סוף שבוע רגוע???

א פרסקי

New member
סוף שבוע רגוע???

חשבתי לרגע שהולך להיות לי סוף שבוע רגוע נו לפחות רק חשבתי התחיל ביום שישי בבוקר בלימודים עד השעה 14 משם טסתי הביתה עליתי על האופניים ויצאתי לרכיבה של 45 ק"מ חזרתי הרוג מה שנשאר זה רק להתארגן וללכת לישון בבוקר התעוררתי בשעה 6 ויצאתי לרכיבה מתוכננת של 50-60 ק"מ אך שככתי לקחת בחשבון את האנשים שאני רוכב איתם הם החליטו אחרת וכך יצא שרכבתי 93 ק"מ חזרתי הביתה מותש שרירים תפוסים מיובש אי יכולת לחשוב על כלום למעט שינה הלכתי לישון בצהריים ועכשו התעוררתי לא מזמן וחוזר לישון כד הבוקר נו טוב שיהיה לכולם שבוע טוב ומקסים איך היה הסופ"ש שלכםםםםםםםם??????????????????????????????

איזי בת

New member
אתה תמיד חוזר תפוס מהרכיבות האלה....

אז או שתפסיק לרכב או שתתחיל לצאת עם מעסה מקצועית.....

רק שיר

New member
היה לי..

סופשבוע נחמד מלבד אתמול חמישי- שישי היה נפלא ורגוע אתמול היה טירונות
3 ילדים קטנטנים רק מתפרעים ומשגעים אותי...אוףףףףףףףףףףףף רוצה חופש.
אני גם! מחודש הבא מתחילה להזיז ת' תחת שלי . אולי זה ירגיע אותי.

לילי301

New member
סופ"ש רגוע ונעימי עבר על כוחותינו..

אבל במוצ"ש השכן ממול החליט להעביר עם החבר'ה שלו ערב קריוקי אז נאלצתי לסבול עד 1:00 בלילה את שירי ארץ ישראל היפה והטובה + 10 פעמים את "בלבלי אותו".. הבוקר הצוציקית כיסחה לי את הצורה בקפיצות וריגושים כי חוגגים לה מומולדת בגן, "אז צריך זר, אווופ למה את הלבן, הוא לא מתאים לחצאית ג'ינס עם הפרח הורוד, ולא את הנעליים האלה, הן לא חגיגיות מספיק, והחולצה הזו לא מתאימה לגרביים של הבראץ'.. ו..אמא שכחת את העוגה של הברבי (שהכינה האפרוחית המדהימה מכולן) והמצלמה.. איפה המצלמה...ו..." בקיצור.. כל הרגוע/נעימי/שליו/ישנוני שהיה בסופ"ש התפוגג כלא היה ביום א' על הבוקר!

למעלה