סוף שבוע רגוע...
נראה לי שעל המסיבה אין לי מה להוסיף אז רק נגיד תודה לחנה וליאור (ממש שמחתי לראות אתכם איתנו). טאייצ´י (מקווה שהאיות נכון) על הבוקר? טוף...אז לקח לי זמן עד שנכנסתי לעניינים. בתחילה ישבתי בחוץ ונהניתי מחברתם של אילון (של אביטל ואסף) ועוד חברים אבל אז הצטרפתי לקבוצה התאמנה באימון שתסלחו לי על אי ההבנה והעמידה על ההבדלים שבין צ´י-קונג לטאייצ´י אבל זה היה אימון של שניהם... היה חביב ביותר... ארוחת הצהרים הייתה מזעזעת. יותר גרוע ממזנון הכנסת. שיו שיו...עשו לי מסאז´ בכף היד: אחרי ארוחת הצהרים חיכתה לנו הפתעה... סדנת רייקי כלשהי שכהקדמה לה למדנו קצת על מסאז´ים בכפות הידיים. אז אמנם לקרם (דאב) היה ריח מזעזע אבל זה היה ממש כיף... רייקי: אני לא מאמין בכל מה שמספרים על נפלאות הרייקי ושות´ אבל אני חייב להודות שיש משהו בהתרכזות הזו במישהו מסויים, בשקט, כשכפות הידיים נוגעות/לא נוגעות באזורים מסויימים בגופו... מדיטציה: לא כל כך הבנתי אותה. אני מצטט: "אנחנו נכנסים לנחל הזורם...אתם יכולים לא להכנס. איך שתבחרו...המים מכסים את כפות הרגליים" הייייייי חשבתי שאפשר לא להכנס למים!!! בכל מקרה, כשהיא דמיינה מקום פרטי משלנו עם טבע וירוק ומים וכל זה אני דמיינתי מקום אחר לגמרי. בורגני יותר. לא כל כך תאם אותה.. ועדיין, היה נחמד להשתרע פתאום באמצע היום על הרצפה בחדר ולשים את הראש על אסף... ----------------- ולסיכום: איך שאני רואה את מפגשי ה.ל.ל. הם נועדו כדי שנפגוש את החברים. להעמיס תוכן כבד והרצאות מתשע בבוקר, זה פספוס אדיר של המטרה עצמה (לדעתי). המפגש בסוף השבוע האחרון היה מעולה מכל הבחינות. הוא נתן את הזמן להיות עם החברים, לשקוע בשחנ"שים וגם סיפק פעילות חברתית נחמדה... המון תודה לבני, לרוחלה וכל חברי ועדת תרבות...