתר שתתמוך. ואז בום בום בום התגלה פרצופו האמיתי והדבר שהכי לא חשבתי היה אני לא רוצה אותה. סופה אני פונה אלייך - 10 שנים של אהבה, שלי של משפחה,גם שלו מתוך ההסתר שלו.(כשהיה מתעניין, שואל, רואה תמונה) שמעתי שהיפה הנסיכה שלי לא רצויה. זה קרה לפני 3 חודשים ועד היום אני מרימה את הרסיסים. ולא יודעת איך לעבד את זה. אבל זה קיים ילד יכול ליהיות לא רצוי גם אם הוא מקבל וגדל ללא אהבה. סופה שיהיה לך המון הצלחה, ושהסיפור שלך יהיה מלא תקווה. ומה שלא יהיה אנחנו נמשיך לאהוב לרצות את הילדים שלנו. יש לי עוד המון לספר אבל לאט לאט. ועוד דבר קטן נראה שהסיפורים שלנו דומים אבל כל אחד הוא סיפור יחד ומיוחד הנפשות שונים גם אים נראה שהם מתנהגים אותו דבר. וזה חיים שלמים שבחרנו שנצטרך ללמוד ללכת בהם מתוך אהבה ענקית לילדים שאנו מלווים בחיים האלה אוהבת ומודה לכם שאתם מאפשרים לי לכתוב אור גדול לכולם

מזל בתולה יקרה-

הסיפור שלך מאוד מרגש. אני חושבת שבמקומך הייתי שוקלת ברצינות תביעת מזונות, אם זה לא קרה עד היום. נדמה לי שסופה התכוונה שהתינוק לא רצוי ע"י אביו. כמובן שעל-ידה מאוד כן, למרות הקשיים. אשמח לשמוע על ההתמודדות שלך. בהצלחה.

למה מזונות

כדי שיכיר באבהותו בכח, מי שלא רוצה לא צריך, לא מגיע לפחדן, מסכן , וקטן לזכות באוצר שהוא יצר. ואני מתעסקת רק באיך, אני חיה את חיי במלוא העוצמה בכל רגע ורגע. גם כשלא קל, אני כועסת לפעמים, אני פוחדת לפעמים, איך אני יצלח אני מתחבטת מה אני עוד צריכה לעשות בשביל להביא עוד כסף. אבל אני לא רוצה שום דבר בכוח. רק אם זה יבוא ממקום אחר , ממקום שאהיה שוב יותר חזקה כלכלית. אבל לא מחולשה, אני מרגישה שככל שאני זקוקה לעזרה שלו הוא יותר נוקשה מין פרעה כזה, אז החלטתי לקחת ממנו את בכח הזה שישאר פחדן, רדוף, ונוקשה בשביל עצמו. אני הבנתי שתינוקה של סופה רצוי על ידה, רק שרצית לחדד שכרגע הוא לא רצוי על ידי אביו ובסיפור שלי רציתי להעביר לה שטוב תעשה אם תקבל את זה. (פשוט היתה לי תחושה שהיא מתעלמת או מדחיקה את זה) על מנת לא לקבל את הבום מאוחר יותר. אמא של אלה מה אגיד לך איך אני מתמודדת רוב הזמן כשזה מצליח אני משתדלת לבוא מאהבה, הרבה הילינג, ומדיטציות, ושיחות שלי עם הילדה על רגשות, יש לנו זמן מיוחד שאנחנו מדברים רגשות. אבל יש ימים שאני זרוקה במיטה, ובוכה, ולא רואה תקוה, אבל מזלי שזה תוך יום יומים עובר. שהנסיכה שלי אומרת לי אמא נכון שקשה לך אני יודעת שזה לא בגללי אלה בגללך אז אולי חיבוק מרפא, או קצת ריי קי, וזהו נפתחות לי העניים הערפל מוסר ואני מסתערת על המחר. ולפעמים זה קצת יותר קשה, אבל תמיד אחר כך קל. חיבוק גדול

כמה שנים

שאני משננת את המשפט הזה "מי שלא רוצה לא צריך". כמה שנים אני אומרת "לא רוצה שום דבר בכוח". אבל היום הזה הגיע לצערי. ותוכלי להתגלגל כאן לאחור בסיפורים ולמצוא את הסיבות שלי להזדהות איתך (כמו שסופה כתבה למטה). במזל בתולה ובמזל בכלל אני מקווה שתמשיכי ככה לאזור את הכוחות ולעבור משברים . יש מצבים שהכיס מאוד כואב ואת זה אני מתחילה ללמוד בימים אלו. ובלית ברירה משתנים סדרי עדיפויות. גם אני רואה את הדרישות האלו כאופציה אחרונה בהחלט. ולו על מנת שיהיה צ´אנס בעתיד לקשרים יותר אינטנסיביים. אני לא כזו רונית , כנראה (לא הילינג ולא מדיציה וכל מה שקשור בזה ) אבל גם הריאליות של החיים שלי , לא גוברת על הרגש והאהבה שכן יש בי לתת. הילד שלי לא ירגיש לעולם במצוקות הקשות שאני נקלעת אליהן. את זה לפחות הבטחתי לעצמי , לא ברמה הכוללת שלהן. אני שמחה לשמוע על דרך ההתנהלות שלך בנושא ושמחה שהצטרפת אלינו

למזל בתולה

קודם כל ברוכה המצטרפת. קראתי את ההודעה עוד קודם מבית של חברים אבל לא הספקתי לענות. עכשיו מאוחר נורא אצלי ואני הולכת לישון, אבל אני מבטיחה להתייחס ולענות בבוקר. רק הבהרה, הילדה שלי רצויה בהחלט ואין מי שרוצה אותה יותר ממני בעולם. היא תהיה מאושרת ונאהבת ואני בטוחה שבשלב מסויים גם נמצא לה אבא מתאים יותר מאותו הגבר שלא מגיע לו להתקרא כך. לילה טוב (קר אצלנו, כבר אפס מעלות הלילה) אני

סופה תתעוררי

לבקר חדש ותגיבי אבל בנתיים אני נכנסתי הביתה לחצי יום הבא שלי ועד שהאוכל מתחמם והנסיכה שלי תגיע אני רוצה להגיד לך שאני שומעת את האופטמיות בדברייך והילדה שלך רצויה ועוד איך רצויה, ואת מה אני יגיד נשמעת לי גדולה מהחיים. הזכרון שלי גרוע ואני מלאה בענינים ולא יודעת אם קראתי על כך קודם. אבל מתי את צריכה ללדת? ואיך את מתכוננת לעניין? יש לך ילדים ? (הבנתי שהיית נשואה) יש לך שם לנסיכה? אשמח לתגובה ושנדבר על הדברים היפים שהולכים לקרות לך. התעוררות מלאה

בוקר טוב

או בעצם כבר צהריים אבל הבקרים אצלי נמתחים מאוד בימים אלה. אני צריכה ללדת באפריל, עוד לא ממש התחלתי להתכונן לעניין, יש לי עוד זמן. בינתיים אני ממשיכה לחפש עבודה כדי ליישר את החיים שלי לפני הלידה. אין לי ילדים אחרים, זאת תהיה הראשונה
וכן, יש לי כמה שמות פוטנציאלים, אבל אני עדיין לא באמת יודעת שהיא נסיכה ולא צפרדע, ולכן אני מחכה לסקירה, בתקווה שבעוד שבועיים בערך נדע. ותיכף אני מגיבה להודעה הקודמת שלך.

אז סוף סוף אני מגיבה

אני חושבת שאולי אביגיל תוכל להזדהות איתך יותר ממני אבל עצוב לי לשמוע שמתוך מערכת יחסים של אהבה וכבוד הדדי הכל התנפץ בגלל תמיכה כלכלית. כן, גם אני סמכתי עליו, כן, גם אני חשבתי שהוא יהיה שם בשבילנו, שיתמוך כמו שהבטיח, שיעזור, שיאהב בדיוק כמו קודם, אותי ואת הילדה שלו שהוא רצה ועשה איתי מתוך האהבה הזו. אבל לא, ואני שמחה שגיליתי את זה עכשיו, שלא היה מאוחר מדי, ושלא גיליתי את זה על חשבון הרגשות והיציבות של הילדה שלי. אותה הוא לא נטש ואני גם לא אתן לו את הצ´אנס לנטוש אותה, רק אותי. ואני, אני אוספת את השברים לאט ובזהירות, מדי פעם עוד נפצעת מרסיס זכוכית אבל סך הכל אני בסדר. מנסה לבנות ולשקם את חיי, למצוא עבודה, להתמקם כמו שצריך, אולי אפילו להספיק קצת לחסוך לפני הלידה. ואני כולי תקווה שלא אצטרך יותר כלום מהגבר הזה בחיי. ואני כולי תקווה שביום שהילדה שלי תרצה לפגוש אותו הוא לא יפנה לה את הגב, אבל גם אם כן, היא תגדל נאהבת, תדע את האמת ורק את האמת, ותבין שבחיים לא הכל הולך לפי התכנית. זה שהוא פתאום החליט שהוא לא רוצה אותה, זה בכלל לא מעניין. לא רוצה, לא צריך. אני רוצה מספיק בשביל שנינו ואני אדאג שהילדה שלי תגדל נאהבת ומאושרת. ואני מקווה בשבילך שתצליחי לאסוף את השברים כי אני יודעת שזה קשה. משבר אמון עם העולם זה אף פעם לא קל, אבל אני לפחות לומדת (שוב ושוב ושוב) שאין לי על מי לסמוך מלבד עצמי, ואני הרי תמיד נוחתת על הרגליים, ואני תמיד מסתדרת, וזה יקרה גם הפעם. נשיקות אני

שיהיה לך רק טוב ../images/Emo65.gifוטוב../images/Emo39.gif

ועוד פעם טוב סופה את נשארת שם או חוזרת ארצה. ואני לא מכירה ממש את כל הסיפורים אני די חדשה כאן. אבל לאט לאט נכיר. ביי

מגששת

New member
מזל בתולה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אהבתי מאד לקרוא את דברייך, ושאת עסוקה ב"איך" ולא ב "למה", זה מקל בהתמודדות את נשמעת באמת מלאת עוצמה ואני מאמינה שאת אדם עם חוסן נפשי חזק, כי כשאתה במצב של "איך" ולא בלמה אז לא חשים " קורבןו/או מסכנות" כל עוד שלא משתמשים בכוחניות אז הפידבק גם לא כוחני. אני מחזקת את ידייך, מאחלת לך ולאוצרך היקר והנסכתי כל טוב מכל הטוב. כל הכבוד לך. ביי ה - מגששת.

למעלה