סופה או סמוראי

buffer

New member
סופה או סמוראי

בהשמך לעץ הקודם שלי, האם יש לאנשים דעה בנושא הזה, בדגש על דיזל, תקציב ועבירות וטיפולים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=297&msgid=31283140

edyc

New member
סופה או סמוראי ...

דיזל? סופות דיזל לא נחשבות לשיא האמינות, ובכל מקרה יחסית יקרות אם אתה מתלבט בין סמוראי לסופה - אני מניח שהתקציב הוא 30-40 אלף, לא?. סמוראי אין דיזל.

NoKi2sh

New member
לא מסכימה איתך...

לדעתי עדיף דווקא סמוראי. פחות מתקלקל(על פי רוב)וכשכן מתקלקל ניתן לתקן בדרך כלל על פי מדריכים בייתים,פחות שותה דלק(1300-1000 מנוע,כמעט כלום,כמו סובארו ג'אסטי בערך..),בעל עבירות מצויינת יחסית לגודלו...

edyc

New member
אני דווקא לא מסכים איתך ואיתו ../images/Emo13.gif

לא תמיד עדיף סמוראי, תלוי מה הדרישות ועל מה מוכנים להתפשר. אמינות - מנסיוני האישי סופה היא רכב די אמין. בכל מקרה, מדובר בשני כלי רכב ישנים, שעברו הרבה בעלים ורק המצב הנוכחי והטיפול ע"י בעלי הרכב ישפיעו על האמינות העתידית שלו. בגדול, סמוראי חדש מול סופה חדשה - אני מניח שהיפני יהיה יותר אמין ... אבל את שניהם יש רק באגדות. פשטות תיקונים - אין בעיה לתחזק סופה בעבודה עצמית, למעט התעסקויות עם המחשב. אבל הן נדירות מאוד עד בלתי קיימות. היתרונות של הזרקת דלק על קרבורטור (וגם המנוע המצויין) מכפרים על תוספת המחשב. עלויות תיקונים - הסופה זולה יותר והחלפים זמינים. דלק - בזה את צודקת. אין מה לעשות. העבירות אכן מצויינת - בשני כלי הרכב. הסמוראי יותר מקפץ מעל מכשולים ולא עובר אותם
. עם הסופה יותר קל "לגדול" ולשפר את הרכב. אדי

NoKi2sh

New member
"... אבל את שניהם יש רק באגדות... "

חחחחח
הרגת אותי עם המשפט הזה... תראה,בתכל'ס אתה צודק,ואני צודקת,וזה פשוט עניין של התאמת כוונות ויכולת-מה שהוא צריך ומה שיותר ניראה לו תהיה הבחירה(מן הסתם).. אני,גם אם אני רוצה סופה,אני חוששת שלא אוכל לתחזק אותה ולשמור עליה,לא באופן הטוב ביותר בכל מקרה,וחבל לי לקנות אוטו שאני יודעת שלא יוכל להנות מטיפול הכי טוב שיש.. (אולי זה כי ביינתיים כל הסופות שראיתי,היו או במצב טוב אבל יקרות להחריד,במחירים שידה של בת18 כמוני אינה משגת,או כאלו שהיו במצב זוועתי וזעקו לטיפול שיפור ושימור,וגם כאן אני נאלצת להכניס את אוזלת היד שלי-אין לי מספיק כסף לכך....-לעומת זאת,רוב הסמוראים שבהם אני ניתקלת עושים לי מין צביטה קטנה בלב-לא רק שהם חדשים יחסית,או במצב ממש טוב,כמעט כולם למכירה,ובמחירים ממש לא היסטריים..חוצמיזה,האוטו הזה מתאים לגודל שלי
..מה לעשות,אני מאוהבת.
) אז ביינתיים אני מחכה,עד שהעניין הכספי יסתדר(עובדת ועובדת ועובדת),ואז סביר להניח שגם אני אצא לחיפושים בעקבות הסמוראי האידיאלי..
שיהיה בהצלחה לכל המחפשים,ולמנסים למכור..
אליס.

edyc

New member
בג'יפים אין הגיון, בטח שלא הגיון

הגיון כלכלי ... בגלל זה לא כולם קונים את אותו הרכב. כל אחד אוהב משהו אחר. ולכל אחד יש דרישות אחרות. שיהיה בהצלחה.

אור36

New member
אהבה

מי שמאוהב שילך עם האהבה שלו וגם ה"דיל" לא רע...........

אור36

New member
בהחלט

הסמוראי ללא ספק זול באחזקה,ונמר בשטח,סופה גיפ יקר שהוא מתקלקל וצמא לנוזל היקר אבל נותן בגז.........

למעלה