סוף שבוע יצירתי

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

רובנס

New member
ואת כל הדברים הנפלאים האלה צייר

הבן שלי ועל כל הברכות והמחמאות שחלקתם לו אני מודה לכן\ם חן חן לכולכם

עטרה ב ט

New member
שולי, מה נהיה שפתאום יש ליצורים שלך

רגליים אמיתיות ? דוקא אהבתי את הפרסות או מה שזה היה קודם (בציורי השמן).

SC

New member
אה......עטרה את מגלה לפורום את אשר

ראו עינייך ? סתם בצחוק. כן הייתה לי תקופה של כמה שנים שעשיתי ציורים עם הקטע המוזר של הרגל ועכשיו אני ממש לא יודע למה הפסקתי את זה....זה משהו עמוק יותר ברגשות אצלי ככל הנראה...אבל אני אחזור לזה. שולי

SC

New member
חברים יקרים ../images/Emo70.gif תודה רבה על התגובות

החמות, מחמם את הלב לדעת שמה שאני עושה מוצא חן גם בעייניי אחרים. אני מבטיח להביא עוד דברים, שונים ומגוונים שלא ישעמם לנו. שולי

FreeFeeling

New member
היי שולי!../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קודם כול הסבר.... לא כתבתי לך אד כו תגובה בגלל.. שחשבתי שאולי יותר נכון לומר לך את זה במילים... .אבל בכול זאת הנה אני כותב. אוד לפני שרעיתי את העבודות של הג´ירפות (מאוד התלהבתי מהראיון!) וכאת אחרי שרעיתי את העבודות אוד הרבה יותר התרשמתי לטובה!! הכי התלהבתי מהיצירה של הג´ירפות (שהעלתה שביעית) יש בה הרבה חינניות וסיפור ניסתר. מבחינת הביצוע (האוזן מאוד חדה ביחס ליתר העבודה) ואני מאוד אוהב את זה. (זה מוסיף המון לטעמי) " אפרת ....אני אוהב יותר לצייר בצבעי שמן ואני מבטיח שאביא לכאן כמה דוגמאות ברגע שאשיג מצלמה דיגיטלית.:" מי יודע אולי כבר ביום שישי יהיו לך צילומים ביד?
(אם אתה מבין למה אני מתכוון) ובאמת ה-"הערפל" שכולם פה מדברים אליו נובע מזה שאתה עובד מאוד עדיין! ולכן הכול כזה זורם ורך... (לטוב ולרע) כמו בכול דבר... בקשר ל-" פוטושופ" נרעה כבר איך יתקדם כול ה.. (אתה יודע מה..) יש לא הרבה מה ללמוד ,אבל המעט הזה הוא חשוב מאוד.... אם אינני תועה אתה מאוד מושפע מ- artrenewal.org למה נשמה לי ככה? תחילה בגלל שאתה מאוד אוהב אותו... (אני מבין אותך!) שנית הציור שני אם הזנב מזכיר לי משהוא ממנו. שלישית בגלל תוספות הצמחים. אולי יש טעות בגישה שלי.. אבל נחמד לי לקשר... אני מאוד משח שהתחלתה לא לסנן ולאלות כול עבודה (או כמאת) שאתה מצייר גם אני ככה ויפה שהפורום יכול להשתתף אם השמחה והיצירות שלנו. הרבה בהצלחה (חולה אליך!) בן

SC

New member
FREE FEELING

זה טוב שאתה כותב אבל הרבה יותר טוב אתה תאמר לי במילים....ככה זה. לגבי החדות או הרוך בציורים זה נובע בגלל טכניקה שאני משתמש. מה שחשוב לי להביע אני מחדד ומה שלא משנה לי אני מטשטש, ממש כמו פוקוס של מצלמה. למשל הג´ירפות, חשוב לי מאוד היה ההבעות שלהן ולכן התמקדתי בפנים ופחות בגוף והרבה פחות ברקע. מה שמפריע לי מאוד הוא העניין שכדי להביא לכאן תמונה אני צריך לצייר ברזולוציה נמוכה וזה פוגע באיכות.... אני מושפע מהאמנות הקלאסית ואני מבלה די הרבה באתר artrenewal, אני אוהב במיוחד את הצייר ADOLF WILLIAM BOUGUEREAU שהוא מאסטר אלוף האלופים, דעתי האישית. אני למד מהתבוננות באחרים. יש ציור של BOUGUEREAU בירושלים שאני מת לראות שוב...אבל המצב הביטחוני מרתיע אותי ולמה אני מת לראות שוב כדי ללמוד את הטכניקה. כמעט כל מה שעשיתי בלוח הדיגיטלי הבאתי לכאן. תודה רבה בן, נדבר
שולי

ננהננה

New member
אתה לא צריך לצייר ברזולוציה נמוכה

אתה יכול לצייר באיזה רזולוציה שאתה רוצה ובאיזה גודל שאתה רוצה ולשמור את זה ככה ואחר כך לשנות את ה- image size ששם אפשר לשנות גם את הגודל וגם את הרזולוציה (זה נמצא בתפריט של edit) ולשמור את זה בקובץ נפרד. ככה זה בפוטושופ ונראה לי שגם בפיינטר יש את האופציה הזאת וגם אם אין, אתה יכול לשמור בפיינטר את הקובץ הגדול ולפתוח בפוטושופ ולהקטין.

SC

New member
כן אני יודע ומכיר את האופציה הזו

הבעיה בשינוי רזולוציה היא שאיכות הקובץ נפגמת. אני מצייר ברזולוציה גבוהה מאוד כדי להגיע לחדות גבוהה יותר ואז כשאני משנה את הגודל והרזולוציה האיכות נפגמת.

למעלה