סוף של חיים

Rinati21

New member
סוף של חיים

אני מקווה שאף פעם לא הרגשתם ככה אבל.... יש לי תמיד הרגשה שכלום לא הולך, יש לי הרגשה שאין לי כיוון, אני לא מרוצה מכלום, אני חושבת כל הזמן רק על איך לצאת מזה ולא מצליחה קוראים לזה אובססיביות או שאני לא יודעת אני מרגישה לבד ואני יודעת שזה דווקא בגלל שעכשיו אני הכי הרבה צריכה תמיכה אני מרגישה אשמה על כל דבר כאילו מה שאני עושה תמיד לא יהיה טוב אני מרגישה שאני פוגעת בכל מי שמכיר אותי אני לא רציתי לתת לדיכון הזה לנצח אותי אבל אני מצליחה יותר לעשות כלום אפילו לחשוב זה כבר כואב, כואב מדי לא יודעת איך להסביר לא יודעת אפילו איך להגיד כל פעם אני חושבת מחדש על לסיים את זה וזהו ואז אני מתחילה לחשוב שאסור, אני מתחילה לפחד. וחוזרת למציאות , להמשיך לפחד שם. מפחד לפחד, ומאובססיה לאובססיה. אני רוצה לצאת מזה, אבל אני לא יכולה, אני לא יכולה לבד וכנראה שאני כבר ממש מפחידה כי כל מיש שמתקרב אלי בורח. אז כן, אני חושבת על למות, כי אני לא מרגישה שיש כבר בשביל מה לחיות.

../images/Emo20.gif

אני מבינה ממה שאת אומרת שזו תקופה לא פשוטה עבורך ואת מבינה שאת כבר לא יכולה לבד, מישהו יודע שזה מה שעובר עלייך כרגע? אם לא, אולי תצליחי למצוא אדםכזה ולשתף אותו וביחד תוכלו לעבור את זה, אבל במידה ולא, במידה וכבר ניסית ושמת לב שמתרחקים ממך אז קודם כל לא בטוח שזה בגללך, תבדקי את זה. אולי דווקא לצד השני יש משהו שבגללו הוא צריך לעזוב ולהרפות קצת. מכירה את ההרגשה שכבר א"א לחשוב, שזה כ"כ קשה ומפחיד כי אז לא יודעים איך אפשר בכלל לצאת מזה
אני מקווה בשבילך שתמצאי לעצמך מקום שבו תוכלי להיות, יודעת כמה שזה חשוב, אני בעצמי בחיפושים אחרי מקום כזה
ומציעה לך אם לא תראי אופציה אחרת לפנות לטיפול, זה מאוד יכול להקל ולעזור לראות את הדברים מנקודה אחרת, להבין אותם יותר ואז יהיה יותר קל להמשיך
מה שלא תבחרי, שיהיה בהצלחה

LOVE SIMS 2

New member
אני כל כך מרגישה כמוך!

אין לי בשבילך עצה טובה, אבל רק תדעי שאני כל כך מזדהה איתך...

Rinati21

New member
תודה

תודה לכם על התוגבות החמות באמת התרגשתי לקרוא. אני מקווה שהימים האלה יעברו כמה שיותר מהר וייקחו את הכאב איתם. רינת

למעלה