סוף שבוע מה התוכניות שלכם? מה בא לכם לעשות בשישי-שבת?
מ מיכל הררי New member 27/10/06 #1 סוף שבוע ../images/Emo24.gif מה התוכניות שלכם? מה בא לכם לעשות בשישי-שבת?
פ פיטרינית New member 27/10/06 #2 ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif כרגע אין לי תוכניות, אולי לפגוש חברות שלא ראיתי המון המון זמן, וחוץ מזה.. פשוט לעשות לי שיהיה לי כייף מה איתך?
../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif כרגע אין לי תוכניות, אולי לפגוש חברות שלא ראיתי המון המון זמן, וחוץ מזה.. פשוט לעשות לי שיהיה לי כייף מה איתך?
מ מיכל הררי New member 29/10/06 #3 איך היה? ../images/Emo24.gif אני הייתי בשיעורי קונג-פו, התקדמתי במטרות הנפלאות שלי, נהניתי, פיתחתי עוד את המודעות שלי ושמחתי. היום בגשם שרתי במהלך ההליכה ברחוב. היה מאד כיף!
איך היה? ../images/Emo24.gif אני הייתי בשיעורי קונג-פו, התקדמתי במטרות הנפלאות שלי, נהניתי, פיתחתי עוד את המודעות שלי ושמחתי. היום בגשם שרתי במהלך ההליכה ברחוב. היה מאד כיף!
פ פיטרינית New member 29/10/06 #4 איזה כייף! ../images/Emo183.gif בסוף לא עשיתי משהו מיוחד... הליכה, קראתי קצת.. הא, ואחרי דיי הרבה זמן אכלתי כבר שכחתי איך זה יכול לעשות טוב על ה
איזה כייף! ../images/Emo183.gif בסוף לא עשיתי משהו מיוחד... הליכה, קראתי קצת.. הא, ואחרי דיי הרבה זמן אכלתי כבר שכחתי איך זה יכול לעשות טוב על ה