סוף שבוע האלופה

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
סוף שבוע האלופה

היי אנשים - אני יודע שזה לא בדיוק שבת יותר, אבל לצערי אני עמוס מאוד בפרוייקט שקיבלתי מהעבודה לכן לא הספקתי לעשות היום את שבת האלופה בזמן אבל התאמצתי ביותר לעשות משהו לפחות בשביל הסופ"ש הזה. היום בסופ"ש האלופה (יותר נכון תחילת השבוע
) אשלי השבוע החליפה את עובד - עם הראיון של יום שני על הטיול שלה בארצות הברית, עובד יחזור שבוע הבא. לוח המובילים בארוויזיון האלופה - כולל 2 הפרקים האחרונים שלא הספקתי. רכילות ומאחורי הקלעים של האלופה ופינת הוידאו - סקירת השבוע האחרון באלופה לא יהיו תמונות השבוע כי לא הספקתי לעשות.

SimsY

New member
יש לי הרגשה שעובד הולך לחטוף

מה פתאום הוא מדבר בשם הקבוצה ?! מיטל תהרוג אותו תסתכלו בשער של תפוז היום מה הוא אמר >>>>>

SimsY

New member
תסתכלי בתמונה

כתוב: עובד חביה: "קאסום יפוטר" כאילו הוא אומר שג'לל יפוטר - וממתי מותר לו לדבר בשם הקבוצה ?

SimsY

New member
שני הפרקים האחרונים

יום רביעי: 3 נקודות - סמדר - יפה לה איך שהיא עזרה לליאן בניגוד לאמא כמו טובה 4 נקודות - ליאן - היא לא מתפרצת על סער למרות שהיא הייתה יכולה 5 נקודות - דריה - הכניסה לאוהדים החראות האלה 7 נקודות - ג'לל - הוא נמצא במצב ממש קשה ובינתיים לא לוקח את זה קשה 8 נקודות - מיטל - איך את כולם היא מסובבת, מדהים. 12 נקודות - דוז פואה הולכים ל....תום - זה היה כל כך יפה מאוד מצידו איך שהוא התייחס לג'לל! יום חמישי : 1 נקודה - רני - קטע מבדח עם הספה 2 נקודות - ג'וזף - אומנם זה לא הוא ישירות אבל איך שהם הרביצו לאבי 3 נקודות - דריה - קטע מצחיק עם איך שהם שכבו על ג'לל 4 נקודות - תום - הוא עיצבן את מילי וזה כבר טוב 5 נקודות - יפית - קטע מצחיק עם עובד - אלוהים ישמור איזה קטעים 6 נקודות - מיטל - לא מתרגשת מכלום - מכניסה את כולם לכיס הקטן שלה 7 נקודות - איציק - שהוא הסכים לקחת את ג'לל לבית שלו 8 נקודות - ליאן - שהיא לא נפלה למילים החלקלקות של סער 10 נקודות - ג'לל - הוא במצב ממש רגיש ובינתיים הוא לוקח את זה מצויין

SimsY

New member
המובילים

זה ברור לחלוטין מי במקום הראשון - אין שום ספק בזה- מיטל פשוט שולטת בסדרה הזאת ביד רמה, כל מה שהיא רוצה היא משיגה ואין אף אחד שיעמוד בדרכה - כרגע היא במקום הראשון עם 117 נקודות. סיגי עם שבוע לא טוב לדעתי, כי היא לא הייתה צריכה להסכים למה שטובה אמרה לה היא צריכה להתנתק מהאנשים האלה ד ח ו ף !!! ולא יותר להתקבע אצלם. תום משפר מאוד עמדות - ומצמצם את הפער מסיגי אחרי השבוע הזה ובינתיים במקום ה-3 עם 71 נקודות ג'לל --- =ה=קפיצה של השבוע !! רק בשבוע שעבר הוא היה מקום 10 - והשבוע הוא כבר במקום ה-4 ! הוא נקלע לסיטואציה מאוד קשה ובינתיים הוא מתפקד מצויין ולא שוכח לחייך מידי פעם שזה יפה מאוד - כרגע מקום 4 עם 49 נקודות - למרות שעכשיו זה יהיה הרבה יותר קשה לעשות כאלה ניתורים מדהימים של 6 מקומות בבת אחת. מקום 5 סער - מי שהוביל ב-20 נקודות אחרי השבוע השני, הדרדר אפילו עוד יותר ועכשיו הוא כבר במקום ה-5 ! טוב בהתחשב בעובדה שבחודש האחרון הוא מתנהג כמו בהמה אין לו מה לצפות להרבה - ובקרוב גם הוא לא יהיה ב-5 המובילים אני בטוח...

SimsY

New member
(כמעט) כל השאר

המון שינויים במקומות השבוע - בעיקר אלה היורדים כדי לפנות מקום לכאלה שפתאום התעוררו השבוע. ליאן מתקדמת ב-2 מקומות כלפי מעלה, איציק זליג קפץ אחד ודריה סוף סוף מוכיחה שהיא לא סתם עוד דמות שטוחה בסדרה אלה שיש לה מה להגיד.

SimsY

New member
פינת הרכילות של האלופה

כשטוקו בדיוק חתם בקבוצה והגיע לארץ, במחלקה הראשונה של המטוס שבו הוא הגיע לכאן היו שני הומואים - שאחד מהם לחש לחבר שלו: "בוא נעשה את זה פה ועכשיו" החבר שלו התנגד בתוקף באומרו "מה אתה משוגע? יש מלא אנשים מסביב" הראשון מרגיע אותו ואומר לו שאף אחד לא ירגיש כי כולם מתים מעייפות וכדי להמחיש את זה הוא מרים את היד וצועק בקול רם "דיילת, אפשר לקבל כוס מים?!" וכאשר הוא לא מקבל שום תשובה הוא פונה אל חברו ואומר לו "אתה רואה כולם לחלוטין ישנים" החבר שלו משתכנע, הם מתפשטים ועושים את זה בהתלהבות על המושבים. איך כל זה מתקשר לטוקו ?? טוב, כשהמטוס נוחת בבן גוריון, פרץ טוקו לפני כולם אל הטרמינל תפס את דייל הקרקע הראשון שהוא מצא - ובהיסטריה צעק עליו "מהר, תן לי מים! אני עומד להתייבש !!! לא שתיתי כל הדרך" הדייל התפלא ושאל אותו למה הוא לא ביקש במטוס טוקו בהיסטריה צעק עליו "אחד בשורה לפניי ביקש כוס מים, אתה לא תאמין מה עשו לו - אני הייתי בשוק ! עכשיו תביא לי כבר מים!"

תודה איזו השקעה../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

ממש השקעה נחמד
מגיע לסער ראסמי הוא מתנהג כמו בהמה
תודה רבה סימסי

SimsY

New member
בכיף!! רק שזה עוד לא נגמר

גם עכשיו העליתי את פינת הוידאו

למעלה