היי שולי!../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
קודם כול הסבר.... לא כתבתי לך אד כו תגובה בגלל.. שחשבתי שאולי יותר נכון לומר לך את זה במילים... .אבל בכול זאת הנה אני כותב. אוד לפני שרעיתי את העבודות של הג´ירפות (מאוד התלהבתי מהראיון!) וכאת אחרי שרעיתי את העבודות אוד הרבה יותר התרשמתי לטובה!! הכי התלהבתי מהיצירה של הג´ירפות (שהעלתה שביעית) יש בה הרבה חינניות וסיפור ניסתר. מבחינת הביצוע (האוזן מאוד חדה ביחס ליתר העבודה) ואני מאוד אוהב את זה. (זה מוסיף המון לטעמי) " אפרת ....אני אוהב יותר לצייר בצבעי שמן ואני מבטיח שאביא לכאן כמה דוגמאות ברגע שאשיג מצלמה דיגיטלית.:" מי יודע אולי כבר ביום שישי יהיו לך צילומים ביד?
(אם אתה מבין למה אני מתכוון) ובאמת ה-"הערפל" שכולם פה מדברים אליו נובע מזה שאתה עובד מאוד עדיין! ולכן הכול כזה זורם ורך... (לטוב ולרע) כמו בכול דבר... בקשר ל-" פוטושופ" נרעה כבר איך יתקדם כול ה.. (אתה יודע מה..) יש לא הרבה מה ללמוד ,אבל המעט הזה הוא חשוב מאוד.... אם אינני תועה אתה מאוד מושפע מ- artrenewal.org למה נשמה לי ככה? תחילה בגלל שאתה מאוד אוהב אותו... (אני מבין אותך!) שנית הציור שני אם הזנב מזכיר לי משהוא ממנו. שלישית בגלל תוספות הצמחים. אולי יש טעות בגישה שלי.. אבל נחמד לי לקשר... אני מאוד משח שהתחלתה לא לסנן ולאלות כול עבודה (או כמאת) שאתה מצייר גם אני ככה ויפה שהפורום יכול להשתתף אם השמחה והיצירות שלנו. הרבה בהצלחה (חולה אליך!) בן