סוף שבוע עצוב

• פותח הנושא namaa
  • פורסם בתאריך

namaa

New member
סוף שבוע עצוב

חוזרים הביתה מסוף שבוע - פותחים את המקומונים ונכנסים לדכאון אונס בלפיד - עצוב לראות שיש כאלה שחשוב להם יותר השם של הישוב ומוכנים בשביל זה להפיץ שמועות שהנערה המציאה הכל. גם אם זה יתברר כנכון זה פסול .גרשון ממך לא ציפיתי להתנהגות מסוג זה. כתבה נוספת על מנהלת בית הספר - אנו מוצגים כישוב ש"אוכל" את אלו שבאים להיות בו. למה אנו זקוקים למלחמה הזאת אם זה רק לעוד שנה? זו פגיעה קשה בתדמית הישוב בכל האזור- איזה מנהלת נורמאלית תרצה לבוא אלינו אחרי שזרקנו שתיים ? ולסיום כתבה על המעבר לכפר האורנים- יצאנו ממש בוגרים. שוב תדמית של ישוב שנלחם רק כדי להלחם. אחרי הבחירות האחרונות חשבתי שיצאנו לדרך חדשה ואכן הסימנים הראשונים היו מעודדים. אבל נראה שחזרנו לימים של מריבות אין סופיות. אולי מגיע לנו בגלל האדישות של כולנו.

אירילה

New member
אבקשך לחזור בך מדבריך בנושא האונס

לא אני זה שטענתי כי הנערה המציאה את המקרה ,טענתי היתה כי טרם הוכח באם היה אונס או מעשה מגונה או הטרדה מינית מבלי להפחית מחומרת המעשה באם אכן קרה. עצם זה שעיתון מקומי אחד מפרסם בכותרת זועקת שמים "אונס בלפיד" ,לדעתי זו היא כותרת חסרת אחריות אשר כל שמריח ממנה הוא פרסום והענקת כותרת לשמה. יש לתת למשטרה למצות עד תום את הבדיקה בטרם יחרוץ פלוני אלמוני את המקרה. אם קראת גם את תגובותי בנושא ,שמו הטוב של לפיד לא הוזכר כאן כלל כסיבה להכחשת במקרה ,הוא כן הוזכר בהתייחסות לתגובת גולשת שכתבה "עד שיגמרו עם הפשע הזה בלפיד" ועל כך הבעתי את הסתייגותי מההתבטאות ,משום שבלפיד לא קיים לשמחתנו הרבה פשע, בהשוואה לישוב קו תפר אחרים אנחנו במצב מצויין ולכן גם אם ארע מקרה כה חמור עדיין לפיד לא נגועה בפשע ,הוספתי גם שלפיד לא מחוסנת מכל פשע מישובים אחרים ,למזלנו הרב מצבנו באמת טוב מאוד . זה באשר לתגובתי אליך .

point2i

New member
אתה ממש מתחסד ! ובנשימה אחת

מטיף לאחרים , ומרשה לעצמך לכתוב את מה שלאחרים אסור
ציטוט שלך :
" יש לתת למשטרה למצות עד תום את הבדיקה בטרם יחרוץ פלוני אלמוני את המקרה " ומה זה
אחת מתגובותיך

אירילה

New member
אתה צודק ,היות ובתחילה לא היתה כל

לא הייתה התייחסות לנושא ,והשמועה פשטה מפה לאוזן ההגדרה היתה שמועה ,רק לאחר שבררתי לעומק הוברר שישנה בדיקה בנושא ,דרך אגב נכון לשעה זו טרם הוברר מה בדיוק קרה ,ואני מציע שבשלב זה נפסיק כולנו להעלות כאן את המקרה משני טעמים ,כבודה של הנערה וספקולציות מיותרות.

namaa

New member
לא אחזור בי

מהסיבה הפשוטה שנתת במה לדיון בפורום שלא היה צריך להתקיים. אסור היה לתת להודעות שמטילות ספק ביושרה של הנערה להתפרסם. זה פגיעה קשה בנערה מבלי שהעובדות נבדקו. נערה זו צריכה להמשיך לחיות בישוב והפיכתה למשוגעת בשם שמירת תדמית הישוב היא התנהגות חסרת אחריות וילדותית גרשון כמנהל הפורום שקופץ למחוק כל הודעה שלילית היתה לך חובה למחוק את כל ההודעות בנושא הנל לפחות עד לסיום החקירה.

ginats

New member
אכן היתה הודעה מקוממת

שהעמידה את הנערה בחזית. תגובות כאלה אסור שיהיה להן פתחון פה.

point2i

New member
מי זאת הנערה?????????

אני רוצה לדעת מי זאת הנערה שקרה לה את המקרה הזה כי היא איתי באותו בית ספר!!!!!!

אירילה

New member
חיסיון פרטים אישיים - תזכורת

ברצוני להזכיר כי עפ"י תקנון פורומים תפוז ,חל איסור בתכלית על פרסום פרטים אישיים בפומבי ,לא שכן בכל הנוגע לקטינים. פרסום פרטים אישיים יכול להוות עילה לתביעה משפטית מצד המפורסם כנגד מפרסם השם. מיותר לציין כי הודעות גולשים אשר תהיינה בהן חשיפה לפרטים אישיים תמחקנה מיידית. תודה על תשומת הלב גרשון

kalmarm

New member
גם אני חושב שדי למלחמות הפנימיות../images/Emo7.gif

כמי שמצב בלפיד מציק לו,אני חושב שיש לשים קץ לפוליטיקה ומלחמות הפנימיות בלפיד,וכדי שאת האנרגיה הזו נוציא לטובת הישוב ולפיתוחו כי כולנו אם נרצה או לא נמצאים באותה סירה,ואם במקרה תהיה בסירה חור או תקלה אז כולנו נסבול,אז בא וניתן יד שנמשיך לשוט ביחד בכיף ובלי מריבות !!!

אירילה

New member
מוטי - נצל"ש השנה ממנהל הפורום

זו הדרך מוטי ,אני מקווה שגולשים נוספים יצטרפו לפורום ונדע להשכיל להפיק את מירב הפוטנציאל הטוב שלו. הפורום כבר עלה על פסים נכונים ,חסר לי כאן רק הפירגון של איש לרעהו ,אבל גם זה יבוא. בינתיים נצל"ש ממני אליך

למעלה