סוף שבוע!

נמ

כמו שאתם יודעים (או שלא) אני לבד בבית עם שני האחים הקטנים שלי, כי ההורים נסעו לסופ"ש (והם סופסוף חוזרים היום...חחח). אז אתמול ברור שלא עשיתי כלום, ראיתי טלוויזיה. היום קראתי את הפרק השני של הספר באנגלית שלקחתי, וזה הספיק לי בשביל לסיים את כל השאלות לבוקריפורט
עכשיו רק נשאר לי לעשות את המשימה שאמורה לקחת 10 דקות, אני רק צריכה להשיג את ההוראה שלה
בשאר היום אני אשמור על אח שלי, אולי אני אנסה להרדים אותו כדי שלא ישגע אותי שאני אוכל לסדר טיפה את הבית שההורים לא ישתגעו שהם יחזרו. בעעע.

Gadook

New member
:/

חברה באה אלי אתמול וראינו סרט, הייתי אמורה לסוע למסיבה עם נעם אבל לא יצא
לפחות קיבלתי הודעות משעשעות ממנו. עכשיו חזרתי מהקן מהשיחה הכי קשה בעולם עם הקומונרים, שעה של שיחה על זה שאני צריכה לאהוב את עצמי ולסמוך על אנשים, דאמ כמה שהם חפרו... מ3 עד 10 אני אמורה ללמוד ללשון, לא באמת יקרה.. נתקעתי במשחק של החידות מספרים ב13 שחור, מה הקשר?!

adida12

New member
טוב..../images/Emo9.gif

אתמול- הייתי אצל סבתא..עם הבני דודים שלי..שאחת מהם בת שנה וחצי..אז שיחקתי איתה והיא כל הזמן עושה כזה ע-דיייי והיא הייתה כ"כ כ"כ חמודה
היום- נסענו לנתניה..לפגוש את המשפחה מהצד השני..לבאולינג...ואז למסעדה..עם הבני דודים המדהימים שלי חח מהצד השני
ועוד מעט..בייביסיטר..

מממ...

אתמול הערב הייתה מסיבת יומולדת לחברה.. היה די נחמד אבל ציפיתי שיהיה יותר כיף.. וישנתי עד 14:15 היום! חחחח קצת טלויזיה ולמדתי לתולדות.. ועכשיו מחשב..

B a m b o o k

New member
כל השבת למדתי להיסטוריה

וסיימתי את "אם יש גן עדן" בפעם השניה כדי שאני אלך השבוע לסרט "הבופור" (מי שלא קרא חייב חייב!) ועוד בערך שעתיים אני הולכת עם אחותי להופעה של יוני בלוך

תעשו לעצמכם טובה,../images/Emo110.gif

ואל תלכו לסרט ב12 וחצי בלילה ביום שישי כשאתם מתים לישון.. יצאנו לישפרו וטוב שלא כל העולם ואחותו!!! היום שםם באמת שהיה עמוסס טיליםם.. אז היה 12 ואמרנו יאללה הולכים לסרט.. איזה סרט? בופורר.. סבבה.. הסרט נגמר ב3 וחצי!! סרט יפה והכל אבל כולנו מתים לישון וקופאים מקור.. סבבה מתקשרים למונית.. לא עונים.. מספר אחר.. לא עונים.. מתקשרים ל144 שמביאים עוד מספר.. לא עונים.. אז עלינו למעלה בגשם ותפסנו מונית:\ והיום סתם היה לי ישב"צ ולמדתי להיסטוריה..

nse

New member
../images/Emo122.gif ככה זה כשאין איפה לבלות

מודיעין זה חור משעמם :\

nse

New member
../images/Emo122.gif למדתי למבחן.

וישנתי.וישנתי. וישנתי. ועשיתי כלום. וישנתי.

noname202

New member
סופ"ש

פעולה, ישיבת שכב"ג, יומולדת לנועוקי דוקי + לישון אצלה - היה מגניב פילים בבוקר הלכנו.. ישנתי מלא שעות בצהריים D: וקמתי איזה שלוש פעמים והחלטתי שאין לי כוח לקום אז חזרתי לישון :X ובערב ישב"צ עם מור, כתבנו פעולה על כור ההיתוך לים אל ים, יצא חביב [טוב נו, אז יש להם קצת. הרבה. מאוד. דיונים בפעולות נושא...אבל זאת רק פעולה אחת בכל יום ;[] וכתבנו גם צ'ופרים היה חביב.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מניאק ../images/Emo7.gif

למה לא אספת אותי מהבית או משהו?
גם אני רוצה. וואלה שגיא לא ידעתי שאתה הולך לסילבר. P: רינת, טל? אנחנו כבר ארבעה.

שגיא 1991

New member
../images/Emo6.gif

זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בכלל במועודון, ולכמה דקות חשבתי שאני במסיבת דראג קווין. הייתי קצת בשוק מכל מה שהלך שמה, היה ממש אחלה לפי דעתי לפעם ראשונה. אז מתי הולכים?

למעלה