סוף שבוע פה

Rioter

New member
סוף שבוע פה ../images/Emo42.gif

ובטח כולם לומדים מתמטיקה...
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע? תמונה:

מתמטיקה זה חרא ../images/Emo21.gif../images/Emo111.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: לא יודע.אולי שעברתי את המבחנים הראשוניים של מודיעין? משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה שהלך גרוע. האדם שעשה לי את השבוע: / קניית השבוע: / הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): על האש?
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: / ציטוט השבוע: / ספר השבוע: / סרט השבוע: / שיר השבוע: / יציאת השבוע: ים עם חברים. תוכניות לסופ"ש: ללמוד
תוכניות לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה
בגרויות יותר נכון. ולסיכום, איך עבר השבוע? בסדר תמונה:

tamaguchi girl

New member
אכן..מתמטיקה ../images/Emo122.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: מתכונת שלישית במת' 100 ובזכות זה המגן שלי קפץ ל95
משהו שלילי שקרה השבוע: סתם קמתי מוקדם בשישי לבי"ס
האדם שעשה לי את השבוע:המורה שלי למתמטיקה
קניית השבוע: / הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): פיצה
של פרגו
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: / ציטוט השבוע: הזמנתי פיצה בטלפון, וכמובן שהייתי ממש עייפה אז הצלחתי להוציא את הפנינה הבאה מפי: "אני רוצה להזמין 2 מגשים פיצות.." טוב שהבגרות בלשון עוד רחוקה יחסית
ספר השבוע: / סרט השבוע: / שיר השבוע: Shayne Ward- No Promises יציאת השבוע: / תוכניות לסופ"ש: מתמטיקה >> תוכניות לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה
06 וככל הנראה גם 05
ולסיכום, איך עבר השבוע? היה מצויין סהכ
תמונה: /

יו,ממש אהבתי את השיר הזה פעם.../images/Emo99.gif

תודה שהזכרת לי אותו!
ו...כל הכבוד על המתכונת במת',ובהצלחה בבגרויות!
אגב,את יודעת אם לעשות עכשיו 05,אחרי שכבר עשינו,יכול להוריד את הציון
[המורה שלי הציע לבדוק כיוון שזה לא מוגדר כמועד ב' או משהו...אבל מהאינטרנט הבנתי שבתור נבחנת אינטרנית תמיד יקחו את הגבוה מהציונים,לא משנה מתי עשיתי]

tamaguchi girl

New member
אכן שיר מדהים ../images/Emo99.gif

ותודה רבה
וכן, כל עוד לא סיימת י"ב הציון הגבוה שלך תמיד לוקח (אחרת אין מצב הייתי ניגשת שוב
אני ניגשת בלי ללמוד למועד א', ולמועד ב' אני אתרגל איזה יום וחצי|, אני מעדיפה להשקיע הרבה-הרבה-הרבה יותר ב06
) המון בהצלחה גם לך!

../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: כלום משהו שלילי שקרה השבוע: געגועים האדם שעשה לי את השבוע: החבר קניית השבוע: גלידה? הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): גלידה, איגלו המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: אפשר עלבון? איזה מוכר בקיוסק שאל אותי "מה אתה רוצה?", טוב, אני לא נראית כמו בן! יציאת השבוע: יצאתי עם חברה לסרט והיה נורא. תוכניות לסופ"ש: היום אלך לחבר ואלמד למתמטיקה בכל רגע פנוי שיהיה לי. תוכניות לשבוע הבא: בגרות במת', ללמוד למגן בביולוגיה, ליסוע לים, לישון הרבה, לעבוד, להגיע לבית ספר בשלישי ורביעי. ולסיכום, איך עבר השבוע? רע. תמונה: השעמום.

Rioter

New member
התמונה ממש משעשעת

איזה סרט הייתן? ואני מתה על האיגלו בנתניה. הגלידה הכי טעימה בעולם.

LOLI152

New member
כנראה שלא סתם אומרים..

מלח על הפצעים אמנם שורף.. אבל מרפא.

למעלה