סוף שבוע גוקו מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
סוף שבוע גוקו מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה לפתוח בחגיגיות את סוף השבוע הראשון שלנו. הנושא היום הוא גוקו! כן, אותו גיבור משמעותי של שלושת הסדרות. אז מי זה גוקו בכלל? מאיפה הוא בא ומה אתם יודעים עליו? את זה אני אשאיר לכם לפרסם. כמובן שאני אוסיף פה ושם כמה פרטים שאולי אתם לא יודעים. וכמה תמונות שתרצו. אז בואו נתחיל. יש להגיד שהשרשור יהיה מלא ספוילרים תתחשבו באלה שלא ראו עדיין את כל הפרקים. בקיצור מעכשיו אתם יכולים לפרסם כל מידע שבא לכם על גוקו. אם יש לכם שאלות תשאלו! זה הזמן הכי טוב! אז קדימה בואו נתחיל עם תמונה ידידותית

king kazabubu

New member
הנה לכם התמונה

מהחתונה של גוקו וצ´י צ´י. כן. גוקו נשוי לצ´י צ´י אז אם יש בינכן בנות שחושבות על גוקו. תשכחו ממנו. הוא אדם נאמן שגם לא יבגוד באישתו.

Goggle Girl

New member
לאאאאאאאא!!!!!!!! ../images/Emo14.gif

למה, למה?!?!?! *פורצת בבכי, מחבקת בובה של טראנקס* למה כמעט כל הטובים תמיד תפוסים?!?!?!

Goggle Girl

New member
תגיד לי, מה קורה?!?!?!

אתה רוצה שאני אתאבד או משהו?!?!?!
|-לב-ש|

king kazabubu

New member
מה פתאום?!

נראה לך?? שום דבר לא בטוח... התמונה היא פפרצי. ראו אותו איתה באיזה כוכב מרוחק. אז ככה ששום דבר לא בטוח. חוץ מזה בולמה היא מאוד מסורתית והיא תרצה שהוא יתחתן עם בת אדם. או לפחות סיינית

king kazabubu

New member
יש לי תמונה כזו...

זה ארט פן אבל.... מי יודע אם זה אמיתי וטראנקס שלנו רוקד עם אותה אחת ריקודים של מבוגרים בלבד...

king kazabubu

New member
הנה לכם תמונה של

כל הצורות של הסופר סיין. על גוקו בכל אופן. אין פה את סופר סיין 4 כי אלה הצורות של סופר סיין גוקו בזי. באמצע נמצא גוקו הרגיל והידידותי מימין יש את גוקו סופר סיין 1 משמאל וטיפה למעלה יש את גוקו סופר סיין 2 ובאמצע הכי למעלה אתם רואים את גוקו סופר סיין 3

king kazabubu

New member
בוא נהיה יותר ייחודיים

הנה גוקו הילד בדרגון בול. שמנמן קצת ותמיד עומד עם הידיים על הראש ככה

king kazabubu

New member
הנה גוקו הבוגר שכולנו מכירים

עושה את ההתקפה האהובה עליו kamehameha

king kazabubu

New member
גוקו בשריון של סיין

בכל זאת הוא היה אמור לשרת את מאסטר פריזה בעבר לא?

king kazabubu

New member
בגלל שלא היה עוד סופר סיין 4

אז אני אשים עכשיו שלא תגידו שאתם לא יודעים איך הוא נראה.

למעשה לא קוראים

לסופר סאיין 4 כסופר סאיין... זה פשוט סופר... (קראתי באתר של היוצרים)

king kazabubu

New member
הנה המשפחה של גוקו.

בגובה של גוקו אתם יכולים לראות את אבא שלו. בארדוק שעומד לשמאלו של גוקו מימין עומד בנו הנאמן גוהן. שיגדל להיות הבחור החביב הזה. ולמטה אם אתם רואים אז תוכלו לראות שעומד גוטן. הבן השני של גוקו. כמובן שהוא נראה 2 טיפות מים כמו אביו. אגב יש אגדה שאומרת שכל ילד שני של סיין יראה בדיוק כמו האבא. שימו לב. גוקו מאוד דומה לבארדוק. והוא אכן הילד השני. הרי רדיטס הוא הבכור. שימו לב שוב גוטן דומה לגוקו כי הוא הילד השני. גם גוקו ג´וניור מאוד דומה לגוקו. אז כנראה החוק ממשיך הלאה.

למעלה