סוף שבוע נעים לכולם

hogo26

New member
סוף שבוע נעים לכולם

אני יודע שאתם אומרים מה השעה הזאת, אני בדיוק בדרך לעבודה, אז מה אתם מכינים לשבת?

yifatushc

New member
סוף שבוע מעולה, הוגו! ../images/Emo140.gif

בדרך לעבודה, ב-2 בלילה? סחתיין על החריצות!
כך זה תמיד לפני סופ"שים? מה הדבר הראשון שאתם מתחילים להכין? (סתם מתוך סקרנות. את החלות? בורקסים? עוגות?). בטח יש שם ניחוחות איפה משכרים... איזה כיף!!
יפעת

hogo26

New member
כן יפעת ב-2 בלילה

כך בדרך כלל בסופי שבוע , אני מתחיל בדרך כלל בקרואסון שוקולד, איזה 40-45 מגשים כי זה הולך הכי הרבה, ואז את כל השאר, לגבי חלות אני לא מכין יש חברה אחרים שדואגים לזה, והם מגיעים יותר מוקדם ב-10 בלילה, יש ניחוחות אפיה שקשה לעמוד בפיתוי,אבל מצליחים להחזיק מעמד ולא להתפתות,

yifatushc

New member
כל הכבוד על העמידה בפיתוי! ../images/Emo8.gif

מה אתה הכי אוהב לאכול, ממה שאתה מכין? (איך הבורקס גבינה שלך??? ראה תגובתי לשרשור המרגרינה-חמאה.
) יפעת
נ.ב. אין אין אין על בורקס גבינה חם וטרי!!

hogo26

New member
בוקר טוב יפעת

אין מוצרי חלב, כי זה מאפיה פרווה בלבד לצערי, אבל הולך המון בחורה, יש לידינו שכונה של חב"ד שכונה ענקית ואת צודקת לגבי בורקס גבינה חם,

סוף השבוע כבר נהדר לנו

בן זוגי ואנוכי לבד לגמרי אחרי המון שבתות עם הילדים ואורחים. אכלנו ארוחת בוקר מפנקת ועכשיו מחממים את הסאונה והולכים להתפנק לנו.

תודה. באמת עושים חיים משוגעים

ועכשיו בתכנון ליסוע ל"תבליני הכפר" לקנות כמה דברים שחסרים לי במטבח. אולי נעצור במסעדת "נצחון" באשקלון לאכול את הממליגה הנהדרת שלהם. יש לי חולשה מיוחדת לממליגה עם שמנת וגבינה מלוחה...

yifatushc

New member
וואו...דרומית...נשמע מלהיב!! ../images/Emo13.gif

איזה כיף לכם... וגם ממש אידיאלי לחורף.
שוקו חם- והתמונה מושלמת!
יפעת

באמת מאד כייף וגם עשינו קניות

ב"תבליני הכפר". המשקל הדיגיטאלי הישיש שלי הלך לעולמו והייתי זקוקה בדחיפות לחדש.

אכן קניתי חדש

משקל של דר' אואטקר עם סטיה של גר' אחד. עלה הרבה כסף, אבל אם הוא יחזיק מעמד הרבה שנים ויהיה אמין כמו המשקל הקודם (של כתר) זה שווה לי. יש שם המון כלים יפים ומענינים לבישול ואפיה. קניתי מערוך קטנצ'יק עם ידית שמתאים לרידוד בצק של פאי בתוך התבנית. צד אחד של המערוך צר יותר מהשני והוא תוכנן כך שאפשר לסובב אותו. ממש חמוד... בהחלט שווה לבקר שם, אבל גם ב-4 שף אפשר למצוא את כל הדברים האלה.

yifatushc

New member
אני גם צריכה משקל טוב

כמה עולה משקל כזה ב"תבליני הכפר"?
יפעת

ממש יקר...

350 ש"ח. לדעתי כדאי לבדוק בחנויות יותר זולות, אם יש לך זמן לשוטט ולעשות סקר שווקים.

למעלה