סוף שנה

רונית361

New member
סוף שנה

בוקר טוב לכולם!!!! אני לא מאמינה שאנחנו מתקרבים לסוף שנת הלימודים... אני מדריכה במועדונית ואני צריכה רעיונות לחמישה בוגרים שעוזבים אותנו...בעבר היינו מכינים מצגת עם תמונות ושירים או אלבומים מעוצבים השנה אנחנו רוצות לעשות משהו מיוחד יותר...אשמח לשמוע רעיונות...תודה!!!

KarinDi

New member
דווקא

אני מאוד אוהבת את הרעיון של אלבום או של מצגת, כי אלו דברים שנשארים לאורך זמן, וזו מזכרת נפלאה. עוד רעיונות שיכולים להתאים: - שוקולודים עם עטיפות בעיצוב הצוות ושאר אנשי המועדונית - סרטון קצר- אפשר לחבר מילים לשיר מוכר ולהסריט את כולכם שרים אותו - קפסולת זמן- להכין קופסה מעוצבת עם מזכרות מכל התקופה (אפשר גם בצורת אלבום) - חולצה/ספל/משטח לעכבר עם תמונה - ספר עם סיפור שתבנו בהתאם לכל אחד מהאנשים - לוח מודעות עם תמונות והקדשות/יומן האם משהו בכיוון?

רונית361

New member
רעיונות ממש יפים!!

תודה על ההודעה המהירה ועל הרעיונות המדהימים.. באמת חשבתי לעשות איזה קליפ בכיכוב של חלק מהילדים...רק נראה לי שזה עולה מאוד יקר. אני יודעת שיש אתרים באינטרנט שאפשר להכין איתם מעין ספר עם תמונות וכתוביות הבנתי שזה יוצא מאוד יפה אבל שוב זה מאוד יקר ואין לנו תקציב לזה. אולי אני אעשה חולצות. עוזבים אותנו קבוצה שאנחנו ממש אוהבות אני חייבת לעשות להם משהו פיגוזי.. המשטח לעכבר נשמע רעיון ממש נחמד,תודה על העזרה שיהיה ערב מקסים!1

KarinDi

New member
דווקא היום

לעשות קליפ אפשר ממש בזול, עם קצת השקעה של זמן ומינימום ידע טכני. רוב המצלמות הדיגטליות הפשוטות מאפשרות לצלם סרטוני ווידאו קצרים. האיכות לא מדהימה אבל בהחלט סבירה. את הסרטון מעבירים למחשב ועושים עריכה בסיסית באמצעות עורך הווידאו של חלונות, שהוא תוכנה מאוד מאוד מאוד קלה לתפעול ומאפשרת להוסיף כל מיני אפקטים מרשימים כמו כיתוביות, תרגום וכו' בלי מאמץ... אני דווקא ממליצה על זה, בעיני זה מרשים. ספר זה אכן יקר יותר, אלבום מעוצב אפשר להכין לבד (בסגנון של ספר), אבל את זה אמרת שכבר עשיתם, אז אולי לא מתאים... ומשטח לעכבר יוצא מהמם! מנסיון...בעלי ואני עשינו כזה לכל יומולדת בשנה שעברה...

למעלה