בקשר לעולם...
מה שרציתי להגיד זה, שברור שכל תמונה עומדת בפני עצמה. אבל מעבר לזה, איאפשר להתעלם מהעובדה, שכל הדמויות נמצאות באותו המקום. לא רואים הרבה מהמקום הזה בגלל הערפל הסמיך, אבל מרגישים את זה. וגם כמובן לכל הדמויות יש את אותו קו רך שדיברת עליו יש פה אחידות סיגנונית, שלא ניתן להתעלם ממנה. עד כאן ההקדמה שלא מחדשת כלום ואומרת למעשה את המובן מעליו. מה שאני טוען זה, שעשית משהו שמקביל למה שעושה סופר מד"ב ופנטזיה. אתה התחלת בהגדרתו של עולם שקיים אי שם בדמיון שלך ורק מחכה להיחשף. זה לא מסתיים בזה זה רק ההתחלה. יש שם עוד דמויות יש שם נופים. יש שם סיפור. שווה לבדוק אני באמת מאמין שזה רק אפס קצהו. לך על זה. משכן, זו משימה מאוד קשה זה פרויקט טובעני וזה בדיוק מהדברים שקל מאוד להגיד למישהו אחר לעשות אבל שזה מגיע אלי אז אני... מצד שני לא צריך למהר, אפשר בצעדים קטנים. לעשות קצת ללכת ולחזור לזה מתי שמתחשק. בלי איזה DEADLINE על הראש. "המסע הגדול ביותר מתחיל בצד אחד קטן" איזה סיני אחד אמר את זה לפני מלא זמן מישהו העלה את זה על הכתב (אולי אפילו הוא) וזה החזיק מעמד עד ימינו. מרשים לא?? טוב שמשהו יעצור אותי אני מתחיל לזיין ת´שכל ביי.