סוף שנה...

dragonit12

New member
סוף שנה...

שאלון לקראת סוף השנה.. לאיזה כיתה עולה? ממה הכי נהנת השנה? ממה הכי התבאסת השנה? דבר טוב השנה: דבר רע מהשנה: קיבלת תעודה? איך התעודה? מה הממוצע? מרוצה מהתעודה? כמה בגרויות עשית השנה? איזה בגרויות? מקצוע שהכי התחברת אליו: מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: יש מורה שעוזב אותכם השנה? נהנת מהמחנכ/ת השנה? יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} קיץ! מה עושים בו? עובדים בקיץ? טסים?יוצאים לחופשה? הולכים לים? עושים מפגש פורום? וזהו.. דברו שתפו
קיץ מהנה וחופשה נעימה!

../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

לאיזה כיתה עולה? י"א! ממה הכי נהנת השנה? מהחוגר ממה הכי התבאסת השנה? מהתוצאות של השביתה דבר טוב השנה: שביתה דבר רע מהשנה: שביתה קיבלת תעודה? בשישי איך התעודה? המדריך אמר לי שהממוצע בנתיים 91
מה הממוצע? ^ מרוצה מהתעודה? אפשר יותר כמה בגרויות עשית השנה? 5
איזה בגרויות? לשון היסטוריה תושבע מתמטיקה ואלקטרוניקה מקצוע שהכי התחברת אליו: פיזיקה מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: מתמטיקה יש מורה שעוזב אותכם השנה? אני מקווה שהמורה למתמטיקה לא תעזוב X: נהנת מהמחנכ/ת השנה? כמעט לא ראיתי מחנך *סיפור ארוך* יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? אותו אחד שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} בארוררר קיץ! אהא!! יומולדת!! מה עושים בו? לומדים, עובדים, ים עובדים בקיץ? אהא טסים?יוצאים לחופשה? יוצאים לחופשה בירדן הולכים לים? איך אפשר שלא?!?
עושים מפגש פורום? לא נראה לי קראתם? מה יש לי בקיץ?

גם אני.../images/Emo54.gif

לאיזה כיתה עולה? ח' ממה הכי נהנת השנה? וואלה? לא כלכך יודעת אולי להכיר חברות חדשות ממה הכי התבאסת השנה? שבתחילת השנה איזה כמה חודשים לא היו לי חברות אמיתיות והייתי בדיכי רציני דבר טוב השנה: לפגוש חברות חדשות דבר רע מהשנה: שבהתחלה לא היו ואת הכיתה שלי קיבלת תעודה? כן ב-20 איך התעודה? די טובה מה הממוצע? 88.25 לפי חישובי מרוצה מהתעודה? די כן בצרפתית-100 לא האמנתי שיקרה לי דבר כזה כי אני פשוט מייחלת שכל שיעור צרפתית ייגמר כבר... כמה בגרויות עשית השנה? אין עדיין
איזה בגרויות?--- מקצוע שהכי התחברת אליו: היסטוריה אני חושבת..... מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: מתמטיקה,מוזיקה
יש מורה שעוזב אותכם השנה?כן!!!!! איזה כיף חנה אשר!! היא פשוט גרמה לי לשנוא ספרות בכך שהיא לא לימדה אותנו בכלל נהנת מהמחנכ/ת השנה? ככה-ככה. הרגשתי שיש כמה בנות שהיא פשוט ספציפית אוהבת וזה די פגע בי. אבל לקראת סוף השנה התקרבנו יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? אותה אחת אני חושבת שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} קיץ! בטח!! מה עושים בו? טוב ככה אני עושה כל יום ביביסיטר,השכנה כנראה גם רוצה -אמן אמן אמן!! אממ מה עוד? באוגוסט קייצת מהשמו"ץ ומחנה פלמ"ח מקווה לנסוע לת"א כמה פעמים עובדים בקיץ? ביביסיטר טסים?יוצאים לחופשה? איזה טסים.. אולי נלך כל המשפחה לצימר באוגוסט הולכים לים? יכול להיות עושים מפגש פורום? נראה... אם יהיה זמן וזהו..

moruush

New member
../images/Emo90.gifזורמת [:

לאיזה כיתה עולה? י' ממה הכי נהנת השנה? מהאוירה, מהצחוקים, מהחברות, מההצלחות שהיו פה ושם. ממה הכי התבאסת השנה? לפעמים מהחברות.. מהבנים שפעם היו ידידיםטובים שלנו, אבל הם לא שוים את זה!
.. ומזה שעבר ממש ממש מהר. דבר רע מהשנה:קשה בלעדייה
קיבלת תעודה?
איך התעודה?
מבסוטה מה הממוצע?לא זוכרת. 89, 88 ככה מרוצה מהתעודה?
כמה בגרויות עשית השנה?
מקצוע שהכי התחברת אליו:היסטוריה מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה:ספרות אני חושבת.. בעצם.. מתמטיקה \: יש מורה שעוזב אותכם השנה?אוסנת ברוך שפטרנו! נהנת מהמחנכ/ת השנה?לגמריי.. איזה כלה. אמא ראתה אותה אתמול בסופר אז היא כולה כזה 'תמסרי לאהובתי שאני מתגעגעת ושלא תדאג לגבי שנה הבאה, ומלא מלא נשיקות וחיבוקים' חח וקוראים לה אהובה. אז האהובתי הצחיק אותי |כאפתשטותלי?| יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה?not yet שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה}אממ לא מרגיש לי חופש אבל סבבה. קיץ! מה עושים בו?ישנים, יוצאים, ים, חברות, וחיים
עובדים בקיץ?
טסים?יוצאים לחופשה?חזרתי לפני 3 שבועות מחו"ל הולכים לים?
עושים מפגש פורום?
וזהו.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ש ט ו ץ

New member
../images/Emo180.gifאני..../images/Emo180.gif

לאיזה כיתה עולה? שום כיתההה ואווו סיימתייי =] חח [נו תנו להתלהב ח] ממה הכי נהנת השנה? טיול שנתי, הנשף סיום, השביתה!!!, כל החפשנות הזו של השנה בעצם.. ממה הכי התבאסת השנה? שבעצם זו השנה האחרונה אבל בתאכלס זה לא כזה באסה חפיף.. החיים זורמים. דבר טוב השנה: אממ כל יב' היה טוב היו המון דברים.. דבר רע מהשנה: עזבו. קיבלת תעודה? חחח ב18.5 לפני חודשיים בערך חח איך התעודה? סבבה מה הממוצע? 80.. מרוצה מהתעודה? אמ כן זה סבבה כמה בגרויות עשית השנה? אמ 9 מתוכם אחת אמנות מעשית אחת בע"פ באנגלית ואחת הריקוד בספורט. קיצ, מבחן עיוני 6. איזה בגרויות? תנ"ך, 2 אנגלית, מתמטיקה, אמנות והבעה. מקצוע שהכי התחברת אליו: אמנותתתת מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: תנךךך כל החיים לא התחברתי אליוו איככ כזה מקצוע משעמםםםם יש מורה שעוזב אותכם השנה? הם לא עוזבים אני עוזבת! חע! חח נהנת מהמחנכ/ת השנה? בקושי ראיתי אותה חח יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? המפקד/ת בצבא חח שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} לי התחיל חופש מאודדדדד גדולללל עד מרץ 09 חח קיץ! מה עושים בו? נהנים, עבודה, חברים, שינה וכו וכו עובדים בקיץ? אבא סידר לי שבועיים בחברת חשמל באוגוסט ואחר כך נחפש מקום קבוע עד מרץ.. לבנתיים אני עובדת באולם אירועים כבר חצי שנה אני ימשיך עד שימאס חח טסים?יוצאים לחופשה? כה אילת בסוף יולי עם חברות בגלל שאחת מתגייסת באוגוסט אז נוסעים למשהו קליל כזה.. הולכים לים? ברוררר חח אני גרה 5 דקות נסיעה מהים.. אז כן. הרבה ים. עושים מפגש פורום? לא

ש ט ו ץ

New member
אני מתגייסת רק במרץ 09

שזה עוד 8 חודשים אז לבנתיים אני פה חח ואני הולכת להיות חובשת..! =] ובזמן הצבא ב3 וחצי החודשים הראשונים אני יהיה בבסיס סגור בגלל הקורס.. אז מידי פעם יהיה פה .. =]

dragonit12

New member
עונה../images/Emo9.gif

לאיזה כיתה עולה?י"ב ממה הכי נהנת השנה?מהצחוקים בשיעור
ממה הכי התבאסת השנה?מזה שהמורה עוזבת אותנו ויוצאת לשנת שבתון
דבר טוב השנה:הבגרויות היו קלות ונחמדות
דבר רע מהשנה:השביתה דפקה לנו את השנה>< קיבלת תעודה?כע
איך התעודה?בסדר
מה הממוצע?89 מרוצה מהתעודה?מאד!חוץ מבמקצוע אחד. כמה בגרויות עשית השנה?אממ.. 9 כולל מועד ב'{11 כולל שני שאלונים באותו יום..} איזה בגרויות?מתמטיקה{חורף},מנהל וכלכלה,היסטוריה,אנגלית{2 שאלונים},לשון{אעשה מחר},חשבונאות,מתמטיקה(קיץ}מועד ב' אנגלית{2 שאלונים},מתמטיקה מועד ב'{אעשה יום שני} מקצוע שהכי התחברת אליו: לא היה כזה
מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: לא ברור
יש מורה שעוזב אותכם השנה? לשון
,המחנכת שחינכה אותנו מכיתה ט' עוזבת לשנת שבתון,הספרן
נהנת מהמחנכ/ת השנה?כע,והביאו לנו אחת חדשה אז גם נחמד איתה
יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה?כע..מי שהחליפה את המחכנת שלנו
שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה}לא התחיל לי,אני עובדת בקייטנה..אז רק באוגוסט יתחיל לי
קיץ!אכן! מה עושים בו?עובדים בקייטנה,יוצאים עם חברות וזהו נראה לי.. עובדים בקיץ?קייטנה
טסים?יוצאים לחופשה?אולי עם אמא אצא לטייל...לא טסה לחו"ל
הולכים לים?כע,אבל לא להיכנס..אני הולכת רק לנפרד..
עושים מפגש פורום? בטח! מי קרא?

../images/Emo79.gifעונה...

לאיזה כיתה עולה? י"ב ממה הכי נהנת השנה? השביתה, נסיעה לאילת ממה הכי התבאסת השנה? ידיד טוב דבר טוב השנה: הכרתי אנשים חדשים, ניסיתי דברים חדשים, סיימתי את רוב הבגרויות, התקרבתי לאמאבא
דבר רע מהשנה: ידיד טוב קיבלת תעודה? לא... נראה לי שמקבלים ביום שישי... איך התעודה? אני מתארת לעצמי שטובה, חוץ מהיסטוריה. מה הממוצע?
מרוצה מהתעודה? חחח אני אף-פעם לא מרוצה
כמה בגרויות עשית השנה? 7 איזה בגרויות? 2 שאלונים בביולוגיה, ביוטופ [ביולוגיה], ספרות, תנ"ך, היסטוריה ב', פיזיקה. מקצוע שהכי התחברת אליו: פיזיקה
מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: ביולוגיה
יש מורה שעוזב אותכם השנה? כל המורים שסיימנו את המקצועות שלהם
נהנת מהמחנכ/ת השנה? יש בינינו יחסי שנאה הדדיים, אז לא ממש... יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? אותה אחת..
שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} מאושרת! קיץ!
מה עושים בו?
עובדים מלא, אולי כפר המוזיקה, אולי איה נאפה עם חברות, בטוח ווליום כנרת. עובדים בקיץ? כן
כרגע בעבודה נצלנית משו, אבל אני מחפשת משהו יותר טוב תוך כדי... טסים?יוצאים לחופשה? אם הכל יסתדר, אז נטוס איזה 6 בנות לאיה נאפה לשבוע
הולכים לים? באארור! עושים מפגש פורום? בכיף

YoungFellow

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

עולה לי"ב
ממה הכי נהנתי השנה : שאלה טובה
נראה לי מהאנשים בכיתה (היה אצלנו שינוי בהרכב של הכיתה).
ממה הכי התבאסתי: מהעובדה שהיא נגמרה כל כך מהר.
דבר טוב השנה : המסע לפולין. חוץ מזה, הייתה שנה מקסימה והכרתי אנשים חדשים.
דבר רע השנה : לא מרגיש שמיציתי ועניתי על ציפיותיי.
תעודה טובה, טובה מאוד
ממוצע גבוה, גבוה מאוד אפילו
עשיתי בגרויות באנגלית, מתמטיקה, פיזיקה והיסטוריה.
מקצוע שהכי התחברתי? נראה לי שהיסטוריה. רק לחומר, כן? לא למבחנים!!!
מקצוע שהכי לא התחברתי אליו? פיזיקה. השתנה קצת לקראת סוף השנה.
יש מורים שעוזבים, מה לעשות.
האם נהניתי מהמחנכת? לא ממש.
אותה אחת.
כמו כל שנה, משמח עם טיפה של עצב.
תוכניות לקיץ? בשרשור הנוסף שיש בפורום. אחלה חופש

אממ... גם אני רוצה לענות ../images/Emo13.gif

אני חדש פה.. לאיזה כיתה עולה? י"א ממה הכי נהנת השנה? אם את מתכוונים לבצפר אז: שום דבר מיוחד לא קרה השנה ממה הכי התבאסת השנה? נדפק לי הפורימון בבצפר.. שלחו אותי לעשות ר"ם (רס"ר, מטבח) במקום להיות עם חברים שלי (אני לומד בטכני) דבר טוב השנה: לא זוכר דבר רע מהשנה: קיבלת תעודה? כן איך התעודה? לא משו מה הממוצע? 69 מרוצה מהתעודה? בערך כמה בגרויות עשית השנה? 7 איזה בגרויות? לשון, מתמטיקה, היסטוריה, מדעי הטכנולוגיה א' (ביסיס), סיב"ם (סרטוט בעזרת מחשב)+ XL, הנדסה מכנית, בקרה במכונות. מקצוע שהכי התחברת אליו: XL+ סיב"ם מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: לשון יש מורה שעוזב אותכם השנה? מורה לפיזיקה- המורה הכי סטלן בעולם נהנת מהמחנכ/ת השנה? אפשר להגיד שכן יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? אותו אחד שמחים שהתחיל החופש הגדול?בטח מה עושים בו? בעיקר עובדים עובדים בקיץ? כן טסים?יוצאים לחופשה? כנראה שלא הולכים לים? מן הסתם עושים מפגש פורום? איזה מפגש בדיוק? וזהו..

סוף שנה..

לאיזה כיתה עולה? י' ממה הכי נהנת השנה? לא יודעת.. אולי שבזמן השביתה הבצפר היה כמעט ריק לחלוטין והיה נעים לבוא אליו. ממה הכי התבאסת השנה? מזה שלנו לא הייתה שביתה XD דבר טוב השנה: התעודה- ממוצע 98 דבר רע מהשנה: המ. לא יודעת O: קיבלת תעודה? כן איך התעודה? טובה מה הממוצע? 98 מרוצה מהתעודה? כן כמה בגרויות עשית השנה? לא עשיתי.. איזה בגרויות? מקצוע שהכי התחברת אליו: מתמטיקה מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: ספורט יש מורה שעוזב אותכם השנה? יכול להיות.. אין לי מושג נהנת מהמחנכ/ת השנה? לא יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? לא, אני לא יודעת אפילו מי יהיה איתי בכיתה;; שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} כן D: קיץ! אכן! מה עושים בו? ישנה ואוכלת בעיקר עובדים בקיץ? לא.. רק בייביסיטר על אחותי. אבל 1000 ש"ח.
טסים?יוצאים לחופשה? חודש בקנדה הולכים לים? כע עושים מפגש פורום? לא יודעת.. לא נראלי

hadarinke

New member
איחור מטרוף!

לאיזה כיתה עולה? ממה הכי נהנת השנה? ממה הכי התבאסת השנה? דבר טוב השנה: דבר רע מהשנה: קיבלת תעודה? איך התעודה? מה הממוצע? מרוצה מהתעודה? כמה בגרויות עשית השנה? איזה בגרויות? מקצוע שהכי התחברת אליו: מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה: יש מורה שעוזב אותכם השנה? נהנת מהמחנכ/ת השנה? יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה? שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה} קיץ! מה עושים בו? עובדים בקיץ? טסים?יוצאים לחופשה? הולכים לים? עושים מפגש פורום? וזהו..

hadarinke

New member
המערכת החדשה שלחה בלי תוכן../images/Emo122.gif

לאיזה כיתה עולה?י ממה הכי נהנת השנה?מזה שהתבגרתי.... ממה הכי התבאסת השנה?הצופים... דבר טוב השנה:ממ...... התקבלתי למה שאני רוצה בתיכון! דבר רע מהשנה:אני לא מוכנה נפשית הלדריך... קיבלת תעודה?כן איך התעודה?בסדר מה הממוצע?87 מרוצה מהתעודה?אהא כמה בגרויות עשית השנה?- איזה בגרויות?- מקצוע שהכי התחברת אליו:ביולוגיה מקצוע שהכי לא התחברת אליו השנה:פיזיקה יש מורה שעוזב אותכם השנה?כן... נהנת מהמחנכ/ת השנה?כן יודעים איזה מורה יחנך אותכם שנה הבאה?לא שמחים שהתחיל החופש הגדול?{עוד כמה ימים טוטאלית אבל לא משנה}כן!! קיץ! מה עושים בו?הרבה עובדים בקיץ?קרצת טסים?יוצאים לחופשה?הולנד הולכים לים?המון עושים מפגש פורום?אולי וזהו..

למעלה