סוף שבוע!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif או הו, ברני יודע איפה

הסילבר...
אפילו אני לא יודעת! (טוב, אולי כי שגיא לא לקח אותי
)

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אההה ../images/Emo3.gif

כבר חשבתי שאתה ערס בהכחשה.
או אוחצ'ה. או סתם מישהו שהולך למסיבות P:

NoFaRi1

New member
אתמול בייביסיטר

היום הרבה שיעורים, ובאו אורחים. מחר הרבה קניות. ועוד שיעורים. סופ"ש מרתק משו

זכותי להצתקרן!!!!!!

שבת: נמ, קמתי מאוחר
. עשיתי פאזל קשה אחושלינג וסיימתי את הבניין והמסגרת! אין תיכנון למוצ"ש אא"כ נלך לסרט, אבל לא באלי לצלצל למישו ראשון: ביביסטר [מי הרוויח השבוע 40 דולר מי?] וזהו נראלי, אין לי חשק ליותר מידי דברים בסופש הזה. אני מבואסת תחת

יומולדת לאחי. . .

חחחח וכרגיל.. אמא שלי ביקשה שאני יפעיל את הכיתה שלו..[[כיתה ה']] ונשבעת לכם..הרגשתי כאילו אני בתוך תינוקייה או משהו כזה
קמתי בבוקר מפוצצת בכאבי ראש..מרוב צרחותתת שהיו שם חחחחחחחחחחחחח אבל אתמול הייתי בהלם.. הם רצו נשיקה סטירה..ומי אני שיגיד להם לא? טוב יאללה נשיקה סטירה... התעופפו שם מזה סטירוווווווותתתת מהצד של הבנות..אני אומרת לכם היה שם בן שהתחיל לבכות מרוב כאבים חחחחח אז היייתי צריכה גם להרגיע ת'מצב..ולימדתי ת'בנות לתת כפות יותר לכיוון של "ליטוף" חחחח כדי שהבנים לא יחזרו הביתה וההורים שלהם יחשבו שהכנו אותם..
או שלמשל..הגיע הקטע של הנשיקה..אז בגלל שהבנות התביישו ויתרתי להם ..שכשיוצא 3 פעמים נשיקה אז במקום נשיקה בפה זה יהיה 3 נשיקות על הלחי.. אז איך שהיו נשיקות על הלחחחחחחחחיייי כללללללללל הכיתה ואני מדגישה לכם כ=ל הכיתה קמה והתאספה סביב הבן והבת.
אותי זה הצחיק מה שהלך שם.

נו,ילדים בכיתה ה'

חאמודייםםם גם חניכים שלי ככה עשינו להם מין ערב כזה ושיחקנו איתם כל מיני משחקים והיה משעשע

מממ...בתכלס משחקים את זה בכיתה ה'

כל האמת או חובה נשיקה נישקון חבילה עוברת וכאלה זה ביסודי[ה' ו'] ברור שלא צריך להיסחף עם זה,וברור שצריך לשמור על התמימות[נו את יודעת,לא להגיע לנשיקה בפה וכאלה-חוץ מזה שהם לא מסכימים לתת נשיקה בלחי אפילו..] אבל ככה זה נחמד,זה הגיל להתחיל

למעלה