סוף שתיקה...

רחלי555

New member
סוף שתיקה...../images/Emo140.gif

זהו אחרי הרבה זמן שעקבתי מקרוב אחרי הפורום אך לא העזתי לכתוב דבר אני שוברת שתיקה ומסבירה...
עזבתי את הזוג הראשון שלי...
עברתי לזוג אחר נפלא...
במקביל אחותי עברה ניתוח מתיחת בטן והסתבכה עם פצע שלא הגליד... בעקבות הסיבוך ביצעו בה כל מיני סוגים של בדיקות קרישה... אחת הבדיקות פקטור 5 יצאה לא תקינה ובגלל שזה גנטי נשלחנו כל המשפחה לברור...
אצלי נמצא אותו דבר והוסבר לי כי בזמן הריון אזדקק לזריקות לדילול הדם... קצת נלחצנו ולאחר מכן הבנו שזה לא ממש נורא ... אילן ואני תכננו כל התקופה להתחתן אחרי הפונדקאות ומבחינת אילן היה עדיף לוותר על הפונדקאות ולעשות אחד משלנו אך כשהחלטתי להמשיך את התהליך כמובן שהוא היה נרגש ותמך בכל דבר אפשרי... בגלל שהפסקתי את התהליך כי הבנתי שאין לי אפשרות להמשיך בו החלטנו ששום דבר לא עוצר בעדנו וקבענו חתונה...
טוב אז אנחנו מתחתנים ואני מאושרת עד אין סוף בעזרת השם בעוד 13 יום אעמוד תחת החופה... ואני נרגשת נורא
אני כ"כ מתרגשת היינו אמורים לעשות משהו צנוע וקטן אך בלחץ המשפחות סגרנו חתונה יותר גדולה מהראשונה כמובן בירושלים... אז כן יהיו גם טליה הפונדקאית שלנו ואני מקווה שגם מירב ...
אז בנות אומנם אני מאושרת ויוצאת לדרך חדשה אך ליבי אתכן ואמשיך לעקוב אחרי הפורום... בעזרת השם אחרי החתונה אעלה תמונות שלי בלבן... אז נשיקות
רחלי

עָנת

New member
רחלי../images/Emo24.gif

מזל טוב לרגל הנישואים
לא הבנתי,את ממשיכה בתהליך הפונדקאות
(עם הזוג החדש)

angel Mom

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif מזל טוב../images/Emo70.gif

איזה יופי! אני כל כך שמחה בשבילך. אני מצטרפת לשאלתה של ענת האם את ממשיכה בתהליך הפונדקאות או לא?
מזל טוב!

רחלי555

New member
תגובה

רשמתי שאני לא ממשיכה מכיוון שיש לי פקטור 5 שזה איזה שהיא בעיה גנטית של קרישיות יתר בהריון...

למעלה