סוף שבוע יצירתי

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
סוף שבוע יצירתי

גם אני ישבתי בבית וציירתי בלוח הדיגיטלי שלי כאשר מדי פעם קפצתי לכמה שעות לציורי השמן, לא זונח את השיטה הישנה האהובה והמלכלכת. אז הנה לפניכם כמה דברים. שולי

SC

New member
זהו זה ../images/Emo70.gif

זה היה ארוך ומייגע אבל נהנתי. בן זוכר שאמרתי לך "כרגע אני באמצע ציור של גירפה" ? אז זו הייתה הגירפה הראשונה ועד סוף הערב עשיתי את השאר.

eranoz

New member
אחלה

חזק מאוד העבודות שלך מוכיחות כמה שהפוטושופ זה רק כלי כמו צבעים ומכחולים ושמי שלא יודע לצייר הפוטושופ לא יעשה את זה בשבילו. אני חושב שנוצר פה רושם מוטעה לגבי. אני בשום פנים ואופן לא מספיד את הציור המסורתי. אני רק טוען שהפוטושופ זה מדיום נוסף לטכניקות הציור והרישום המוכרות. ולא נופל מהם. וכמו שלא יעלה על הדעת לנסות להשיג עם צבע שמן אפקט של צבע מים. הציור הדיגיטלי לא צריך לחקות את המסורתי. עבודות מרמזות על נטייה לטכניקת האייר-בראש. אין לי כמובן מושג אם אתה מתעסק בזה, בכל אופן זה יכול להיות מעניין לראות יצירה כזאת.

eranoz

New member
ועכשיו תאכלס

אחרי כל זיוני השכל מההודעה הקודמת (מה לעשות, ככה זה, אני סטודנט לאומנות) רציתי להוסיף שאהבתי את הנפחיות של הדמויות. ואת הערפל ברקע שמוסיף אווירה.

SC

New member
בכלל לא ז... שכל אבל רציתי לומר לך

שאני מסכים עם מה שאמרת. הפוטושופ הוא בסך הכל כלי יחודי נוסף לציור ועוד שאר דברים שיש בו. את מה שעשיתי למעלה ציירתי בעזרת הפיינטר קלאסיק שקיבלתי עם הלוח הדיגיטלי שלי והבנתי שיש גרסאות משוכללות הרבה יותר. למרות שהפוטו שופ היא תוכנה מעולה אני אוהב יותר את הפיינטר ככל הנראה בגלל אי שליטה מלאה בתוכנה המורכבת. על כל פנים, תודה

oren*

New member
השארת אותי עם פה פתוח ../images/Emo98.gif

כל מה שאני אכתוב יגרע מהעבודות - דמויות מדהימות

צ´מע!! אחלה עבודות!!

יש משהו בעיוות הזה של הקווים אצלך שאני ממש אוהבת, הקימורים רכים יותר, הכל חלומי כזה... אני מצדיעה לך על העבודה וההתמדה...אבל מה עם קצת עבודות שמן? ככה - שמן קלאסי וטוב? מתה לראות... אפרת

eranoz

New member
משהו חשוב שרציתי להגיד

אני חושב שזה יותר מסוף שבוע יצירתי. אתה בראת עולם. יש חוט מקשר בין כל העבודות. התחלת שם משהו. אתה יכול להמשיך ולהעמיק את העולם. להגיע למקומות מדהימים. ואתה יכול להגיד, כבד עלי הפרויקט הזה, זה היה בס"כ עוד סוף שבוע יצירתי so what is your choose? the red peel or the blue peel

SC

New member
סוף שבוע יצירתי

ראשית תודה רבה על התגובות הנפלאות לכל אחד ואחד מכם. שנית רציתי לספר שכל הציורים/סקיצות האלו אני ממציא מהראש, לא משתמש בשום מודל/תמונה/פסל, הכל דמיוני לחלוטין. אני חושב שהרכות של הקווים נובעת מהשימוש בכלי האייר בראש של התוכנה. אני גם לא כ"כ יודע להשתמש בתוכנות האלו פוטושופ ופיינטר קלאסיק אבל זה הולך ומשתפר. אפרת ....אני אוהב יותר לצייר בצבעי שמן ואני מבטיח שאביא לכאן כמה דוגמאות ברגע שאשיג מצלמה דיגיטלית. ערן...."אתה בראת עולם" מעניין מאוד, תפרט לי יותר למה אתה מתכוון כי אני בהחלט לא מתכוון להפסיק .... and I am going to choose the blue peel, am I wrong עטרה....גם אני אהבתי את הג´ירפות יותר מהכל, האמת היא שאני לא יודע מהיכן שאבתי את הרעיון, פשוט זה בא לי והתחלתי לעבוד מיד. שולי

eranoz

New member
בקשר לעולם...

מה שרציתי להגיד זה, שברור שכל תמונה עומדת בפני עצמה. אבל מעבר לזה, איאפשר להתעלם מהעובדה, שכל הדמויות נמצאות באותו המקום. לא רואים הרבה מהמקום הזה בגלל הערפל הסמיך, אבל מרגישים את זה. וגם כמובן לכל הדמויות יש את אותו קו רך שדיברת עליו יש פה אחידות סיגנונית, שלא ניתן להתעלם ממנה. עד כאן ההקדמה שלא מחדשת כלום ואומרת למעשה את המובן מעליו. מה שאני טוען זה, שעשית משהו שמקביל למה שעושה סופר מד"ב ופנטזיה. אתה התחלת בהגדרתו של עולם שקיים אי שם בדמיון שלך ורק מחכה להיחשף. זה לא מסתיים בזה זה רק ההתחלה. יש שם עוד דמויות יש שם נופים. יש שם סיפור. שווה לבדוק אני באמת מאמין שזה רק אפס קצהו. לך על זה. משכן, זו משימה מאוד קשה זה פרויקט טובעני וזה בדיוק מהדברים שקל מאוד להגיד למישהו אחר לעשות אבל שזה מגיע אלי אז אני... מצד שני לא צריך למהר, אפשר בצעדים קטנים. לעשות קצת ללכת ולחזור לזה מתי שמתחשק. בלי איזה DEADLINE על הראש. "המסע הגדול ביותר מתחיל בצד אחד קטן" איזה סיני אחד אמר את זה לפני מלא זמן מישהו העלה את זה על הכתב (אולי אפילו הוא) וזה החזיק מעמד עד ימינו. מרשים לא?? טוב שמשהו יעצור אותי אני מתחיל לזיין ת´שכל ביי.

SC

New member
מעניין מאוד

לא חשבתי על זה ככה אבל רעיון נחמד נתת לי. יש לי עולם דמיוני כזה בהחלט, רעיון נפלא לחבר את הקצוות. אני בהחלט מתכוון להמשיך לפעול בעניין בלי כל תחושה של DEADLINE אלא ממש בכיף. מה שכן אני אשתף את הפורום במה שיתפתח וישתכלל ונראה מה יהיה. תודה ערן. שולי

ננהננה

New member
שולי - זה נעים כל כך

אני ממש אוהבת את הציורים והיצורים שלך. אהבתי את הראשון, זה נראה כאילו היא מתכסה בסדין שהוא השמיים ואהבתי גם את הפיון שמושך בזנב של עצמו. וגם את האחרים. ויותר מהכל אני אוהבת את ההרגשה של הציורים שלך, את הטבע שלהם. כשרואים כמה עבודות של אותו בן אדם אז מגלים שיש להם הרגשה מאוד מסויימת שאי אפשר להגיד במילים (טוב אולי סופרים יכולים...), כמו שלכל בן אדם יש הרגשה משלו. אז אם להשתמש במילים של ארז, אני אוהבת לבקר בעולם שלך
(תמשיך בבקשה להביא תמונות מהעולם הזה, אחרת אין שום דרך לאנשים אחרים לראות אותו) ננה

voguemaster

New member
זה PILL ד"א ../images/Emo13.gif

ואהבתי את העבודות, בעיקר הג´יראפות.. אלי

למעלה