לדעתי תפוז יקרוס קודם
G Goggle Girl New member 29/11/02 #181 האמת? גם לדעתי ../images/Emo3.gif ובהזדמנות זו, תמונה חביבה ששוב שכחתי לשים ^^
G Goggle Girl New member 29/11/02 #179 מיראי 30 ../images/Emo23.gif אני אשתדל לסמן ספוילרים מעכשיו והלאה x.x פשוט הנחתי שכיוון שטראנקס עצמו הוא ספוילר... טוב, נו, לא משנה.
מיראי 30 ../images/Emo23.gif אני אשתדל לסמן ספוילרים מעכשיו והלאה x.x פשוט הנחתי שכיוון שטראנקס עצמו הוא ספוילר... טוב, נו, לא משנה.
I I came from space New member 29/11/02 #189 אני בטוח שלא סיימת חולת טראנקס מטורפת! *לוקח מחבת גדול* *מתכל שאין אף אחד בסביבה ודופק את המחבת בראש של גוגל* *היא לא מרגישה כלום בגלל שהיא מהופנטת מהתמונות של טראנקס*
אני בטוח שלא סיימת חולת טראנקס מטורפת! *לוקח מחבת גדול* *מתכל שאין אף אחד בסביבה ודופק את המחבת בראש של גוגל* *היא לא מרגישה כלום בגלל שהיא מהופנטת מהתמונות של טראנקס*
G Goggle Girl New member 29/11/02 #192 יש כאן יתושים גדולים ../images/Emo3.gif מיראי 36 החרב האהובה v.v
G Goggle Girl New member 29/11/02 #197 למה לא חיכית?!?!?! יש לי אותה! אבל היא GT, ועדיין לא הגעתי לGT. לעזאזל, לא הגעתי לרבע של המיראי!!! מה אתם רוצים ממני?!?!?!
למה לא חיכית?!?!?! יש לי אותה! אבל היא GT, ועדיין לא הגעתי לGT. לעזאזל, לא הגעתי לרבע של המיראי!!! מה אתם רוצים ממני?!?!?!
G Goggle Girl New member 29/11/02 #201 המספרים הם רק שלי! >< סליחה, אובססיביות ^^;;; אבל טראנקס הוא שלי ורק שלי!!! וזה היה DBZ, לא GT ^^