סוף שבוע

yogibear

New member
סוף שבוע ../images/Emo24.gif

סופסוף - סופ"ש אז לכולכן יפות ומקסימות נצלו את החיים בכייף
ה
מתנגן לו בפורום

סתם עבדתי עליך, רציתי לראות מה תגיד

אמאל´ה הבהלת אותי.......טפו טפו טפו שמן מים מלח
פטרוזיליה.....(טפו...יורקת לתוך הציצ´קס
).

yogibear

New member
מקסי שאני ...

אזייף ועוד איתך ? מה קרה לך ? היום סופ"ש ואת נוסעת ועושה כבוד לאילתיים שיעשו לך כבוד כיפליים אני ? בקושי
אני מפחיד ... חוץ מזה חסר לי קצת שום במה שרשמת , אני לעולם לא מוותר עליו גם באוכל וגם במיטה ( נגד עין הרע ... ) סתם ... יש לי דברים מעניינים יותר לעשות שם ..... מלקחת שום ... ביי

שיווווו אם אני אעשה מקלחת שום...

אין סיכוי שמישהו יתקרב אלי באילת....הלו...רוצה להרוס לי את התוכניות? אני רוצה לדוג שם איזה כריש
..... ולזייף? אמממממממ לעולם לא!!! (תרתי משמע) אז זהו...שאני עדיין לא נוסעת...עוד לא מצאתי דיל מתאים...בינתיים אני מחפשת...מקסימום יום ראשון אמצא משהו...צ´יק צ´ק אורזים תיק קטן (אצלי הוא צריך להיות גדוללללללל)....וזזים דרומה...מה רע במעט ספונטניות נכון?... יש לי הרגשה שגם אתה קצת כזה. לגבי הכבוד....אממממממ זה בטוח...(אילתית לשעבר)...אין להם ברירה
. ושאלתי אותך אם יש לך חיות.........אוף..מה כל כך קשה לענות????? שיהיה לך ערב נעים ושבת מדהימה...ממני מקסימושששששששש שחזרה כעת מהים...והיה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yogibear

New member
מלקחת שום ולא מקלחת שום

למה ההתעקשות הזו על חיות ? יש איזשהו קטע מסויים ? אז ככה, תמיד אבל תמיד היו לי במקביל 2 כלבים ושני חתולים ומדי פעם גם קיפוד. זיקית אף פעם לא הזיקה. ( באמת באמת ... ) החיה היחידה שלא תעבור את סף ביתי היא נחש ... נ.ב גם אני יוצרתי באילת אך נולדתי בפ"ת, וזה היה כשאילת היתה עוד נקודה דרומית ונידחת בקצה הארץ ... חוץ מזה שבת בכיף והמון
וכמובן

כי אני עקשנית(אמרה מקסי וחייכה../images/Emo13.gif)

אני פשוט אוהבת לדעת הכל.....מה רע? והכי הכי כי גם אני מתה על חיות (לא ממש מתה עליהם..אתה יודע...אני קצת כבדה בשביל זה
) גם לי יש שני כלבים..... ותוכית ולא תאמין.........גידלתי נחשית! כן כן באמת ...גרתי עם חבר בעבר וגידלנו ביחד נחש מסוג חנק (נקבה)....אולם לאחר כמה חודשים היא ברחה (ועד היום אין לי מושג איך)...אך היא היתה מדהימה..(חוץ מזה שתמיד שהיה צריך להאכיל אותה....נעלמתי מהבית
). נ.ב. לא נוצרתי באילת...... פשוט עבדתי שם.....(מלונות...צוות בידור...כייף לא נורמלי
)

לי יש שני חתולים

ג´ינג´ים!!! נחש (בינוני, בגודל חצי מטר בערך) היה כשהייתי ילדה וגרתי עם ההורים. אחרי שהוא ברח בבית והסתובב לו שם כמה ימים, אמא שלי אמרה שזה הוא היא או הוא, אז הוא נתרם למישהו אחר

אגב...המלקחת שום הזאת...

משאירה ריח מסריח בפה? או טעם טוב?
וסליחה....מיהרתי ולא קראתי נכון...SORRY

למעלה