סוף שבוע מתקרב ו....

סוף שבוע מתקרב ו....

לאן אתם נוסעים לטייל? יש לכם המלצות למקומות בצפון לטיול שבת?

s e m e

New member
מה אתה תופני בן אדם מה היא עשתה

אז מה עם היא לא מבינה בגיפים זה לא אומר כלום

תגיד לי, מה הקטע שלך?!

מה הקשר עכשיו אם יש לה או אין לה ג'יפ? האם בפורום "בעלי חיים וחיות בית" המנהל חייב להיות וטרינר? או שחייב להיות לו גן חיות בבית? האם בפורום "סינגלס קלאב" המנהל חייב להיות רווק? או בפורום "סקס" המנהלת חייבת להיות סקסולוגית? איזו קבלת פנים מכוערת יש לכם.

אל תתרגשי ממנו ../images/Emo13.gif

ברור שאין קשר. מנהל הפורום אינו חייב לענות על שאלות הגולשים. הוא צריך לדעת לנהל פורום. בשביל לענות ולעזור יש את כל הגולשים ויש פה הרבה שמספיק מבינים עיניין. לנוAה אין נסיון טכני, ואין לה נסיון רב בנהיגת שטח, אבל היא אוהבת את זה ופעם היא היתה חיה ונושמת את השטח... היא מקווה בקרוב לחזור לזה שוב והפעם בצורה עצמאית ברגע שימצא ג'יפון מתאים.

benya

New member
חברים מה קרה ???======>

מה זה חוסר הפירגון הזה ??? תנו לבנאדם צ'נס !!! אף אחד לא נולד עם גיפ בחניה וכולנו התחלנו מאפס והגענו לאן שהגענו. תנו למנהלת החדשה קצת זמן וקצת עזרה וגם היא תגיע. זה שעד עתה אף אחד לא הרים את הכפפה של ניהול הפורום זה "נ" שלנו (גם שלי באופן אישי - לא חשוב בה התירוץ) וכשבא מישהו וכן מרים את הכפפה יש לתת לו את כל הגיבוי גם אם הוא לא מבין גדול בשטח. הבנה ונסיון זה דבר נרכש !! קצת סבלנות רבותי חבל לדרדר את הפורום לכאלו רמות של קטנוניות. יום טוב לכולם

במבי15

New member
הג'יפ של בן....

הג'יפ של בן זה שברולט בליזר... ג'יפ מושלם!!! רק שהוא מכור לדלק....

tooom

New member
בן אני מצטרף לחוסר ההבנה שלך

גם לא מבין ומביט בדאגה איך הפורום הזה הולך ומדרדר...

zom

New member
אבל למה אתם שוללים מראש?

חכו, תנו לה כמה זמן, אולי היא תצליח ואולי לא. אבל אל תשללו מראש.

כמה טענות יש לכם! ../images/Emo46.gif

במקום לענות על השאלות פה, במקום לפתוח שרשורים בנושא הפורום ולהעשיר אותו בידע שלכם אתם רק מקטרים...

במבי15

New member
אז נלמד אותה...

לא שאני כזה מבין גדול אבל למה לאבד תקווה?! עוד לא שבוע מנהלת כאן וכבר יש בעיות? אזמה עם היא אישה?! ושהיא חונה על שתי חניות בת"א!!
(מיצתער מראש עם פגעתי במישהו/י...!
)

במבי15

New member
ד"א....

הנהלת הפורום היתה פתוחה לכולם!... ואף אחד לא קפץ על המציאה.... עופר...

למעלה